Ellerin kırılsin adam!

Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor:KK43:
Arkadaşım sevgilisiyle birlikteymis hafta sonu. Herşey çok guzelken arkadaşımın çıkardığı bir kıskançlık kavgası sonucu adam delirmis. Saçlarından tutup yolmus, kolları mosmor,bacaklarinda morluklar.. Ne kadar Sinirlenirse sinirlensin bu nasıl serefsizlik tir ya moralim bozuldu kadını öyle görünce. Adam görüntüsü altındaki yaratik çok şey yazmak istiyorum adamın gelmisine geçmişine de susayim

direk darp raporu alip sikayet etsin o adamdan da uzaklassin hemen.

İroniden anlamıyorsan senin sorunun
Şikayetçi oldu ya da olacak dersin herkes anlar
Bir sürü insan soruyor, yazdığın / yazmadığına göre yorum yapıyoruz
İnsansan dayak yiyen arkadaşını toparla, buradan yazanlara saldıracağına büyük insanlık timsali =)))
İroniden anlamıyorsan senin sorunun
Şikayetçi oldu ya da olacak dersin herkes anlar
Bir sürü insan soruyor, yazdığın / yazmadığına göre yorum yapıyoruz
İnsansan dayak yiyen arkadaşını toparla, buradan yazanlara saldıracağına büyük insanlık timsali =)))
Sen ne timsali sin içimden soyledim☺saldırmak ta sana yakışıyor artık neysen

Herkese gunaydinlarrrr iyi haftalar dilerim. Sabah sabah is yerine tüm pozitifligimle gelmiştim ki arkadaşımı görünce şok oldum. Kolları mosmor:KK43:
Arkadaşım sevgilisiyle birlikteymis hafta sonu. Herşey çok guzelken arkadaşımın çıkardığı bir kıskançlık kavgası sonucu adam delirmis. Saçlarından tutup yolmus, kolları mosmor,bacaklarinda morluklar.. Ne kadar Sinirlenirse sinirlensin bu nasıl serefsizlik tir ya moralim bozuldu kadını öyle görünce. Adam görüntüsü altındaki yaratik çok şey yazmak istiyorum adamın gelmisine geçmişine de susayim

Umarım kız arkadaşınız adam beni seviyor sahiplenmiş aslında yapmak isetmezdi !
Bende biraz çileden çıkardım deyip yola devam etmez !!!!

Arkadaş kalmak istemesini mi dert etmiş, yoksa şiddet işinimi??
Anlayamadım, arkadaşınız bu olaydan rahatsız olsa şimdiye hesabını sormuştu!!
Bizde burdan adama hakaret edelim, vah vah diyelim arkadaşınız teselli olacaksa söyleyeyim ama bu çözüm değil,kurtulduğuna sevinsin ve yanına bırakmasın....

Sakin olun şimdi doğaüstü güçlerimle olaya müdahale edicem. Önce şu darp raporunu hazırlayayım, sonra da gider adamı göz altına alırım. Siz sakince pc başında oturup durumu kk da analiz edin ben halledicem şimdi. :KK55::KK55::KK55:

ulkede kadina siddeti gectim, cocuga tecavuz dahi aklanirken hic sasirtici gelmiyor artik boyle haberler. bu adamlarin ben ta...
pardon adam demisim.

Ya gidecek şikayet edecek ki en doğrusu bu..
Ya da o adamı tamamen silecek herşeyini engelleyecek..
Adam kesinlikle suçlu bu arada..
Hem şiddet nedeniyle hem de bir kıskançlık yüzünden bu kadar insanlıktan çıktığına göre arkadaşınızın haklılığı için..

Rapor alıp şikayet etsin. Yüzüne bile bakmasın. Susmak kabullenmektir. Hakkını arasın.

Back
X