Bisküvi - Kurabiye Tarifi Elmali rulo kurabiye(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
41
Almanya
agizda dagilan harika lezzet...

elmali haric kavuralim..

250 gr maRgarin
3 yemek kasigi yogurt
1 su bardagi pudra sekeri
1 paket kabartma tozu
1 cay bardagi sivi yag
1 paket vanilya
aldigi kadar un
ic harci icin:4 adet elma
4 yemek kasigi toz seker
1 cay bardagi ceviz dogranmis
üzerine pudra sekeri

öncelikle elmali haricimizi tavada biraz kavuralim..daha sonra hamurumuz yogurup güzelce yumusak olcak merdanyle acip icine elmali harci yedrcezz rulo seklinde sarip öylece kesmeden pisircez..daha sonra firindan icikinca iyice soguduktan sonraa 2 parmak kalinliginda kesip pudra sekeri serpip servis yapicaz..afiyet olsun..not:hamuru 2 parcaya ayircazz yani hazirladigimiz harci iki hamurda koycaz iki rulo olmus olcak oki..

Son düzenleme:
pastacik20102gp3.jpg

ay elmali herseye bayilirim neffis görünüyo
ellerine emegine saglik
paylasimin icin tsk ler canim
mutlaka denicemmmmmmmmm

aaa süper ya çok pratik tek tek uğraşmaktansa. görüntüde süper. mutlaka deniycem. teşekkürler öpüldün

hımm...nefis görünüyor.olsada yesem şimdi..cokacimcoook

en sevdiğim şey bu işte:sm_cool::sm_cool:

eline sağlık canım....elmalı pasta diye yapıyoruz biz bunu....off canım istedi ne zamandır yememiştim:bbo:

rica ederim kislar..evet muhtesem, oluyor grcekten deneyin..her yiyen tarif alip gidiyorrr..tek tek deidigniz gbi ugrasmak alsilan tarif ve zor olur ama koy harci rulo sar kes bitti kolay yani afiyet olsun fistiklar..

Kesinlikle tavsiye ederimm akşamüstü yaptık ablamla hamurunu ben yaptım ablam açtı.
dayanamadım sıcak yedim :) soğuk daha da güzel oluyo yapın süper ablacım teşekkürler .. ;)

meltosh afiyet olsun canim demek begendinn..ellerine saglik canim...rica ederim ablacimm ne mutlu bana size gzl tarf vermsiim ve sizlerde denemissiniz..afiyet bal seker olsun canim..bak ne gzl send ealisiyorsun hamuryapmalar falan aferin canm böyle yap arada elin alisir tamam ablacim..

Back
X