Liposuction ve Meme yağ enjeksiyonu.

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.876
2.539
658
Merhabalar üst bacak lipo ve memeye yağ enjeksiyonu düşünüyorum bu ay içinde, doktor arayışındayım . Memeye yağ enjeksiyonu yaptıran var mı? Forumda araştırdım pek sonuç göremedim . Yaptıran varsa lütfen bilgi verebilir mi ? Uzun süreçte kalıcılık ne kadar ? Yaptırdığıma değer mi ? Riskleri var mı ? Kafamda bir sürü soru işareti . Doktorlar %40 a kadar kayıp olur, Bir risk yok diyorlar . İmplant düşünmüyorum vardı çıkarttırdım . Doğal olsun kendi yağım olsun dedim ama yine de içim pek rahat değil . Yaptıran varsa lütfen bilgi verirse çok sevinirim 🙏

Arkadaşlar ben ameliyatımı oldum dün . Doktor Gökhan temiz yaptı . Üst bacak lipo, j plasma, temporal lift , orta yüz ve badem göz . Ayrıca alınan yağlar kök hücre olarak yüzüme enjekte edildi . Alın, yanak , nazobial ve çene ucu . Ayrıca diz kapaklarımdaki kırışıklık için de kök hücre yapmış . Ameliyat tam 9 saat sürmüş 9 da girdim akşam 6 da çıktım . Narkoz beni mahvetti . Tüm vücudum taş gbi oldu . Bugün 2. Günüm o uyuşukluk gitti . Gözlerim şişlikten kapalı mosmor . Bacaklarımda pek bir ağrı yok sadece korse çok rahatsız . Hastanden bugün çıkıyorum inşallah . Gelişmeleri yine yazarım

Bugün 3. Günüm morluk ve şişlikler indi büyük oranda yüzümde . Lipo bence temporal liftten daha kolay . Onun pek zorluğu yok korse dışında . Sadece bacaklarımda hafif sızı var o kadar.

Geçmiş olsun. Memeye yağ enjeksiyonu yaptirmadinizmi
Teşekkür ederim yaptırmadım çünkü enjekte edilen yağlar bazen topaklanma şeklinde olabiliyormuş kitle şeklinde ve meme kanseri tanısında kafa karıştırıcı olabiliyormuş . Gereksiz biyopsi vs sebep oluyormuş . Radyolıglar genelde az çok ayırt edebiliyormuş o kitleleri ama ben tercih etmedim vazgeçtim . Doktorum da yüzümde çöküklük olan yerlere enjekte etti .

Kaç yaşındasınız,liposuction dan memnun musunuz?
40 yaşındayım . Aslında ben zayıfım 52 kilo1.63 boy ama her yerim incecikken üst bacaklarım aşırı kalın ve yağlı . Lipödem 2. Evre teşhisi konuldu. Bugün 4. Günüm ameliyat sonrası . Bir şey söylemem için çok erken sanırım . Bacaklar ödemli ağrı sızı hala devam . Oturup kalkarken zorlanıyorum . Net sonucu sanırım ödemler gidince göreceğim hatta kilom ödemden 55 e çıktı .

40 yaşındayım . Aslında ben zayıfım 52 kilo1.63 boy ama her yerim incecikken üst bacaklarım aşırı kalın ve yağlı . Lipödem 2. Evre teşhisi konuldu. Bugün 4. Günüm ameliyat sonrası . Bir şey söylemem için çok erken sanırım . Bacaklar ödemli ağrı sızı hala devam . Oturup kalkarken zorlanıyorum . Net sonucu sanırım ödemler gidince göreceğim hatta kilom ödemden 55 e çıktı .
Merhaba canım, öncelikle çok çok geçmiş olsun. Bende Cuma günü liposuction ameliyatı olacağım. Benimde 2. Evre lipödemim var. Full iki bacak liposuction ve jplasma (sıkılaştırıcı) olacak. Siz genel anestezi mi oldunuz? Kaç gün hastanede kaldınız ve ne kadar yağ alındı? Anlatır mısınız lütfen?

Merhaba canım, öncelikle çok çok geçmiş olsun. Bende Cuma günü liposuction ameliyatı olacağım. Benimde 2. Evre lipödemim var. Full iki bacak liposuction ve jplasma (sıkılaştırıcı) olacak. Siz genel anestezi mi oldunuz? Kaç gün hastanede kaldınız ve ne kadar yağ alındı? Anlatır mısınız lütfen?
Merhaba siz hangi Dr a ameliyat olacaksını

Teşekkür ederim . Evet genel anestezi oldum . Aslında bir gün kalacaktım ama kendimi iyi hissetmiyorum diye 2 gün kaldım . Benden 3,6 litre yağ alınmış . Ben hem şakak germe hem de lipo olduğum için biraz ağır geçirdim. Bemce lipo öyle herkesin anlattığı kadar zor değilmiş . Bugün 11. Günüm yürürlen hafif sızı oluyor. Bu liposuctionun en zor kısmı korse giyilmesi . 1 ay giyilmesi gerekmiş . Size şimdiden geçmiş olsun . Umarım ameliyatınız çok güzel geçer

Teşekkür ederim . Evet genel anestezi oldum . Aslında bir gün kalacaktım ama kendimi iyi hissetmiyorum diye 2 gün kaldım . Benden 3,6 litre yağ alınmış . Ben hem şakak germe hem de lipo olduğum için biraz ağır geçirdim. Bemce lipo öyle herkesin anlattığı kadar zor değilmiş . Bugün 11. Günüm yürürlen hafif sızı oluyor. Bu liposuctionun en zor kısmı korse giyilmesi . 1 ay giyilmesi gerekmiş . Size şimdiden geçmiş olsun . Umarım ameliyatınız çok güzel geçer
Bende lipödem 2.evdeyim ama 3.6 litre 2.evre için çok az deyilmi. Ben ameliyat için görüştüğüm doktorlar 8.10 litreletden bahsediyor. Peki gözle görülür Bi incelme varmı sizde gerçi henüz erken ama yine fark etmiş olmalı

Bende lipödem 2.evdeyim ama 3.6 litre 2.evre için çok az deyilmi. Ben ameliyat için görüştüğüm doktorlar 8.10 litreletden bahsediyor. Peki gözle görülür Bi incelme varmı sizde gerçi henüz erken ama yine fark etmiş olmalı
Ben 52 kiloyum daha fazlasını bünyem kaldırmazdı . Ayrıca benim sadece üst bacakda sorun var alt bacağım çok ince bileklerim incecik . Üst bacakdan 3,6 litre alındı dize kadar . Tabi görüyorum üst bacağım incelmiş .

Back
X