Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar..bende bugün yaşgünü partisindeydimm..ama hiç bişey yemedimm..

yemin etmeseydim kesin biraz tadardımm..oda sırf israr ettikleri için olurdu..

tabi bugün yine israr ettiler ama ben dedim midem çok ağrıyor...yanıma alayım büyükızıma götüreyeim dedim..

ordan yırttım anlıcanız.yoksa biyeerden eve bişey getirmek adetim değildir..

ve hasıl diyete devammm..

kızlar elmaları ben küçük parçalara bölüp kesip çatallayıp yiyorum ..

daha ilerleye günlerde rondodan geirip püre halinede getiriri yerir..

değişik şekillerde yiyip bıkmayalım dimii...

şimdi lesliyi yapıcam bugün daha spor yapmadım .önce bir sizede bakayım dedimm..

hadi öptüm kocaman hepinizi..

aynenn içimm kaktı artık yemin ederimmm offfffffffff hamburgerleri kızarmaları tatlılarıı götürürkenn iyiydii dimiiii şimdii çek bakalımm çileniiimafoldumben

mideme kramplar girdi garnım acıktı
elma beni acıktırıyo sankim:kedi:
bende gene elma yiyim dedim belkim geçer..kaydirigubbakcemile3
vucud alışana kadar böle olucak.. azda başım ağrıyii
:çok üzgünüm:

slm kızlar bayzzcanım keske tartılmasaydın bak canın sıkıldı bende bu yuzden tartılmıyorum ıste cuma ya akdar bence verırsın tatlım herkesın bunyesı bır olmuyor

bugun az elma yedım malesef erken kalktım ama dısarı gezmeye gıdınce yanıma elma almadım dohal olarak yıyemedım
toplamda 3 elma 2 bardak yesılcay bol su
akşam mıdem kazındı bende 1 dılım ekmege peynır surdum elmayla bırlıkte yedım ..

süper gidiyor canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

yazılarını okuyorum zaten sende azimli arkadaşlarımızdan birisisin zafer bizim olcakkk:hooray:

valla bende bugün bir yaşgünü partisinden kazasız belasız kaçamaksız kurtuldummmm

şükürlerr olsunn:Saruboceq:yemin etmeseydim kazaya uğrardımdaa:jeyyar::jeyyar:

mazeretler uydurup kurtuldum şekerimmmm...

zayıflıcaz başka yolu yokkkkkkkkkkk

selam canim senin mesajini kacirmisim
bebegim ayin sonunda 11 aylik olacak canim
senin oglusunda kocaman Şeniz allah bagislasin canim

maşallah siz bizden büyükmüşünüz artık abla yada abimizsiniz

şükür büyüdüler canım..bayramda hem dişimiz çıktı hemde emekledik..yürüteçle zaten evin her tarafını talan ediyoz...tatlı şeyler onlar:ecrin_bebek::1hug:meleklerimiz

sexybebek şimdi kaç kilo oldun canım yazıların çoğunu okudum ama biyerden sonra kaçırdım en son nereye geldin?

sexybebek 53 kiloya kadar düştü...

evet canım dışarda olunduğu zaman elmalar yenmiyorrr..

ve sonra halince acıkılıyor....

bu diyette elma zamanı bitince marul ve salata yenilebiliyorduuu..bilgine şeker...:1hug:

kızlar çok üzgünüm ama ben dayanamadım kan şekerimde ve tansiyonumda oynamalar oluyor oyüzden bırakmak zorundayım beni listeden çıkartırsanız sevinirim

arkadaslarr yarın sabahta tartılacağımm belki yine 80 çıkarımda moralim yerine gelirr bu şekilde dvm edemeyeceğimm çok cnm sıkıldıı

evet canım dışarda olunduğu zaman elmalar yenmiyorrr..
ve sonra halince acıkılıyor....
bu diyette elma zamanı bitince marul ve salata yenilebiliyorduuu..bilgine şeker...:1hug:

walla canım tatlılar baş düşman benım için ;şimdi annemler tatlı yıyor benım ıcım gıdıyor ama 1 2 dak. zevk için sonra pişman olmak var..midem agrıyor bahanesi ıyı fıkır bende uygulıyım bundan sonra :jeyyar:

hı hı bılıyorum canım salata yıyebılırdım ama oda otya midem kazanıyordu; 1 dılım ekmek yıyım dedım lıgt ekmek hanı reklamlarda çıkan var yaa reklam olmasın dıye ısım vermedım ama(1 dılım 48 cal)
bugun spor yapamıcam kızlar dısarda çok yurudum o tempolu yuruyus sayılmaz ama bacaklarım agrıyor lessie yı yaparken agrımadı işte

