elmacik kemiklerime yag enjeksionu yaptirdim

ful77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
373
6
46
İngiltere
kizlar merhaba,
elmacik kemiklerime yag enjeksionu yaptirdim.3.gunumdeyim ve yuzum cok sisti.sanki ari sokmus gibi sis ve mosmorum.daha once enjeksion yaptirmis arkadaslar var sa bana sislikler konusunda bilgi verebilirmi?birde dikis var yuzumde enjeksion yapilan yerlerde,acaba sonra iz kaliomu o yerler?

Ben yağ enjeksiyonu yaptırmadım ama doktor muyenehanesinde çok örnek gördüm.İlk yapıldığında yüz çok şişiyor ama bir kaç haftada iniyormuş.En geç 1 ayda bir şey kalmaz. Önemli olan yağın kalıcı olması . Yaptıranlar 6 ayda eridiğini söylüyor.Ama senin elmacık kemiklerine yapılmış.Umarım kalıcı olur ve çok memnun kalırsın. Bu arada enjeksşyon için açılan delikler kalmıyor merak etme .

Son düzenleme:

canim saol inan cok moral oldu.eelmacik kemiklerimin ustune yaptirdim ama bulent ersoy gibi oldum resmen.bugun 5.gun yuzum halen sis ve mor.bugun kontrolum var dr.konusucam.
ben boyle sis kalsinlar istmiorum acaba nekadari benle kalcak..masaj yapsam hepsi eririmi sizce?

ben su an hic oynama derim. sisiklik olmasi gayet normal su an. biraz oturmasini bekle canim, masajdi suydu buydu derken, asimetri falan olusturursun ister istemez.

yag zaten kendiliginden eriyen bisey, daha yeni yaptirmissin, az daha bekle, doktorun zaten seni yönlendirir mutlaka..

canim saol.haklisin zaten doc.demisti asimetri olur sakin ellme die ama 4.gun hafif masajlara basla bastirmadan dedi.bugun kontrolum var.gidicince sorucam.elim devamli gidip duruo gerci ilk gunku sislik ve morluk gibi degil.annem insallah bole kalmaz cok sis dio((

kızlar....
yüzümün şişlikleri inmeye basladı.motluklarım da gectı:))))
halen yuzum sıs dr.krem ıle hafıf hafıf baskı yap dedı.baskı yaptıkca sıslık azalıo..halen insan içine cıkabılecek bır yuzum yok ama en fazla 1 hafta ıcınde toparlarım heralde...
yag cok berbat bısey yaaa yuzun oyle bır sısıo kı moralbozuo...

gecmıs olsun ben ıkı kez yaptırdım elmacık kemıklerıme ılk ıkı hafta zor gecıyo ama hıc korkma ız falan kalmıo yuzunun nasıl sıstıgınıde tahmın edebılıyorum onun ıcınde hıc korkma o da gecıo ben ıkı kez yaptırdıktan sonra %30 veya 40 lık kalıcı bı sonuc elde ettım umarım sendekı kalıcılık oranı daha fazla olur.sımdı dolgu maddesı arastırıyorum bende yag enjeksıyonunun vucuda yabancı olmayan bı maddeyle yuzumu dolgunlastırmasını tercıh edıyorum ama,operasyon sonrası normale donus cook uzun suruyo ve yıpratıcı bı donem sosyal hayatın olmuo ustelık 1kalıcılıgıda yuzde ellı yı bulmuo o yuzden tekrar yaptırmıcam sanırım bır ay sonra yuzun tam oturuyo ondan sonrakı uc ayda yuzune dokunmak ıstemıceksıın erımesın dıe:) maalesf erıo ama

canim merhaba,
tecrube oldu bana birdaha asla ama asla yag enjeksiyonu yaptirmam.psikolojim oyle bozulduki antidepresan kullanmaya basladim..cok zor yaaaa suan bile halen sis yuzum sekilsiz canim sikiliyor..ilk yapista tamami eriyor mu? erisin cunku benim hosuma gitmedi..ilk yapista sekil bozuklugu oluyormu?

