• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma diyeti

Arkadaşlar ben bu diyeti bir hafta yaptım ve 2, 5 kilo verdim geçen sene ama çok yıpratıcı bir diyet ve bıraktığınız gibi alıyorsunuz yine de siz bilirsiniz

ben denemek istiyorum. çok zorlanırsam bırakırım sonuçta. bugün başladım..

66,5 İLE BAŞLADIM BUGÜN 4. GÜNÜM 64.8 ÇIKTIM BELKİ MERAK EDENLER VARDIR YADA YOKTUR TEK BAŞIMA DEVAM:)
NOT:dün gece regl olmama ragmen o şişlikte olmasa

Denemek lazim aslinda bir hafta elma bi hafta patates diyeti .ya aslinda versem bir geri alacagimi zannetmiyorum .Cunku oyle bir yapistiki bu kilolar cok morelimi bozuyor.Bugun kahvaltimi yaptim bende basliyorum bakalim.Hayirli olsun bana insallahh:1::1::51::51::51::1:

Geçirdiğim ağır grip sebebi ile elma diyetim yarım kaldı 31 kilo ile başladım 10 günde 3 kilo vermişim 88 olmuşum ama hastalıktan mı elmadan mı bilemiyorum artık.bugün ilaçlarım bitti ve ben çok daha iyiyim.Nasipse yarın kaldığım yerden devam

Merhaba ben hiranur bu sitede yeniyim acilen 6 aylık bir süreçte 20-25 kilo kadar vermem gerekli o yüzden bana en uygun olan diyeti uygulamam gerekiyor. Bu diyette bütün gün sadece elmamı yeniyor detaylı açıklama yapabilirmisiniz lütfen

valla bnimde 6 aylık sürecte aynı senn gibi 20-25 kilo vermem lazım :) napıcam bilmiorumm dün diyete başladım inş devamı gelir ama bn biraz daha hızlı olsn isdiyorum

Bu diyetin faydalı olacağını düşünmüyorum. Zaten bir arkadaş da verdiğiniz gibi alıyorsunuz demiş. İyi olan tek şey kahvaltı kısmı. Kendini cezalandırmak gibi bir şey bu diyet :)

diyet güzel ancak tek başına kalmamalı bence devamında başka diyetlerle süreç uzatılmalı yada normal bir diyetiniz varsa bu elma diyeti detoks diyet olarak kullanılabilinir. sonuçta 1 haftada 4-5 kilodan bahsediyor bende bugün kendimçe diyete başladım bu elma diyetini 1 ay kadar sonra detoks olarak kullanyı planlıyorum.

Kızlar bu forumda ama başka bir konuda gördüm bu diyeti sizce nasıl? olabilirmi? ben elma yiyemeyeceğim artık midem allak bullak oldu :((

Ah neler neler denedim inanın ben,nerelere gittim neler yaptım ama en işe yarar bu yeme programıydı ve 1 ayda 7 kg verdim.. Toplamda 2.ayın sonunda 15 kgyi geride bırakmıştım..

öncelikle bu listede öğünlerden ziyade saatleri önemli demişti fevzi bey.. Ki oturttuktan sonra cidden de öyleymiş fark ettim..

Sabah 7.30- 8.00 (kahvaltı)
salamlı,sucuklu,sosisli az yağda pişirilmiş omlet
ne kibrit kutusu ne tam ambalaj olmak şartı ile az yağlı peynir
4 zeytin
sınırsız çay
1 dilim ekmek
not.kahvaltıyı bu şekilde yapıyordum. Kesinlikle gereksiz yere salatalık,domates gibi şeylerle karnını doyurma demişti.. Gıdanın anasını ve tamını al kafii...

öğlen 12.30- 13.30 (öğle yemeği)
simit-ayran
sandviç(kepekli)-ayran
not.burada tercih sizin,ama lütfen simiti şu bir tam ekmek boyutundakiler gibi algılamayalım :)))

akşamüstü 17.00-17.30 (ikindi öğünü)
haşlanmış göğüs eti,ızgara tavuk ya da balık (tercih sizin)
ekmek kesinlikle yok!!

Akşam 19.00-20.00 (akşam yemeği)
bir kase çorba
ekmek kesinlikle yok!!

Kapanış 22.00'ye kadar
isteğe bağlı yağsız 1 bardak süt.

Olay buydu kızlar,tek söylediği kendini bu evrede bir kedi gibi beslemen demişti,sokağa bir pizza atarsan kedi ekmeğini değil etini yer.. Sen hiç obez kedi gördün mü? Ev kedileri haricinde obez kedi görmek imkansızdır ve sende bir sokak kedisi gibi besleneceksin..hatta bir hasta gelmişti (kadıncağız rahat 150kg vardı) feyzi bey ben gece dayanamadım bir tencere kıymalı makarna yedim dedi. Adamın cevabı kaçamaklarınızda etler ağırlıklı olsun olmuştu.. Belirli bir kg verene kadar spor yasak.. örneğin 30 kg fazlanız varsa 8-10 kg verene kadar spor yok.. Soğumamanız açısından.. Dediğim gibi kızlar olay bundan ibaret,umarım işe yarar :))))

Elma Diyeti;
6 gündev 5 kilo verdiren elma diyetinde gün boyunca yeşilçay serbest.
Kahvaltılarda 2 dilim kızarmış ekmek, light peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 tane haşlanmış yumurta yenilebilir.

1.gün:1 kilo elma
2.GÜN:1,5 KİLO
3.gün:2 kilo
4.GÜN:1,5 KİLO
5.gün:1 kilo
6. gün son gün:1 kilo elma…diyet bu kızlar

bugün dr.ayça kaya birşeyi çok tüketireniz kilo alırınız dedi hatta elmayı örnek göstererek her yemeğin dozunda yemesini öneriyordu bilginize :)

Kızlar ben elma diyetini denemiş biri olarak yazıyorum. Hoş pekte öyle sayılmaz :D ama yeşil elmayı çok tükettim. Öğünlerimi azalttım ve yemekten önce YEŞİL elma yedim kabuklu. bol su ve yeşil çay sonunda ne oldğunu anlamadan 4 kg verdim. ama sadece elma yemedim. yemeklerimi yedim fakat azalttım. yapabilirsiniz herhangi kötü bi etkisi olmuyo ama ekşi ve yeşil olmasına dikkat edin :)

şok diyetlerin sağlığa olumsuz etkilerini duymuştum. herhangibir sıkıntı yaşadınız mı sonrasında?

Ben de yarından itibaren bu diyete başlamayı düşünüyorum. Faydalı olacağını düşünüyorum. Yeşil elmayı çok seviyorum zaten. Cumartesi günü dukana başlamıştım. Bugün 3. atak günümdeyim ama yulaf kepeği beni çok zorluyor. Yemek yerken zorla yiyorum. Yemek yemek bana işkence oldu artık. Elma diyeti o konuda benim çok faydalı olacak.

Back
X