• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

yok oyle beleşe beni alip eve tikmak. O düğün Afedersinz essek gibi yapilcak gidip nasilsa nikahim var diye ev tutup oturmam. Geçen eylüldu şimdi nisan mayista olcak düğün diyor babasi abisini katmiyorlar ama işte ben biliyorum laf arasinda soyluyorlar oglanin parmaginada bi yüzük takalim diye. Benimki en küçük dedigim gibi evde 2 abisi bi ablasi var bekar Allahtan abisinin biri okuyor o tuttrmadi evlencem diye. Burda ailem çevrem herkes bana baski halinde ne laflar duyuyorum bunlar yüzünden
Bosan!

Suan kirip dizini oturmus vaziyettesin. 1 yil nikahli mi kalcaksiniz?
Sen bi yem atsana bakalim nisanlina, ben cevreme cok mahcup oluyorum artik,
nikahimiz var esyalarimiz var sadece yakin akrabadan ve arkadaslarimizdan olusan bir dugun yemegi verelim yerleselim evimize desen bakalim ne dicek cok merak ettim..
yemek mi yemeğe ne gerek var facebooktan ilan edip girelim diyebilir.

Bazılarıda saçmalamanın dibine vurmuş. Evlisin git evini kur icine girin oturun ne ya. Karsi tarafin istedigi sey tamda bu zaten. 6 ay olmus nikah kiyilali birde ayni eve girip yerlestiniz mi o dugunu unut üstüne birde pisman olursun.
Burada tek mesele eğlence degil sen aptal yerine konulmuşsun, aile olarak rezil edilmişsiniz. Onuda gectim beyaz gelinlik giymek ve istemek hakkınız "ayy cok bannallll" diyenlerin kendi fikri ama bu bir doğru değil. Belliki konu sahibi istiyor. O giyemediği gelinliği hep baskalarinda gordukce ici yanacak.
Hic girme ayni ev bilmem ne olayina... Gerekirse nikah iptali yapar koyarsin tekmeyi.

Ha yok ben vazgectim dugunden aşıgım bu yapilan rezillikleri de yutarım, gider evli haytina baslarim diyorsan ozaman o arkadaslari dinle.
Bencede öyle şey mi olur , bu kız kaçarak evlenmedi ya tabiki düğün olmalı, akrabalarına karşı vs niye başı eğik olsun
Siz ne kadar modern olursanız olun, akraba kulisleri 10 yıl konuşur düğün yapılmadı öyle evlendi falan filan

Esim bu durumu şöyle karışıyor düğün eylülde olacak diye heyecanlıydi planlar yapiyordu ev ariyordu babasi yamuk yapinca napayım babami keseyim mi demeye basladi 6 ay sonra olacak elimden bisey gelmiyor demeye basladi. Babasinin durumu yokken niye kalkisti kiz istemeye demis arkadaşım onuda şöyle aciklayim babası emekli oldu o paraya 20 milyar kredi cekerim düğün esya hallolur diye düşündü fakat kredi cekemedi (onceki borclarinda aksaklik oldugu icin kırmızı kalem yemis) simdi düğün tarihi nisan diye konusuldu bakalim ne olacak benim sinir oldugum abisi gönül koyuyomus bilmem ne. Ben o gönül koysun aman ondan önce evlenelim diye bisey yapmadm ki niye boyle engel oluyor. Zaten bu fesatlik içinde oldukca evlenemez

yemek mi yemeğe ne gerek var facebooktan ilan edip girelim diyebilir.

Davet versin demiyorum ki, konu sahibi nisanlisinin agzini yoklasin diyorum.
Gercekten niyetleri dugunu aradan cikarmak mi ogrenilsin diye blof yapmasi icin oneride bulundum.
Itiraz ederse katiyen olmaz dugunumuz yapilacak derse en azindan gercekten para yok diye dusunurdum ben.

