- 6 Mart 2024
- 8.870
- 14.506
- 168
Büyük elti yaYaanii.. sanki mecbur samimi olmaya. Aile olarak bir araya gelındığınde Toplulukta saygılı olması yeterlidir. Eltilik mertebesini biraz farklı algılamıs sankı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük elti yaYaanii.. sanki mecbur samimi olmaya. Aile olarak bir araya gelındığınde Toplulukta saygılı olması yeterlidir. Eltilik mertebesini biraz farklı algılamıs sankı :)
Konu sahibini vura vura öldürdüler ahshf üyelik iptali yaptırmış koskoca elti.Kadını rahat bırakın sizi sevmiyor görüşmek istemiyor
Bu bayram yine büyük kayıplar verdik. Dünkü Montenegro olayından sonra bu ikinci vaka.Konu sahibini vura vura öldürdüler ahshf üyelik iptali yaptırmış koskoca elti.
Ustumuzde kara bulutlar var.Bu bayram yine büyük kayıplar verdik. Dünkü Montenegro olayından sonra bu ikinci vaka.
Canı cehenneme aynısını yap. Paşa torunumu sanki.İyi geceler kizlar benim bı sıkıntım var işin içinden çıkamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum. Bı eltim var 2 yıllık evli nişani takildigindan beri bize karşı çok mesafeli,nisanliyken kaynimle birlikte yemeğe çağırdık geldi neyse ondan sonra ne geldi gitti nede aradı sordu,dışarı çıkariz eşimle birgün kaynimla nişanlısıda gelsin oturalım kaynasalim dedik onada gelmediler iftara cagrdik onada gelmediler neyse geçtik hepsini evlendiler düğün oldu altın taktik hayırlı olsun dedim gelin hanım suratını asti bana bayramlarda bayramlasmaz karsilastigimda selam vermez konuşmaz gelip gitmez kocami büyük olarak saymaz hiç bı tartışma yokken bu bize karşı neden böyle davrandı acaba
İlla laf söylemesine gerek yok davranışları herseyi anlatıyor mesafe koyup gorusmek ıstemıyor. Sizde mesafe koyun gordugunuzde merhaba merhaba. Sıze bır geliyorsa bır gıdın.Verıcı taraf arayan soran taraf olmayın bnce bu sefer beklentiniz artar hayal kırıklığı yasarsınızİyi geceler kizlar benim bı sıkıntım var işin içinden çıkamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum. Bı eltim var 2 yıllık evli nişani takildigindan beri bize karşı çok mesafeli,nisanliyken kaynimle birlikte yemeğe çağırdık geldi neyse ondan sonra ne geldi gitti nede aradı sordu,dışarı çıkariz eşimle birgün kaynimla nişanlısıda gelsin oturalım kaynasalim dedik onada gelmediler iftara cagrdik onada gelmediler neyse geçtik hepsini evlendiler düğün oldu altın taktik hayırlı olsun dedim gelin hanım suratını asti bana bayramlarda bayramlasmaz karsilastigimda selam vermez konuşmaz gelip gitmez kocami büyük olarak saymaz hiç bı tartışma yokken bu bize karşı neden böyle davrandı acaba