Ellerin :((

Adam sevmiyor, sevmeyince de her şey gözüne kotu gorunuyor herhalde. Neden sevmedigi, zevkine uymayan biriyle evlenir insan bilmem.

Bu arada o kadar değişik erkek tarifleri yapilmiş ki toparlak kıldır, bogumdur, yok keli, göbegindeki killari vs. evlenenmemiş olsam erkeklerden soğurdum. 😂

Af buyurun ahıra bağlanması gereken tiplemeleri neden koca olarak seçiyorsunuz? İstediğiniz kadar kusurlu olun, karşındaki insanı sevmişsin de evlenmişsindir, sevdiğin insanın her şeyi güzel gözükür. Sizin sevmediğiniz ayrıntılarınızı bile sever.

Bu adamın problemi tam olarak ne bilmiyorum, belki de sevgisi yetersiz;ama aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Siz kendinizi kötü hissedin diye yapıyor. Kaba saba biri. Ben olsam aynı şekilde ezerdim, kıllı eciş bücüş heriflere boynu eğri durmayın. Siz de yüzüne vurun kusurlarını. Belki empati yapar dangalak kocanız.

siz de onu ezikleyeceksiniz bunun çözümü karşı atakttır. aaa yüzün gözün şiş şiş kilo mu aldın sen? bugün çok renksiz duruyorsun canım üzerindekiler mi yakışmamış acaba? niye bu kadar paspal giyindin millet karısı lgilenmiyor mu diyecek?alınırsa da ay ben senin iyiliğin için diyorum diye onun tarzından bir cevap verin .bu veya türevleri şeklinde onu bozun. size yaptığı gaslightingin başka bir versiyonu siz ezilip büzüldükçe iyice coşacak. size laf mı etti ay senin güzellik standartlarında bir tuhaf herkesin iltifat ettiği şeyi nasıl beğenmezsin zevksizsin desem e benle evlenmişsin demekki zevk var .... gibi gibi. Muhtemelen bilerek yapıyor.

Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Kendisi neye ve kime benziyor tam olarak, çok merak ettim. Johnny Depp? James Dean? DiCaprio?

Ha bunlara da benzese bu terbiyesizliği yapamaz ama bu eleştirileri yapıp durduğuna göre eminim (!) çok yakışıklıdır, dmi?

1) Eşiniz kendini sevmiyor, beğenmiyor aşağılık kompleksi yaşıyor. Sizi ezerek egosunu tatmin ediyor.
2) Eşiniz sizi sevmiyor, beğenmiyor kendinden soğutmaya çalışıyor.
Benim de başıma geldi, af buyurun senin cinsel organın çok küçük, bamya gibi hiçbir şey hissetmiyorum dedim kızarıp bozardı ondan sonra da bir daha da eskisi gibi olamadık. İlla ki beğenmediğimiz yönler olur da böyle saygısız bir üslupla da söylenmez.

Kesinlikle çekinmiyirum hem güzellikle hem aynı tarz eleştiriyle karşılık veriyorum sonuç şu sen yanlış anladin
siz onu eleştirmeden onu siz eleştirin
bu yunan heykeli mi mübarek :) illa bir kusuru vardır

o size hiç yapmadan küt diye eleştirin baksın bakalım nasıl oluyormuş

Sizde onu kucumseyin ,eleştirin. Ben mesela hamielikten ziyade lohusalıkta kg aldım ve bunun lafını eşimden duyunca bende ona "çok zayifsin sırık gibisin bu ne hiç etin yok ,her yerin kemik hiç beğenmiyorum heybetli iri yarı olsan ne iyi olur 😂😂 " gibi şeyler söyledim ondan sonra bı laf duymuyorum içinden söylüyorsa da beni rahatsız etmiyo

bu taktiğin aynısı bende yapıyorum. bana kilo aldın diyordu sürekli artık ben ona çok sıskasın solucana döndün bu ne hal az kilo al diyorum acayip siniri bozuluyor :D

allah işte

biri beni öyle ezecek var yaaa hayatının geri kalanında başka kadınla değil sevişmek soyunamaz bile ,

öyle böyle gömmem yani ,

toparla kendini ve seni ilk ezdiği anda sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde de ve sus kıvransın dursun öküz ,

ayna taktigini kullanin, nasil davranirsa öyle davranin bakalim anlayacak mi..

Adam sizi beğenmiyor. Sizin bu durumda devam ediyor,ağlıyor,tartışıyor olmanız yanlış. Adama neden beğenmiyorsun diyemeyiz dimi? Beğenilmediğin halde neden ordasın deriz sana ancak.. Adam beğenmediği halde neden orada sorusunun cevabıda konfor alanı. Evi temiz,çamaşırı yıkanmış,ütülenmiş,yemeği yapılmış bla bla. Otel hizmeti işte.

Bu patavazsızlık densizlik tamamen. Nefret ederim bu gibi insanlardan. Psıkolojik şiddetin en güzel örneği. Her bu şekilde davrandığında ez bu adamı. Kompleksli belkide seni asagılamak icin yapıyor bunu. Zamanla sende kendini onun sana empoze ettiği şekilde görmeye başlarsın mutsuz olursun. Umarım bundan kurtulursun.
Bak gene sinirlendim

Kesin başaktır.
Cem Yılmaz'ın meşhur repliğinde ki gibi aynısı bende de var "Fıtık" ...
Valla bende Başak burcuyum ama hayatımda hiç böyle densizlik yapmadım. Bu Başak degil öküz falan bence

Valla bende Başak burcuyum ama hayatımda hiç böyle densizlik yapmadım. Bu Başak degil öküz falan bence
Takıldım ben yaa :))
Eşim başak burcu ve çok detaycı bir de eleştiriyi çok sever :)
Ama tabi burada ki eş figürü başaktan öküzlüğe transit geçiş yapmış ne yazık ki.

Herif degismemis bastan beri ayniymis.. seni begenmiyor o belli ama sen neden kendini savunma geregi duyuyorsun? Bazi seyler Allah vergisidir yani.. ne yapabilirsin sen🙄 sen kendin memnun musun o onemli asil..degistirmek istedigin seyler varsa parasini versin yaptir.. ama sen memnun degilsen!!! Bu isler biraz bakim biraz yaradilis..

Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Sizde ona aynısını yapın.

Back
X