Esim bu durumu şöyle karışıyor düğün eylülde olacak diye heyecanlıydi planlar yapiyordu ev ariyordu babasi yamuk yapinca napayım babami keseyim mi demeye basladi 6 ay sonra olacak elimden bisey gelmiyor demeye basladi. Babasinin durumu yokken niye kalkisti kiz istemeye demis arkadaşım onuda şöyle aciklayim babası emekli oldu o paraya 20 milyar kredi cekerim düğün esya hallolur diye düşündü fakat kredi cekemedi (onceki borclarinda aksaklik oldugu icin kırmızı kalem yemis) simdi düğün tarihi nisan diye konusuldu bakalim ne olacak benim sinir oldugum abisi gönül koyuyomus bilmem ne. Ben o gönül koysun aman ondan önce evlenelim diye bisey yapmadm ki niye boyle engel oluyor. Zaten bu fesatlik içinde oldukca evlenemez
O zaman nisana kadar bekleyeceksiniz mecbur, allah yardımcınız olsun. İnşaallah herşey gönlünüze göre olur.

Canım burdan elbirliğiyle sana bi elti bulalım ozaman :KK25:
Allah yardımcın olsun inşallah hallolur, ama dediğin gibi düğün yapmadan evlilik hayatına geçme nikah var diye

Bulduk zaten cognitive cognitive talip oldu :) Valla KKda artik her hizmet var, isteyene itinayla elti, gorumce, kv, kp, bacanak, uvey anne bulunur arkadaslar :)

tek krediye mi umut bağlamış aile? evleneli 6 ay olmuş. hiç mi hazırlık yapılmamış bu ne?
bas tekmeyi. bunlar seni daha çok oyalar.

Bazi ailelerde boyle seyler sorun yaratabiliyor. Evliligim boyunca gundeme ara siran gelen ama dun gece buna benzer bir olayin hortlamasiyla hayatimizin icine edildi.
Ailelerle evlenmiyoruz ama aileler kendi beyinlerinde bizle evleniyor.
Esinizin gorusleri cok onemli. Sonucta eltiyi siz bulmayacaksiniz.
Evet cok sacma bir durum ama yasaniliyor boyle olaylar. Uzulmeyin esinizle halledin bu sorunu.

Mina niye nikah yaptiniz o zaman? Dugunde yapsaydiniz nikahi. Seks yapiyo musun bu arada esim esim diyince bi gulme geliyo.

Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
Nişanlınuzın bahanesi olabilir mi, düğünü ertelemek istiyordur. Nasıl olsa nikah kıyılmış galiba.

vallahi tek nikah yapmak gibi bir düşünceleri vardıysa bunu baştan söyleyeceklerdi
ona göre kız kabul eder etmezdi
hatta ona göre nikah yapılırdı sessiz sedasız değil herkesin davet edildiği kızın gelinlik giydiği bir nikah
bu şekilde evlenenler var çünkü
ama ilk başta düğün yapılacak denilip daha sonra zırt diye abinin ortalara çıkıp yok ilk ben evlenicem demesi bana hiç masumca gelmiyor
bu aynı evlenmeden önce sen nerede istersen orada otururuz deyip iki ay sonra annesinin yan dairesine taşınmak isteyen adama benzer ve ben bu tür adamlara hayatta güvenmem

Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
E soz nisan yapmanizada izin vermeselerdi o zaman ne kadar sacma...

Ben size birşey diyeyim mi? Şimdi karakterine bakıp çok sevdiniz hayatınıza aldınız ya sonrasında bu böyle olmayacak. Eğitim farkı kıskançlık adu altında karsınıza çıkacak.

Ne sacma seydir o hic evlenmese evlenemiycekmisiniz siz kismeti olan evlenir sirayla diye bisey olmaz

Canım nikahı da yapmışsın. .
Düğün yapmak istemiyorlar bence. .
Ailen sert çıksın, böyle şey mi olur. .
Bulan evlenir . .
Ya hiç evlenmezse. .
Hiç normal gelmedi. .
:KK20:

Mina niye nikah yaptiniz o zaman? Dugunde yapsaydiniz nikahi. Seks yapiyo musun bu arada esim esim diyince bi gulme geliyo.
ne biçim konusuyosun ya resmi olarak oldugu icin esim dedim gulme geliyosa gul ozman tutan yok. Bi derdimizi paylastik şurda saçma sapan yorum yapacaksan yapma

Back
X