kızlar bence elmanın yanında hafif bişeler yiyin...toptan yemeyi bırakmayın...yemek yemeye başladığınızda ne olcak??ben şuan bu diyeti uyguluyorum ama sabah ve ikindi vakti hafif yiyorum..yemesem yüzüm felaket çöker...ayrıca da sadece elma çok da sağlıklı değil...benden söylemesi...ben bu şekilde kilo veriyorum,siz de verirsiniz...daha sonra verdiğiniz kiloları hemen alırsınız...azminizi kırmak için yazmıyorum,sakın yanlış anlamyın,ama DOST ACI SÖYLER..:)

ya kızlar herkesde de bu söylem
daha sonra daha çok alırsın
ee çok yersen tabi çok alırsın
zaten benm gibi kilosu çok olanların hemen yemeğe gömüleceklerini düşünmüyorum
zorlukla kilomu verdim der dikkatli yerim ..
bu diyete uyulduğunda zaten karnın da doyuyor günde 5-6 elma yiyosun ki 2 kilo yediğin günler oluyor ..
az sabretsek herşey olacak yani ...
ayrıca bayz lütfen tartılma canım
senden rica ediyorum eğer tartılırsan bir daha da burda tartıldığını söylersen senin sorularını yorumlarına hiç cvp vermicem ...
senin iyliğin için konuşuyorum ....
yarında 80.5 çıksa ne yapacaksın ..
diyette 3 lt su 1 lt yeşil çay içiyosun
100 gr içseen tartıda çıkar ...
ya canım eski msjlarıma baksanız belki 50 kere tartılmayın dedim ....

cuma gelsin tartıl ..
ama dediğim gibi kızlar tartıldım yok verdim mutluyum yok aldım mutsuzum diyen arkadaşların yorumlarına hiç karışmıycam ...

yazer canım müsaitsen eğer leslieyi indirmayi anlatabilirmisin bize deliricem ben beceremedim bilgi iyi anlayan bir arkadaşımı çağırdım oda bir saattir uğraşıyor yapamadı

tamam kaptnım kızmaa ekim sonu kasım bası erkek arkadasımın yanına gideceğim ve bu kiloyu vermek zorundayım ona söz verdimm su an strese girdimm tartıda kendimi görüncee destek olun bana ltfffnnn

yazer canım müsaitsen eğer leslieyi indirmayi anlatabilirmisin bize deliricem ben beceremedim bilgi iyi anlayan bir arkadaşımı çağırdım oda bir saattir uğraşıyor yapamadı

canım birinci parttan itibren başla çıkan sayfada free userı tıklayacaksın 90 sn sonra dowland çıkıyo onu tıklayacaksın ve kaydedeceksin bütün hepsini indirmeden açmıyo bu arada her iki indirme arasında 15 dk beklemek zorundasınn site izin vermiyo artarda indirim yapmayaa umarım yardımcı olabildim???

derin ablacım ilk sayfadaki linklerin birincisine tıkla ve açılan sayfada free yazana tıkla bu işlemi yaptıktan sonra orada 100 den geriye saymaya başlar onu bekle beklerken de burdan bana bekliyorum diye yaz..
ayrıca ben sayfa 400 ve 401 de resimli anlattım resimler eklentilerde vardı ama neyse ..
sen bana bu dediklerimi yapınca yaptım diye yaz ablam

bayyz benimde sevdiceğim gelecez artık diyo istemeye bende bekletiyorum anacım .. gerçi onun diyet yaptığımdan haberi yokda ..
az sabret halledecez canım ya
ben regl oldum yok karnım şişti yok ödem var felanı dert etmiyorum biliyorumki verecem bu kiloyu ister beş beş ister 3 3 bu iş bitecek artık yani..
bak kaç kişiyiz burda hepimiz destekiz birbirimize sen bide çok güzel sporunu yapıyon ..
hem sen şöyle düşünsene vücuduna yağ yapacak bişey yiyomusun ..
hayır
o zaman bu korku niye tatlım ...
az sabır

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çokk üzüldüm bu gün ama kendimi topluyorum yarın bomba gibii dönüyorum yine ve 2 ekimee kadar bana tartı yüzüü yokk alkisalkisalkis yoksaaa yazerimm beniiii döfeeerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…