Ellerin kırılsin adam!

Darp raporu alıp şikayet etmek gibi bir güzellik var.
Düşünür mü acaba kendisi?
Yoksa arkadaş kalmayı daha mı mantıklı buldu?

Böyle durumlarda kadını savunmak, onu küçük, aciz görmekle eş değerdir.
Bir iş hayatı olan ve belli bir yaşı geçmiş çoğu kimse başına gelenlerin sorumluluğunu alıp kendi zeka ve kas gücüyle kurtulabilmeli.

kas gucumu..
kac kadinda erkegi yenecek kas gucu var acaba
Farklı büyüme şekillerine tabi tutuldukları için günümüzde kas gücü noktasıda farklılıklar ne yazık ki mevcut.
Fakat tek bir kişiye karşı koyamamakta, bana göre kendine yeterli hakkı, gücü vermemektir.

Bahsi geçen şahıs, kas gücüne karşı bir güvensizlik içindeyse ve işi tehlikeye atmak istemiyor ise bir çok farklı yönteme başvurabilir.
Ben genel olarak, başvurulabilecek yolları söyledim.
Yoksa bu kadının kaç kg ve kaç boyunda olduğunu bilmediğim kesin.
Ki, gidip yumruk atmasını değil, geri adım atmadan karşısında dikilebilmesini önermiştim.

Ama insanı yine en iyi kendisinin koruyabileceğini ve bunun laf değil eylem ile mümkün olduğunu düşünenlerdenim.
Çünkü kişiyi saatlerce uzatılan bir konuşma değil, atılan yumruk kendine getirir.
Fakat bunu kimseye önermemekle birlikte, benim için vaz geçilmez bir hayat felsefesi olduğunun da altını çizmeliyim.

Utanmaz adam bir de dün mesaj yazmis arkadaş kalalim diye gerizekalı solucan
o arkadaş kalalım ayakları g.t korkusundan.. arkadaşında azcık akıl varsa hastaneye gidip darp raporu alıp dooğru savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gider.. yoksa adamın eline sağlık derim..

Sende nasıl arkadaşsın ya ? arkadaşım dayak yese ben giderdim polise gelip buraya konu açmazdım biz ne yapalım ? toplaşıp adamı mı dövelim ? hala bu tür olayları hukuk yoluyla çözüyoruz hatırlatalım, kalkın gidin polise yahu...

Canım evleneceklerdi hatta cumartesi akşamı dışarda yemek yemişler çok güzelmiş hersey eve gelince kadın kıskançlık kavgası çıkarmış.. Fazla uzatmis adama çok laf edince adam da delirmis. Ayrıca koskoca insanlar nikah dışında ilişki yaşayanlar çok...

İşte bu kısım her şeyi açıklıyor, adam dövmüş ama dövene değil dövdürtene bak misali bir açıklama =)))
Ortada şikayet yok, suçlu bir kadın var =))))
Böyle kadınlara müstehak dayak müstehak ......

Bu ne saçmalık?
Nasıl kendinde böyle bir hak görmüş bu adam diye sormayacağım lakin hakkı arkadaşınız layığıyla vermiş...
Darp raporu alıp şikayette bulunmalı ..
Bu adam belliki sağlıksız ve ileride hayatına girecek kadınlara yapacaklarınıda takdir edersiniz...
Şikayette bulunmazsa vicdanen rahat edemez...
Bazı kadınlar kendilerine neden bu kadar haksızlığı hak görüyorlar anlayamıyorum...

konu sahibinin son bikaç konusu hep 'bi arkadaşım' üzerine :D çok ilginç bi durum.

