canim kalbin yoksa kücük yuvarlak firin isisina dayanikli cam kaselrin varmi oda olur ama bu muffin kaliplari cok güzel ben icinde muffinde yapiyorum kek karismi ile üstnede cikolata sosu yapiyorum..ondan sonra irmik tatlisi ypaip icinde donduruyorum yani herseyde kullanilir canim..
canim üstteki sorunada burdan cevap veriyorum evet lazim canim sen al her türlü mutfak esyasini yakinda bisimi var kiss hadi bakim hayirlisi canm valah bende bekarken annem alirken diyordum aman alma napcam falan iyikide almis hersey gerci ben bu muffin kalibini burdan yani almnydan aldim ama inan cok ise yariyor canim al kalsin..trde ne kadar byle kalibin fiati..irmik tatlısını sadece çevirmek için şekil versin diye mi muffine döküyorsun yoksa irmiği bunda mı pişiriyorsun tam soramadım ama analmaya çalış tmm mıa.sa.s.
canim üstteki sorunada burdan cevap veriyorum evet lazim canim sen al her türlü mutfak esyasini yakinda bisimi var kiss hadi bakim hayirlisi canm valah bende bekarken annem alirken diyordum aman alma napcam falan iyikide almis hersey gerci ben bu muffin kalibini burdan yani almnydan aldim ama inan cok ise yariyor canim al kalsin..trde ne kadar byle kalibin fiati..
canim irmik tattlisini biliyorsun deglmi ocakta süt ve irmik sekerle oluyor bu kalibin icine döküyorum buzdolabinda bekletiyorum sonra ters cevirip sekil almis oluyor oki canm sorabilirsin sakin öyle düsünme ne olursa olsun sor tammi canm...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?