Elma diyeti

blanche_ea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.930
6.890
34
Merhaba arkadaslar,

Dun itibariyle elma diyetine basladim. 60-61 kilo civarindayim, yaza kadar(1 mayis) 52 olmak istiyorum.

Bu diyet beni aciktirmadi, gayet iyi ve hafif hissediyorum kendimi dunden beri.

Kim benimle burada haftalik kilo paylasiminda bulunmak ister?

Elma diyeti :

Sabah güzel bir kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su içiyoruz.

Kahvaltı:
  • 1 katı yumurta
  • 1 dilim peynir
  • 3 adet zeytin
  • yeşillik, domates, salatalık vs
  • 1-2 dilim kepekli ekmek
  • Şekersiz veya az şekerli çay
  • Kahvaltıdan 2 saat sonra yeşil elma yiyoruz. 2 saat sonra tekrar yeşil elma. Gün içerisinde toplam 5 yada 6 adet elma yemiş olacağız. Elma yeşil ve orta boy olacak bilginize. Bu şekilde diyetimizi 2 hafta uygulayacağız. Haftada 5 kilo veriliyor. Tavsiye olarak elma diyetinin yanında günde 2 bardak yeşil çay ve 2 litre su öneriyorum.
Kolay gelsin, afiyet olsun:)

Not: Kahvaltı harici elmadan başka bir şey yenmeyecek.

Fakat ben ilk hafta yalnizca elma yiyecegim su sekilde:

1. gün: 1 kilo elma
2. gün: 1.5 kilo elma
3. gün: 2 kilo elma
4. gün: 1.5 kilo elma
5. gün: 1 kilo elma
6. gün: 1 kilo elma

Daha sonraki hafta kahvalti ile devam edecegim. Hedefim mayista 52 olabilmek, bakalim basarabilecek miyim?

ben de dün başladım. Dün sabah tartıldım 63 , hedefim 57-58. bi hafta falan yapmak istiyorum bakalım :)
dün sabah sandviç ve limonlu çay,sonra 4 tane elma yedim gün boyu. en son 7 -7:30 da yedim 2 lt de su içtim bir de form çayı içtim.
bu sabah sandviç ve limonlu çayımı içtim. bir elmamı yedim bu saate kadar. yarın sabah tartılıcam 2 günde bir yani

2 gün oldu ama tartılmadım, eğer vermemişsem ki pek hissetmiyorum , moralim bozulup diyeti de bozmaktan korktum.
Artık yarın sabaha bakıcaz, ama haftasonu devam etmek çok zor olacak benim için ,keşke pazartesi başlasaydım haftasonu kaçamak yapabilirdim:)
Dün sabah sandviç ve limonlu çayla kahvaltı yaptım gün boyu 5 elma yedim ve 2 lt su içtim.
Bu sabah sandviç ve limonlu çay ,henüz elma yemedim

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

Bu arada ben bu sabah tartildim 61.1 ciktim, bugun onumuzdeki 10 gun boyunca elma diyeti ile devam ediyorum:)

Hayalim 10 gunun sonunda 55'i gormek :)

Bu arada ben bu sabah tartildim 61.1 ciktim, bugun onumuzdeki 10 gun boyunca elma diyeti ile devam ediyorum:)

Hayalim 10 gunun sonunda 55'i gormek :)
Merhaba. Elma diyetinden aldığınız sonuç nedir ? başlıyoruz deyip yazmamışssınız merak ettim :KK43:

Merhaba arkadaşlar... Ben bu diyeti önceden yapmıştım 14 günde 13 kilo vermiştim kahvaltısını yapmadım günde 4-5 elma yedi bide 1 saat 1 buçuk saat spor yaptım ve geride almadım hiç ama ben kendime 1000 kalorilik bi çizelge hazırladım dikkat ettim ne yediğime canım tatlı çektiğinde yedim ama tatlı yediysem akşam yemeğinde daha az yedim mesela. 1 kilo bile geri almadım :) Elma diyeti hayatımı kurtardıı :) Şimdi tekrar başladım 4. gündeyim kaç kilo verdim bilmiyorum ama bacaklarımda ve karın bölgemde çook belli gibii, yani ben memnunum. Başlamak isteyen varsa durmasınn! :)

X