- 29 Kasım 2014
- 13
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi haticekuru
Elmacık kemiği dolgusu yaptıranınız varmı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 8 ay kadar önce elmacık kemiklerime yağ dolgusu yaptırmıştım Çok memnun kaldım,tavsiye ederim![]()
Canım yaptıran bi arkadaşımın fotoğrafını sana özelden göndereyim daha sonra.Ben de yüzüm için yaptırdım memnunumbenim de bu göz yaşı oluğu denen olay oluştu sanırım yanaklaırmın ortası boş düşünüyorum ama dolguyla ilgili hep kötü şeyler duyuyorum.resim ekleyebilirseniz sevinirim
Bir seneyi geçti. Tabi ilk halleri gibi değil ama halen var ve yeterli durumdaMerhaba, bu yağ dolgusunun kalıcılığı ne kadar oluyor? Benim nerdeyse hiç yok ve çok düz yüzümün üst tarafı, üstelik gencim. Teşekkürler şimdiden ^^
Çok sevınırım mesaj atarsanCanım yaptıran bi arkadaşımın fotoğrafını sana özelden göndereyim daha sonra.Ben de yüzüm için yaptırdım memnunum
Kime yaptırdın,bilgi verir misin lütfenBen 8 ay kadar önce elmacık kemiklerime yağ dolgusu yaptırmıştım Çok memnun kaldım,tavsiye ederim![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udaga-yag-dolgusu-badem-goz-estetigim.705550/Kime yaptırdın,bilgi verir misin lütfen
Mehmet Akgune yaptirdimKime yaptırdın,bilgi verir misin lütfen
Canım yaptıran bi arkadaşımın fotoğrafını sana özelden göndereyim daha sonra.Ben de yüzüm için yaptırdım memnunum
banada yollayabilirmisin canim cok merak ediyorum yeterli bir degisim olup olmadigini birde cok aci duyuluyormu uygulama esnasindaCanım yaptıran bi arkadaşımın fotoğrafını sana özelden göndereyim daha sonra.Ben de yüzüm için yaptırdım memnunum