Herkese meehabalar,
Daha önce preeklampsi için bir konu açmıştım , zor bela doğum yaptım şükürler olsun bebeğim şu an kucağımda uyuyor hatta
Bebeğim prematüre doğdu ona rağmen küvezde emzirme saatlerinde gittiğimde memeyi tutabildi ve günde 2 kez 1 saat emzirme hakkımız vardı her gün gittim. Belki 2 kez olduğundan bilmiyorum ama ilk etapta çok bir acı yoktu ve hatta hastanede emzirme hemşirelerinden emzirme için destek aldım hiçbir sorun yoktu hatta ilk çocuğum olduğunu söyleyince şaşırdılar çünkü tutuşun vs çok iyi dediler. Her neyse bebeğim 21 gün sonra küvezde çıktı geldi emzirmeye başladım bu arada ilk 2 gün sonrasında hep anne sütü ile beslendi sadece 2 gün mama verildi oda sütüm ilk etapta çok minik geliyordu ama inanılmaz çabaladım ve 3. Gün 50 ml süt sağabildim. Çocuk zaten günde 40 ml içiyordu ve tabi zaman geçtikte biberon verdiler orada mecbur tabi ama şükür meme reddi yaşamadım. Fakat eve geldikten 2. Gün sonra yara olmaya başladı ve bildiğiniz uçları yarılmaya başladı maalesef. Emzirmek işkence oldu 2 gün sonra dr kontrolünde 10 gr verdiği gördük iyice kahroldum bu çocuk kilo alamıyor doymuyor diye , 2 gün sonra gittik 15 gram almıştı ama doktor yeterli bulmadı ve 8 öğün 30 ml anne sütü sağıp vermeyi ya da mama vermemi söyledi. Sütüm varken mama vermek istemedim haliyle sürekli sağarak vermeye başladım ama aynı zamanda emziriyorum tabi fakat yaralarım geçmedi , emzirme saati gelince ödüm kopuyor artık psikolojik olarak çok yoruldum zaten çok zor doğurdum ve yaşadıklarıma bu kadar strese sütümün gelmesi mucize ve çocuğumu doyuramıyor hissi oluyor. Tekrar 10 gün sonra gittim 400 gram almış şükür . Meme yaraları için lansinoh 1 kutu bitirdim, gümüş kapak, kantoran yağı,silikon uç, göğüs kalkanı, garmastan, beklazon kremi hepsini denedim ama asla iyileşmiyor hatta yarılan uçtan iltihap akıyor ve etrafımda inanılma baskı var falancanın bilmemesi memeleri yaraydı ağlıyordu irin akıyordu ama emzirdi, falanca çığlık çığlığa emzirdi falan filan. Yeminle psikolojim bozuldu kendimi o kadar yetersiz ve kötü anne olarak hissediyorum ki nefret ediyorum insanlardan. Bu arada tabi ki yaralara rağmen sürekli emziriyorum birde her emzirme sonrası sağıp o sütüde veriyorum.Uzun lafın kısası yaralarınız nasıl iyileşti , çok uzun sürdü mü? Neler iyi geldi desteklerinize ihtiyacım var 
Daha önce preeklampsi için bir konu açmıştım , zor bela doğum yaptım şükürler olsun bebeğim şu an kucağımda uyuyor hatta