Saç Bakım Ürünleri Elseve mucizevi yağ

Elsevin bu yeni çıkan yağını kullanıp memnun kalan var mı varsa nasıl uyguluyorsunuz

Saçları kuruttuktan sonra son bir parlaklık vermesi elektriklenmeyi azaltması için nadiren kullanıyorum. İlk kullanıldığında saçı yağlandırmıyor gibi gözükse de ertesi gün saç normal daha fazla yağlı duruyor bence. Kokusu güzel. Ancak yapısı itibariyle içeriğinde çok fazla silikon olduğunu düşünüyorum. Bunun yerine saçların ucuna çok az argan yağı kullanmayı düşünebilirsin.

Saçları kuruttuktan sonra son bir parlaklık vermesi elektriklenmeyi azaltması için nadiren kullanıyorum. İlk kullanıldığında saçı yağlandırmıyor gibi gözükse de ertesi gün saç normal daha fazla yağlı duruyor bence. Kokusu güzel. Ancak yapısı itibariyle içeriğinde çok fazla silikon olduğunu düşünüyorum. Bunun yerine saçların ucuna çok az argan yağı kullanmayı düşünebilirsin.

zaten saclarimi her gun yikiyorum yaglanmasi sorun degil de diplerim elektrikleniyor cozum olabilir mi :(

sac tipim uclari cansiz ama kirik yok ince telli ve gogsumde boyutuda tamam zararli ama elektriklenmesinden biktim :(

Ben kullanıyorum ve inanılmaz memnunum bu 3. şişem dün gratisten indirimli aldım. Kesinlikle yağlandırmıyor diğer yağlar gibi ağırlık hissi vermiyorum annem bile bir süredir görmüyordu saçlarına ne yaptın çok düzelmiş dedi saçımı çok yıpratmıştı. Tavsiye ediyorum.

her yıkamadan sonra ve saçlarımı düzleştirmeden önce kullanıyorum.saç diplerime gelmeyecek şekilde uyguluyorum saç uçlarıma.çok güzel bir ürün tavsiye ederim.sonuçları mükemmel:21:

bende bir haftadır kullanıyorum saçlarım ince telli ama söndürme falan yapmıyor diğer yağlar gibi, çok güzel bir parlaklık veriyor ve pürüzsüz gösteriyor tavsiye ederim

bende maşa yaptıktan sonra uyguluyorum, çok daha yumuşak ve canlı gösteriyor, tavsiye ederim :29:

ben argan yağından çok memnunum kuaförüm tavsiye etmişti kendisi satıyordu, 2 yıldır kullanıyorum elektiriklenme ya da yağlanma yapmıyor argan yağını tavsiye ederim

bende kullanıyorum bu mucizevi yağı çok memnunum yalnız uçlara sürüyorum öyle her yere sürersen sonuç itibariyle yağ illaki saçı ağırlaştırır argan yağınıda kullandım onun yanında çok super bi yağ elseveninki

çok memnunum saçlarımı kurutmadan önce sürüyorum ısıya karşı koruyo :)

Back
X