Elti adayi ve Esim!!!!

aklıma direkt caroline geldi:1:

eşiniz cevap yazmazsa oda bir müddet sonra mesaj atmaz, soracağı şeyleri nişanlısına sorsun bizahmet

ben olsam eşimle açık açık konuşurum, bak kötü niyetli değilsin ama bu mesajları kardeşin görürse gecenin bi vakti neden msjlaştığınıza anlam veremez, kız da suçu sana atar o bana mesaj atıyo der falan kardeşinle aranız bozulur mesafe koy hayatım de tatlı bir dille , doğru olan bu

valla ben kız da bir hata bulamadım.
ayıp olmasın diye cevap mı verilir? eşin cevap verdiği sürece kız bişi anlamayacaktır.

Son düzenleme:
gece yarisi mesaj geldiginde cvp yaz'' esim su an uyuyor tatlim ..malum, saat 3..ben sana en kisa zamanda bir türkce almanca sözlük hediye edeyim..''

bence eşinle konuş .böyle rahatlık iiyi birşey değil .hatta eşin kardeşini uyarsın yoksa kaynın sürekli aldatılır hadi kocan olmaz başka erkeklerle konuşur kızın yapısı bu belli .

Kızın bir suçu yok, o da eşinin abinin sevgilisi, aileye girmeye çalışıyordur, sevgilisinin kardeşiyle arasını iyi tutmaya çalışıyordur. Zaten yabancı da, daha rahat oluyorlar.. Eşin de gece 3'te bile cevap veriyorsa, kız ne yapsın? sizi rahatsız ettiği aklının ucundan geçmemiştir bence..

Ama google'dan 2 saniyede bakmak varken, gidip aşkım'ın anlamını sorması da, iyice abartı. O da bir gerçek.

Sizin eşinizle konuşmanız lazım

olacak şey değil , bu durumun hoş olmadığını eşinize söyleyin.ne demek gece 3 te eşinize msj çekebiliyor. HANGİ CÜRRET VE CESARETLE .... kaynına söyle , 'dün gece saat 3te tlfn sesi geldi korktuk acaba kim diye baktık (atıyorum) elena. valla sonra uykum gelmedi bi türlü birine bişey oldu diye korktm gibi gibi rahatsızlığını belirten şeyler söyleyin. hiç hoş değil. madem interneti vat eşinize msj çekeceğine bi almanca türkçe sözlük bulsun oradan bakıversin. bi an evvel bu durumun önüne geçmen lazım,

Mrb. Oncelikle belirteyim telefondan yaziyorum, yanlisliklar yaparsam ozur dilerim...
Ben Almanyada yasiyorum,2senelikte evliyim.
Esimin bir abisi var.Abisinin evlilige dogru giden bir iliskisi var.Sorunum elti adayim:) bu kiz alman. Son gunlerde surekli benim esime mesajlar atiyor. WhatsApp diye bir zimbirti var,ordan yazip duruyor. .. Benimkide ayip olmasin diye geri donuyor.

Ama artik bu msjlardan sikilmaya basladim.
Gece 3-4 gibi bile yaziyor,yatiyoruz yani :-@ hadiii Meep Meep ses.. Gicik oluyorum ya. Gercekten kiskanmiyorum,sadece ne yapmaya calistigini anlayamiyorum. Ne istiyon sen benim esimden ya zirt pirt yaziyosun.. En cok bir seyin turkce anlamini sormak bahanesiyle yaziyor.
Gecen gun misal Schatz turkcede ne demek diye sormus(askim demek) kaynima soylucek ondan soruyormus. Ben sonradan okuyorum hep
telefonu karistirirken...0f bilmiyorum niye boyle yapiyor!!

