- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle durumlarda kadını savunmak, onu küçük, aciz görmekle eş değerdir.
Bir iş hayatı olan ve belli bir yaşı geçmiş çoğu kimse başına gelenlerin sorumluluğunu alıp kendi zeka ve kas gücüyle kurtulabilmeli.
Farklı büyüme şekillerine tabi tutuldukları için günümüzde kas gücü noktasıda farklılıklar ne yazık ki mevcut.kas gucumu..
kac kadinda erkegi yenecek kas gucu var acaba
o arkadaş kalalım ayakları g.t korkusundan.. arkadaşında azcık akıl varsa hastaneye gidip darp raporu alıp dooğru savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gider.. yoksa adamın eline sağlık derim..Utanmaz adam bir de dün mesaj yazmis arkadaş kalalim diye gerizekalı solucan
Canım evleneceklerdi hatta cumartesi akşamı dışarda yemek yemişler çok güzelmiş hersey eve gelince kadın kıskançlık kavgası çıkarmış.. Fazla uzatmis adama çok laf edince adam da delirmis. Ayrıca koskoca insanlar nikah dışında ilişki yaşayanlar çok...
Ağzına ellerine sağlık.çalışan bir kadın sevgilisinden şiddet görüp şikayet etmek yerine KKya konu mu açıyor?
biraz evvel, çalışmayan ve hamile bir arkadaşın şiddet konusunu gördüm, orada bir çaresizlik vardı.
bu konuda ise bu şartlara sahip bir kadın yasal haklarını kullanmamayı tercih ediyor, bunu gerçekten anlamıyorum.
elleri kırılsın diyeceğinize bu adamı içeri attırsanıza.
Siz ne kadar acımasız bir bünyesiniz. Çalışıyorum is yerindeyim yazamadım arkadaşım rapor aldı şikayetçi olacak bugün. Git isine ya bir de dalga geçiyor sana çok güzel şeyler yazarım burdan mustehak sana da benim insanlığıma yakışmaz !İşte bu kısım her şeyi açıklıyor, adam dövmüş ama dövene değil dövdürtene bak misali bir açıklama =)))
Ortada şikayet yok, suçlu bir kadın var =))))
Böyle kadınlara müstehak dayak müstehak ......
Algilayabilirsen konu sahibi muhendis ve hukuk mezunu birisi ve büyük bir çevresi var is hayatında. Tabi algilayabilecsksen arkadaşlar da sorun yaşıyor. Hayat kocis kocis ay kocis le geçecek hayat değil tabi Algilayabilirsen. Böyle bir olayda gulumseyebilen sözde kadın sen umarım başına gelmez. Gelirse üzülme senin de arkadaşın açar konunu tabi arkadaşın varsakonu sahibinin son bikaç konusu hep 'bi arkadaşım' üzerineçok ilginç bi durum.
Siz ne kadar acımasız bir bünyesiniz. Çalışıyorum is yerindeyim yazamadım arkadaşım rapor aldı şikayetçi olacak bugün. Git isine ya bir de dalga geçiyor sana çok güzel şeyler yazarım burdan mustehak sana da benim insanlığıma yakışmaz !
Algilayabilirsen konu sahibi muhendis ve hukuk mezunu birisi ve büyük bir çevresi var is hayatında. Tabi algilayabilecsksen arkadaşlar da sorun yaşıyor. Hayat kocis kocis ay kocis le geçecek hayat değil tabi Algilayabilirsen. Böyle bir olayda gulumseyebilen sözde kadın sen umarım başına gelmez. Gelirse üzülme senin de arkadaşın açar konunu tabi arkadaşın varsa