merhaba uzuldum begenmemene ama merak etme zamanlaa bıse kalmıo gerıye sen yaptıralıo ne kadar oldu bıde neden begenmedın seklı nasıl

sen daha bır ayı doldurmamıssın bıras sabbırlı ol canım ılk ıkı hafta hele ınsan allahım affet benı donmelere benzıyo pısman oluyo yaptırdıgına ama sabırlı ol ınan bana hıcbırı kalmıcak oyle sıs sıs gecıo merak etme

bu o kadar zor bı surec kı burun amelıyatında bıle ınsanlar 10 gunde ınsan ıcıne cıkabılıyo bandaj falan kalmıo bunda ıse ıkı hafta aynaya bakamıyorsun sonrada balon gıbı sonuyo surat zaten

canim saol yazdiklarin bana ve bu gereksiz seyi yaptirmak isteyenlerin isine cok yariyor..evet daha ayim dolmadi yuzum hani testere filmindeki kukla varya bisiklete binen kirmizi boyali onlar gibiydim ilk 1 hafta suan travestiler gibiyim..psikolojikmen cok yipratici bir surec..benim doktorum bana 1 yil idare edersin sonra tekrar yapariz dedi..benim cildim cok hassas yepay dolgular allerji yapiyor..yag enjeksiyonu oyle basit anlatiliyorki insanlar cok kolay bisey saniyor..insallah 1 ay sonra normal olurum..goz pinarlarimdan yanaklarima inen kisimlar okadar sis ki orasi bir inse biseye beznicem

full cok gecmiş olsun kaç yaşındasınız acaba merak ettim, bir de operasyonu yapan dr ve ücret bilgisini öğrenebilir miyim
umarım en kısa zamanda çok güzel olur

acaba alınan yağ, derma roller uygulanıp yüze sürülse bir aşı gibi dokuya tutunmaz mı?
hem enejksiyondan çok daha çabuk iyileşir hem şişmez hem de homojen olur asimetri olmaz

Merhaba;

Botox ve doldu fiyatlarını sormak için bir estetik merkezine gitmiştim. Bana sizin göz altlarınızda boşluk var onları doldurmanız gerekir dediler. Bende bunun için en kalıcı ve iyi yöntemin ne olduğunu sorduğumda bana yağ enjeksiyonu dediler. Sureci sorgularken biiraz yanaklarınızada yaparsak çok hoş olursunuz dediler.

23.07.2011 tarihinde elmacık kemiklerime ve göz altlarına yağ enjeksiyonu yaptırdım. İlk haftalarda aynen Bulent Ersoya benziyordum. Şuan 4 hafta bitmek üzere. Göz altlarımda morluklar belli hala ancak yanaklarımdakiler geçti. Şişlik ise ilk haftalara göre azaldı ama hala var. Yada böylemi kalacak bilemiyorum.
Gözlerimden biri diğerine göre daha şiş ve göz altlarımda mor halkalar mevcut.Bu nedenle hayatımda hiç kapatıcı kullanmayan ben şuan kullanmak zorundayım. Bu hep böylemi kalacak diye çok korkuyorum. Hergün ARNICA jel ile masaj yapıyorum. Umarım geçer ve yaptırdığım için çok pişmanım.

Siz şuan ne durumdasınız? Umarım geçmiştir. Benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

canım merhaba,
oncelıkle gecmıs olsun.yapmadan bılemıyormusun ne denlı gereksız bısey oldugunu..ınan bende bın pısman oldum yaptırdıgıma..benım bugun tam 1 ay oldu ve halen yuzum sıs goz pınarlarımın yanaklara dogru olan kısmı halen sıs sag sol yanakta farklılık var..keske yaptırmasaydım dıyorum cok gereksız bırsey.sıslıkler ınıyor ınmesınede ya bozulan psıkolojı yerıne gelıyor mu?
forumda yaptıran arkadaslar vardı en fazla 3 ay sonra eskı halıne donuyormussun.ınsallah bıran once eskı halımıze kavusabılırız..

öğrendimki yağ enjelsiyonu ikiye ayrılıyormuş
1.Konvansiyonel yağ enjeksiyonu
2.Mikro yağ transplantasyonu
en iyisi mikro olan zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonuymuş diğeri klasik yağ enjeksiyonu hem kalıcı olmuyormuş hem topak toplak oluyormuş ama
mikroda daha kalıcı ve dokuya miktar miktar veriliyormuş

girmiyo musun artık mesajımı alınca karşılık yazarsan sorucam bi kaç bi şey var =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…