çalışan bir kadın sevgilisinden şiddet görüp şikayet etmek yerine KKya konu mu açıyor?

biraz evvel, çalışmayan ve hamile bir arkadaşın şiddet konusunu gördüm, orada bir çaresizlik vardı.

bu konuda ise bu şartlara sahip bir kadın yasal haklarını kullanmamayı tercih ediyor, bunu gerçekten anlamıyorum.
elleri kırılsın diyeceğinize bu adamı içeri attırsanıza.
Ağzına ellerine sağlık.

detaylarda kadını suçlar niteliğinde yazı yazmışsınız
ama arkadaşınıza çok üzüldüğünüzü ifade etmişsiniz.
bu kafayla daha çok kadın dayak yer
erkeğin yaptığı her ayılıkta kadınlar illa kendilerinde bir sorun arıyor

İşte bu kısım her şeyi açıklıyor, adam dövmüş ama dövene değil dövdürtene bak misali bir açıklama =)))
Ortada şikayet yok, suçlu bir kadın var =))))
Böyle kadınlara müstehak dayak müstehak ......
Siz ne kadar acımasız bir bünyesiniz. Çalışıyorum is yerindeyim yazamadım arkadaşım rapor aldı şikayetçi olacak bugün. Git isine ya bir de dalga geçiyor sana çok güzel şeyler yazarım burdan mustehak sana da benim insanlığıma yakışmaz !

Ben kadını suçlamadim. Bazen arkadaşım çok laf söylüyor adamın üstüne gidiyordu ama asla çözüm dayak olamaz. Yazımda belirttim o aşağılık hayvan hayvan bile denemez. Şimdi burda neden olmuş diye sorulur ben de kısaca kavga sebebi diye yazdım onu.

konu sahibinin son bikaç konusu hep 'bi arkadaşım' üzerine :KK70: çok ilginç bi durum.
Algilayabilirsen konu sahibi muhendis ve hukuk mezunu birisi ve büyük bir çevresi var is hayatında. Tabi algilayabilecsksen arkadaşlar da sorun yaşıyor. Hayat kocis kocis ay kocis le geçecek hayat değil tabi Algilayabilirsen. Böyle bir olayda gulumseyebilen sözde kadın sen umarım başına gelmez. Gelirse üzülme senin de arkadaşın açar konunu tabi arkadaşın varsa

Konunun kapatılmasını istiyorum. Bazı hadsiz insanlarla paylaşmak yerine yazmamak en doğrusuymus

Siz ne kadar acımasız bir bünyesiniz. Çalışıyorum is yerindeyim yazamadım arkadaşım rapor aldı şikayetçi olacak bugün. Git isine ya bir de dalga geçiyor sana çok güzel şeyler yazarım burdan mustehak sana da benim insanlığıma yakışmaz !

İroniden anlamıyorsan senin sorunun
Şikayetçi oldu ya da olacak dersin herkes anlar
Bir sürü insan soruyor, yazdığın / yazmadığına göre yorum yapıyoruz
İnsansan dayak yiyen arkadaşını toparla, buradan yazanlara saldıracağına büyük insanlık timsali =)))

Algilayabilirsen konu sahibi muhendis ve hukuk mezunu birisi ve büyük bir çevresi var is hayatında. Tabi algilayabilecsksen arkadaşlar da sorun yaşıyor. Hayat kocis kocis ay kocis le geçecek hayat değil tabi Algilayabilirsen. Böyle bir olayda gulumseyebilen sözde kadın sen umarım başına gelmez. Gelirse üzülme senin de arkadaşın açar konunu tabi arkadaşın varsa

:KK70: ya arkadaşım bu kadar celallenecek ne var. çok mu mutlu oldunuz ayyy laf soktum diye. yuksek muhendis ve hukuk mezunusunuz, en çok arkadaş siz de var ve ben çok mutsuzum şu an :/// sizin gibi vasıflara sahip biriyle aynı forumda yazmamamız bile lazım hatta.

arkadaşınıza söyleyin, o da üyelik alsın. parayla değil bedava.

başıma gelirse de gider paşa paşa şikayetçi olurum. oturup topluca beddua etmek bi işe yaramıyo çünkü.

Back
X