elma diyetıni duydunuzmu ?

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
elma diyetini duydunuzmu bılmıorum kızlar,ben uyguluyorum 2gundur 2kılo gıttı ..:) 4gunum kaldı 6gunde 5kılo garnatı dıyolar ama 8 verende var 9 da

o nasıl bi diyet canım ilk kez duydum nasıl uygulanıyo gerci öle cabuk gıden kılolar cok ıyı degıl tam anlamıyla kılo vermek degıl derler ama merak ettım yınde sen yaz paylaş nasıl uyguluyosun bu dıyetı :)

Elmayı çok severim canım ama elma beni çok acıktırıyor,nasıl bi diyet haikaten paylaşırsan seviniriz..

evet duydum
özellikle yeşil elma oluyor
bende bir kaç gün denedim kilo gitti
ama insanın canı elma yemek istemiyor bir müddet sonra

verılen kılolar ıyı guzelde tam olarak anlamdım olayı dıger topıgede baktım baya bı takıcısı var cok fazla mj var okuymadım hespını tabıkı anjladıgım kadarıyla sadece sabah kahvaltı yapılıyor onun dısında herhangıbı bısey yemek yok elma yesıl cay ve su cok saglıklı gelmedı bana ama ana ogunlerde az olsa bıraz yemek yenerek yapılırsa cok degıl az ama elmada yıne cokca tuketılırse yesıl cay + suyla tabı hem daha kalıcı hem daha saglıklı olur dıye dusunuyorum bu sekılde hafta 6 kılo degılde 2 yad 3 gıder belkı ama daha ıyı olur bence

cnm zaten detoks oluo bu yani bu 6gunde sadece bunlar 6.gunden snra normal dıyet seklnde olucak yoksa fazlasıyla gerı alırısn ben yapan arkadaslarımdan duydum. 6gunde 8 9 kılo werdıler

cnm zaten detoks oluo bu yani bu 6gunde sadece bunlar 6.gunden snra normal dıyet seklnde olucak yoksa fazlasıyla gerı alırısn ben yapan arkadaslarımdan duydum. 6gunde 8 9 kılo werdıler

ben yaptım elma dıyetını 2.5 kilo verdim ama ama yesıl elma yemekten fenalık geldı ve hala cnm ıstemıyor elmayı :)

Uzun zamandır ne yaptıysam aldığım kiloları veremedim akşam işten çıkarken muhakkak markete uğruycam.Pazartesi kesin başlıyorum anladığım kadarıyla yeşil çay şart.Bakalım umarım olur burada paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…