Elma sirkesi bal su

Ben bir diyet programi goremedim ortada.

Sirkenin kokusu cok keskin oluyor, nasil iceceksin?

Sabah aç karnına sirke,mideye asit dökmek gibi birşey...bahar yaklaşıyor diye herkes böyle şok diyetlerin peşinde ama sonrasında kat ve kat geri alırsınız kilolarınızı.boşuna sağlığınızdan olmayın

1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal 1 su bardağı ılık su

Ben uyguladım.. tam 3-4 ayda 24 kilo vermiştim.. sadece bunu içerken mucize bekleme ama; aynı zamanda düzenli spor ve sağlıklı gıda ile beslenmek şart..
Not; bu karışım kesinlikle mideye zarar vermez.. aksine daha da sağlıklı olursunuz.. Bizzat hadisler ile de sabittir.. ve dahi mide rahatsızlıklarına sabah aç karına sirke öneren dr lar biliyorum.. su ve bal asitligi düzenleyici olarak ekleniyor zaten..

O kadar bende verebilmemiz iyi olur çok şey denedim olmadı 78 kiloyum 1.56 boyum canım çok sıkılıyor bu konuda

hadis mi

diyetleri de mi hadise dayandırmaya başladık artık

Allah her şeyi yaratmış herkes gerektiği kadar yesin diye

hadis mi

Elma sirkesi faydalı diyorlar hadiseyi bilmiyorum ama geçmişten günümüze kadar çok faydalı derler nicelerini ama salataya falan koymadım sevmiyordum çünkü

Kilo vermenin bilinen en kesin ve tek formülü harcadığın kalorının aldığından fazla olmasıdır. Çözüm bu kadar basit ve netken neden böyle sonucu belli olmayan, size zarar verip vermeyecegıne bile emin olmadığınız tuhaf şeylere yonelıyorsunuz? Biraz bogazınızı tutup biraz da spor yapacaksınız tamam.

hadis mi

Okurken idrak edebileceğinizi de düşünerek yazmıştım.. neyse basitçe söyleyeyim bari; burda hadise dayandirdigim sirkenin faydası idi.. Yani yüzyıllardır lokman hekimlerin bile recetelerine ilave malzemelerinden biridir.. yani olayın dini yönünü değil de ZAMAN olarak ne kadar eskiye dayandığını kastettim.. Bilmem bu yorumda anlatabildim mi??

Hadis dediginizde olayin dini yonunu degil de zamansal yonunu kastettiginizi anlayacak, boyle bir IQ seviyesine sahip biri henuz dogmadi.

Bu, leb demeden Miami'yi anlamak gibi bir sey.

annem de bende yaptık bu diyeti 2 3 hafta kadar evet verdik kilo hatta 3 4 kilo ama sonra daha da fazlasını aldık :)

Hadis dediginizde olayin dini yonunu degil de zamansal yonunu kastettiginizi anlayacak, boyle bir IQ seviyesine sahip biri henuz dogmadi.

Bu, leb demeden Miami'yi anlamak gibi bir sey.

Bu gereksiz yoruma dayanarak da polemiğe girip boş yere ban yemek istemem.. Değmez zira.. Kusura bakmayın benden size ekmek çıkmaz.. gidin başka yerde alkislattirin kendinizi..
Ayyy hiiic de uğraşamıyciiim doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…