Almanlar gecenin bi saati kisiler rahatsiz edilemez durumunu bilmiyormu. Almanlar kibu konuda cok hassastirlar ! Bayani uyarmalisin..

kız belki kötü niyetli değildir ama patavatsız ve rahat olduğu aşikar
eşinizde de hata var ayıp olursa olsun çok mu önemli huzurunuzdan konuşun anlatın ona bunu,oda yüz vermesin
bir de eşiniz kızı size yönlendirsin siz muhattap olun onunla sizden yardım istesin size msj atsın

almanca türkçe sözlük hediye edin bari gecenin 3 ünde mesaj mi olurmuş.gece belli bi saatten sonra telefonu kapatmasını söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirin. Yine mesajların ardı kesilmezse eşinizle açıkça paylaşin bence

tam ben onerecekdimki, zaten bu fikri vermissiniz. Esine degilde neden sana sormuyor? en iyisi su sozlugu alip artik bu sms'lere bir son vere bilirsin. Gece 3,4 resmen kendisine askim detiriyor gibi.. cok tuaf. SINIR oldum:ssz:

Ha birde Almanlar, ayip fallan bilmez, bu yuzden cevap vermek artik yasak ona.. esinde ciddiden tuafmis, insan saat 2,3 usenir geri cevap vermeye ya..:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kıza dikkat! resmen aranıyo, bence hemen kaynına bütün olan biteni anlat, ya dizginleri ele alsın yada kızı bi güzel benzeteceğini söyle eşinide savun, kardeşlerin arası bunun yüzünden bozulmasın...

Hepinize tsk ederim ilgilenip cevap yazdiginiz icin.
Gece yazdiginda esim cevap vermiyor tabi
ama ertesi gun bakiyorum butun sayfa dolmus. Birdaha msj geldiginde konusucam esimle

internette bir sürü sözlük var, whatsapp ı varsa interneti de vardır. çok gereksiz böyle bir soru sorması. doğrusu kızın amacını anlayamadım. hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

eşin cevap veriyor demişsin, cevapları nasıl kısa kestirme mi? eşin de soru soruyor mu?

eğer kısa cevaplarsa, eşin konuya hiç başlamıyorsa bence sorunu kızla hallet boş yere eşinle papaz olmamış olursun. ama eşin de ilgiyi ve alakayı abarttıysa kızacak edecek diye düşünme.

bu kiz az once bana yazdi.Esin ne yapiyor pc demi diye sordu.
bende neden? dedim..
x soruyor dedi..(kaynim)
esimin sarji yoktu,takmamistida.
muhtemel ona yazdi once yine!!!

bu kiz az once bana yazdi.Esin ne yapiyor pc demi diye sordu.
bende neden? dedim..
x soruyor dedi..(kaynim)
esimin sarji yoktu,takmamistida.
muhtemel ona yazdi once yine!!!

durum vahim hiç öyle iyi niyetli faan diye düşünme . sana tavsiyem eşinle bu konuyu konuş va o kadına ağzının payını ver

engelle whatsppdan ttalım ya :):) yabancı olduğu için belkide düşünemiyordur ama eşine rahatsız olduğunu belirt her yazdığında cevap vermesin hiç türk arkadaşı yokmu onlara sorsun Allah Allah yada sana sorsun

yıkarım ben ortalığı valla kim yanlış anlarsa anlasın ne münasebet..bir keresinde eşimi eskiden görüştüğü normal bir kız arkadaşı aradı ..sonra ben geriye aradım neden arıyosun bu saatte diye kız ıg mıg yanlışlıkla aranmış dedi tamam dedim iyi akşamlar ama noldu birdaha aramadı..o saatte normal değil bunlar bence tepkini koy aman kırıldı aman bozuldu diye düşünme..bazıları yazmış yabancı ya onlar için normal diye hiç alakası yok onlarda gayet iyi biliyor neyin ne oduğunu..kızın derdi başka

almanca türkçe sözlük hediye edin bari gecenin 3 ünde mesaj mi olurmuş.gece belli bi saatten sonra telefonu kapatmasını söyleyin eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirin. Yine mesajların ardı kesilmezse eşinizle açıkça paylaşin bence

almanca türkçe sözlk et hahaha hiç glecğm yoktu yahu sper çözm :D

Back
X