Elma Sirkesi

aysef83

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
Kızlar merhaba. Bir yakınım elma sirkesiyle kilo verdiğini söyledi. Bende 1 haftadır sabah aç karnına bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum ve tok tuttuğunu hissediyorum. Acaba aranızda elma sirkesi kullanan varmı? Sizin yorumlarınıza göre devam edeceğim. Teşekkürler.

merhaba,elma sirkesini gunde 1 tatli kasigindan fazla kullanmayin...midenizi delersiniz...surekli ve aasiri miktarda ve ac karinla kullanirsaniz mide sikayatleriniz olur...dikkatli olun ve cok fazla tuketmeyin...

Peki dediğiniz şekilde kullanırsak bir faydası oluyor mu? Ben şahsen 1 haftada faydasını pek anlayamadım ama tokluk hissi verdiğini hissediyorum bilmiyorum belkide psikolajik bir şey.

ben elma sirkesi ile bir ay gibi bir sürede 4,5 kilo ya yakin verdim.. ben bir bardak sicaga yakin suya 2 tatli kasigi saf elma sirkesi (% 100 dogal yani) bir tatli kasigi bal ekledim.. ayrica yarim caykasigindan biraz az da tarcin kullandim.. tarcin hem tadini guzellestirdi hem tatli krizlerimi engelledi, sagligimiza olan faydalarida saymakla bitmez zaten.. düzenli kullanirsan ve birazda hareket ile cok faydasini görürsün bence.. ama bence bu tip seylerde istikrarli olmak önemli.. sonucta hepimizin bünyeside farkli calisiyor.. bana bir hftda yarayan bir sey belki sende 3. hftda etkisini gösterecek.. bu sekilde düsünüyorum ben.. :)

Back
X