ELLİ KİLOLUK BAŞLANGIÇ

ellikilolukbaslangic

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
2
0
28
Herkese selam!

Kilolarından dert yananlardan biri de benim.O kadar sıkıldım ki o dar pantolonların bana yakışmamasından,elbise giydiğimde bacağımı kalın göstermiş mi göbeğim çıkmış mı demekten. Oysa o fiziği güzel kızlardan olmayı çok istiyorum. Çalışıyor muyum? Hayır. Gerçekten istiyor muyum? Sonuna kadar evet.Bunun için kendimi aşırı zorlamadan, kilo vermeye başlayacağım.Kendimi burada motive ederek sizlerle birlikte kilolarımı vereceğim.Birbirimize destek olmak çok iyi gelecektir diye umuyorum.Kimse yazmazsa da ben yazacağım.Motivasyon resimleri paylaşmaya çalışırım eğer yüklenirse.Motivasyon sözleri,before and after lar...
6 hafta sonra okulum açılıyor.O zamana kadar 6 kilo hedefim. boyum 163-165 kilom da 65-66 arasıdır diye tahmin ediyorum.Tartımız bozuk olduğu için tartılamadım ama yarın komşununkiyle tartılacağım inşallah.

50 kilo esas hedefim.Ona da ekim başında ulaşmayı istiyorum.Erkek arkadaşımla ekim başı veya sonu gibi görüşeceğiz.Beni görünce şok olsun nutku tutulsun istiyorum :))
Tabiki önce kendim için kilo vermek istiyorum fakat şaşırtmak da istiyorum.

Sizler de bana katılmak isterseniz çok sevinirim.Destekleriniz bana çok iyi gelecek.Bugün hastayım biraz :KK43: Yarın tam gaz başlıyorum inşallah!!!!

Neler yaptığımı ve motive edici şeyleri paylaşıyor olacağım.

Kendinize çok iyi bakın,mutluluğu ertelemeyin.Ben bugün şu andan itibaren az yiyor olacağım.
Yarın da spor,bugün dinlenip biraz daha iyi olayım istiyorum.Yaptığım sporları da söyleyeceğim.Hadi bakalım,erime vakti!
:KK200:

search
Sonuçlara odaklanırsan değişemezsin.Değişime odaklanırsan sonuç alırsın.(diyetkolikten alıntı)

Bu arada diyetkolik in reklamını yapıyor değilim amaç sadece motivasyon:)

Kilomuz yakın, ben de 50 yi hedefliyorum. Diyet yapabiliyorum ama duraklama döneminde pes ediyorum. Bu kes etmicem. Zamanim oldukca ben de paylasirim durumu. Hadi bakalım:KK49:

X