Elti adayi ve Esim!!!!

ayliiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
439
5
0
Almanya
Mrb. Oncelikle belirteyim telefondan yaziyorum, yanlisliklar yaparsam ozur dilerim...
Ben Almanyada yasiyorum,2senelikte evliyim.
Esimin bir abisi var.Abisinin evlilige dogru giden bir iliskisi var.Sorunum elti adayim:) bu kiz alman. Son gunlerde surekli benim esime mesajlar atiyor. WhatsApp diye bir zimbirti var,ordan yazip duruyor. .. Benimkide ayip olmasin diye geri donuyor.

Ama artik bu msjlardan sikilmaya basladim.
Gece 3-4 gibi bile yaziyor,yatiyoruz yani :-@ hadiii bib bib ses.. Gicik oluyorum ya. Gercekten kiskanmiyorum,sadece ne yapmaya calistigini anlayamiyorum. En cok bir seyin turkce anlamini sormak bahanesiyle yaziyor.
Gecen gun misal Schatz turkcede ne demek diye sormus(askim demek) kaynima soylucek ondan soruyormus. Ben sonradan okuyorum hep
telefonu karistirirken...0f bilmiyorum!

Son düzenleme:
eşinizin telinden ona kendisi şuan müsait değil bana sor diyebilirsiniz mesela belki bi nebze anlar yaptığının doğru olmadığını,yaptığı resmen edepsizlik ilişkiye başlarken eşinizemi güvenmişte sevgilisine söyleyeceği kelimeleri önce eşinize soruyor ve bunu gecenin bi saatinde yapıyor...biraz düşünce olsa o sattte yada zırt pırt rahatsız etmek yerine baksın netten yada siz kendisine bitane almanca türkçe sözlük hediye eder delimi ne yaa...

almanca türkçe sözlük hediye edin bari gecenin 3 ünde mesaj mi olurmuş.gece belli bi saatten sonra telefonu kapatmasını söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirin. Yine mesajların ardı kesilmezse eşinizle açıkça paylaşin bence

anlamadığım eşin ne sazan gibi atlıyo msjlara ...anlamıyo mu sanki bence kaynına değilde eşine yazıyo bu kadın...bence artık eşini karşına alda konuş.bu ne büyük terbiyesizlik ya gecenin 3 ü...töbe töbe ne kadınlar var ya ....:47:

Bu konuda rahatsız olduğunuzu neden eşinize anlatmıyorsunuz!!!

Telefonunu karıştıracağınıza sorun...

canım eşin sonuçta söylemelisin bence bundan rahatsız olduğunu bende benzer birşeyler yaşadım tabi ben söyleyemediğimden dolayı biraz daha ileri gitti kıskandığımdan söyleyemediğimden farklı şeylerde hep sorun çıkardım gibi şeyler oldu ozaman çok başındaydık ki onun için söyleyemiyordum şimdi nişanlıyım henüz ben bence söylemelisin eşine

Simdi soyle bir sey var
esim cok sinirli
boyle birsey desem (neden surekli yazisiyorsunuz)diye. Hemen ne demek istiyosun der. Gercektende saf. Ben bu kiza ne demeliyim kirmadan ki yazmaktan vazgecsin.

Simdi soyle bir sey var
esim cok sinirli
boyle birsey desem (neden surekli yazisiyorsunuz)diye. Hemen ne demek istiyosun der. Gercektende saf. Ben bu kiza ne demeliyim kirmadan ki yazmaktan vazgecsin.

Kıza degil, eşinize söyleyeceksiniz.

Mesafeyi koyacak olan kişi eşiniz olmalı.
Cevap vermese, kız da yüz bulamadıgı için bir daha mesaj atmaz...

gayet acik bir bicimde yapmamasi gerektigini soyleyin cunku onlar sadece bundan anlar canim ben de olsam giccik olurdum:kkk: benim esimin abisi biz cikarken rus bir bayanla evlendi esim melekete gitmisti onlarda ordaydi ben ne zaman arasam teli bu kadin aciyor cep tlf yani bir oldu iki oldu dayanamadim gayet sert bir sesle '' telefonu x e ver ve bir daha sen bakma olur mu ''dedim gercekten dedim yani cunku kudurmak uzereydim sinirimden ve cokda ise yaradi...sonrasinda zaten bosandilar herkes yoluna gitti...

Ne demek ya :53:
Gecenin üçünde dördünde mesaj atmak :22:
Eşine söyle şöyle yazsın msaj;
Sen var birdaha beni rahatsız etmemek...

aha elti sedefle caroline karisimi bir elti..

saka bi yana bnce yabanci oldugu icin yanlis anlayabilecegini dusunmuyordur, ona sakince esime mesaj atmani istemiyorum bir seyleri merak ettiginde acip google a bakman daha iyi olur demelisin..

Simdi soyle bir sey var
esim cok sinirli

Kıza değil direk eşine söyleyeceksin.

Senin muhattap olacağın kişi eşin.Kıza bişey deme.

Dogru kiza soylesemde birsey degismez,bide kaynima soyler is karisir.en mantiklisi esime soylemem. Ama nasil???

ya bu yabancılarda ne rahatlık var yaaa.ben sakin biri değilim arkadaş mümkünse telefona bile kayıt etmesin gereksizzz :))

Hayatım bu kızın gecenin bi yarısı bize mesaj atması abes kaçmıyor mu ? Uygun bi dille söylesek de mesaj atmasa.Yada arada bi gündüzleri atsa.
Diyebilirsin eşine.

Mrb. Oncelikle belirteyim telefondan yaziyorum, yanlisliklar yaparsam ozur dilerim...
Ben Almanyada yasiyorum,2senelikte evliyim.
Esimin bir abisi var.Abisinin evlilige dogru giden bir iliskisi var.Sorunum elti adayim:) bu kiz alman. Son gunlerde surekli benim esime mesajlar atiyor. WhatsApp diye bir zimbirti var,ordan yazip duruyor. .. Benimkide ayip olmasin diye geri donuyor.

Ama artik bu msjlardan sikilmaya basladim.
Gece 3-4 gibi bile yaziyor,yatiyoruz yani :-@ hadiii Meep Meep ses.. Gicik oluyorum ya. Gercekten kiskanmiyorum,sadece ne yapmaya calistigini anlayamiyorum. Ne istiyon sen benim esimden ya zirt pirt yaziyosun.. En cok bir seyin turkce anlamini sormak bahanesiyle yaziyor.
Gecen gun misal Schatz turkcede ne demek diye sormus(askim demek) kaynima soylucek ondan soruyormus. Ben sonradan okuyorum hep
telefonu karistirirken...0f bilmiyorum niye boyle yapiyor!!

Elti adayıyla konuşun size sorsun türkçe anlamlarını. Bize ters böyle şeyler falan deyin:72::9:

Bu iş yabancılara normal gelir onlar çok rahat diye bir şey yok.Benim eşim latin amerikalı ve bana o saate biri bir şey yazsa çok sinirlenir.Eşine gece o meep meep sesinden rahatsız olduğunu söyleyerek konuya gir :1:

Back
X