elmacık kemiği dolgusu

Ben 8 ay kadar önce elmacık kemiklerime yağ dolgusu yaptırmıştım Çok memnun kaldım,tavsiye ederim :KK66:

Merhaba, bu yağ dolgusunun kalıcılığı ne kadar oluyor? Benim nerdeyse hiç yok ve çok düz yüzümün üst tarafı, üstelik gencim. Teşekkürler şimdiden ^^

benim de bu göz yaşı oluğu denen olay oluştu sanırım yanaklaırmın ortası boş düşünüyorum ama dolguyla ilgili hep kötü şeyler duyuyorum.resim ekleyebilirseniz sevinirim

benim de bu göz yaşı oluğu denen olay oluştu sanırım yanaklaırmın ortası boş düşünüyorum ama dolguyla ilgili hep kötü şeyler duyuyorum.resim ekleyebilirseniz sevinirim
Canım yaptıran bi arkadaşımın fotoğrafını sana özelden göndereyim daha sonra.Ben de yüzüm için yaptırdım memnunum

Merhaba, bu yağ dolgusunun kalıcılığı ne kadar oluyor? Benim nerdeyse hiç yok ve çok düz yüzümün üst tarafı, üstelik gencim. Teşekkürler şimdiden ^^
Bir seneyi geçti. Tabi ilk halleri gibi değil ama halen var ve yeterli durumda ;) Erime fazla olmuyor o bölgede,zaten tamamen erimiyor canım.

@
Canım yaptıran bi arkadaşımın fotoğrafını sana özelden göndereyim daha sonra.Ben de yüzüm için yaptırdım memnunum
banada yollayabilirmisin canim cok merak ediyorum yeterli bir degisim olup olmadigini birde cok aci duyuluyormu uygulama esnasinda:KK17:

Back
X