• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti adayı

Birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz, yakin olmak da...
Saygi duyun yeter, ne bu gereksiz biz bir aileyiz temali samimiyetsiz iliskiler. Birbirinizle sirf eslerinizden dolayi tanismissiniz zaten.

Elti olsan sevilmezsin inan.Sevilmemissin de zaten.Eltiler diye grup olmamali.Eltim diye hitap olmaz zaten.5tane eltim var hic birisi demez bende demem.Ayrica elti degilsiniz henuz adayisiniz.Fol yok yumurta yok cok komik ve cocukca.Ben de aoguk biriyim kalp atana falan sinir olurum mesefesini bilmeli herkes...

Kesinlikle MESAFE. samimi olmak zorunda mısın? boşver koy mesafeni karşındaki insanlar sana istediği gibi davranıyor üzülen sen oluyorsun

Gurup kuranı da ilk defa duydum. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Ne öyle liseyi bitirmiş ergenler gibi, emoji koydum beğenmedi , canım dedim ismimle hitap etti. Başkaları için şekil almayın tarzınız olsun. Sizin her hitap şeklinizle size dönüş te beklemeyin. Ben kardeşimden başkasına canım demem. Siz bana gülüm diyorsunuz diye bende mi öyle konuşmalıyım.

Ay saka mi bu?
Eltiye eltim diye neden hitap edeyim. Neden kalp emojileri atayim neden icli disli olmaya calisayim.
Tamam eltilerimle (biri haric) sorunum yok ama hayatimin merkezinde de degiller.
Az insan cok huzur.

ben bu eltiler arası mıçmıç ilişkiyi,zorlama sevgileri anlamıyorum..
1 tane eltim var.
hiç öyle aman şunu demedi aman bunu yapmadı ay gülücük koymadı durumlarımız olmadı.
severiz birbirimizi ama hiç kanka tarzı eltilerden olmadık olmayızda.
her zaman gelin görümce elti vs kişilere ki özellikle aynı yaş grubuysa mesafeli davranılması taraftarıyım.
sevmek,muhabbet etmek farklı.bunları yapmayın demiyorum ama bi ağırlığınız olsun.
size birşey derken düşünerek desinler.
yani eltinizin size yalan söyle demesi bile size saygısı olmadığını gösteriyor.
bırakın onlar istediği samimiyeti göstersin ama siz takılmayın böyle seylere.

bence gereksiz yere yakın olmayın
çünkü bu tür ilişkiler çok sağlıklı olmuyor nedense dünyanın kanunu bu (kv, görümce, elti)
niyeyse bunlarla anlaşmak genelde mümkün olmuyor
en büyük sebebini kıskançlık olarak yorumluyorum

Hayir bu kadar sevmiyosunuz madem bu yaranma cabasi ne? Kalpli emojiler, elticim elticim diye dolanmalar.
En sevmedigim sey sahte insan ya.
Sevmedigin insana neden kalpli emojili yorum falan yapiyorsun?
Ben bunu sadece sevdigim insana yaparim, sonrasinda da aklima gelmez acaba cevap verdi mi acaba begendi mi diye kontrol etmek.

Hayir bu kadar sevmiyosunuz madem bu yaranma cabasi ne? Kalpli emojiler, elticim elticim diye dolanmalar.
En sevmedigim sey sahte insan ya.
Sevmedigin insana neden kalpli emojili yorum falan yapiyorsun?
Ben bunu sadece sevdigim insana yaparim, sonrasinda da aklima gelmez acaba cevap verdi mi acaba begendi mi diye kontrol etmek.

Ben sevmiyorum demedim dikkat ederseniz nişanlım sevmiyor dedim ben seviyorum, yapmacık falan davranmıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum
Kimseye yaranma gibi bi çabamda yok

Kalp nedir yaa? Samimi gelmediginiz için cevap vermemişler . Daha fol yok yumurta yok. Evlenmeden eltilik mertebesine ulasmissiniz. :işsiz:

nişanlım göndermiyor nedir?
ben yakın olmaya çalışıyorum = asıl problem bu ne kadar alttan alırsan o kadar ezilirsin

ayrıca nişanlıyken göndermiyorum dediği yere gitmemek nedir? şimdiden eziklenmeyi bırak

saygısızlık yapma ama yeri geldiğinde açıklamalarını yap
ailevi konularda değil ama asla çünkü ailevi her söylediğin şeyi ileride önüne tekrar koyarlar
asla ailevi konularda açıklama yapma

ama niye kaldığını burada olduğu gibi açıklayabilirsin

ayrıca okulu bırakıncaya kadar parttime işe girebilirdin

birde sosyal medyada herşeyine yorum yapılmaması beğenilmemesi normal
abartmayınız kendinize dert aramayın

işin yoksa işe gir evde oturarak kurma kendini

nişanlım göndermiyor nedir?
ben yakın olmaya çalışıyorum = asıl problem bu ne kadar alttan alırsan o kadar ezilirsin

ayrıca nişanlıyken göndermiyorum dediği yere gitmemek nedir? şimdiden eziklenmeyi bırak

saygısızlık yapma ama yeri geldiğinde açıklamalarını yap
ailevi konularda değil ama asla çünkü ailevi her söylediğin şeyi ileride önüne tekrar koyarlar
asla ailevi konularda açıklama yapma

ama niye kaldığını burada olduğu gibi açıklayabilirsin

ayrıca okulu bırakıncaya kadar parttime işe girebilirdin

Normalde bana müdahale etmez bende etmiyorum sadece birbirimize haber veriyoruz şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diye, gitmemi istemeyince bende gitmedim aramız bozulmasın diye

Part time çalışamazdım çünkü okulum 2 saat mesafede yolum 4 saat sürüyor okulda geçirdiğim süreyide sayarsak part çalışmaya zaman kalmıyor, ayrıca part çalışsaydımda anneme bi yardımım dokunmayacaktı
Okuluma açıktan devam ediyorum, örgün eğitimim de bir yıl kaldı maddi durumlar el verdiğinde okuluma dönüp bir yılımıda tamamlayıp diplomamı alıcam inşallah

Bence sözlünüz sizi onlardan koruyor. Gitmeyin derken vardır bi bildiği. Ayrıca onlar akraba ise her zaman bir tık dışarıda kalacaksınız ama bu bir avantaj. Gıpta ederler size özgürlüğünüze farklılığınıza. Elticilik oynamazsanız durum sizin lehinize bence:)

Bence sözlünüz sizi onlardan koruyor. Gitmeyin derken vardır bi bildiği. Ayrıca onlar akraba ise her zaman bir tık dışarıda kalacaksınız ama bu bir avantaj. Gıpta ederler size özgürlüğünüze farklılığınıza. Elticilik oynamazsanız durum sizin lehinize bence:)

Sanırım öyle yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Ben sadece yakın olmak istedim kötü niyetim yada kimseye yaranma çabam yok
Burda aldığım yorumlardan sonra kendime çeki düzen veriyorum :sinirli:

Back
X