- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
onun parmağına yüzüğü takalım
Merhaba, abisi benim parmağıma yüzük takmak ister mi? Sizin için bu fedakarlığı yapmak isterim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun parmağına yüzüğü takalım
Merhaba, abisi benim parmağıma yüzük takmak ister mi? Sizin için bu fedakarlığı yapmak isterim.
lutfen dalga geçilecek bi mevzu degilMerhaba, abisi benim parmağıma yüzük takmak ister mi? Sizin için bu fedakarlığı yapmak isterim.
haklısınız malesefNe sacma is bu yahu. Hakkiniza giriyorlar. Allah sorar. Agabey ile es zamanli nisan yapilsa oncelik sirasi onda siz bekleyin deseler anlarimda su duruma akil erdiremeyecegim hakikaten. Nikah iptalini ciddi ciddi dusunun. Antin kuntin isleri bitmez bence bu ailenin.
Hmm konuyu okudum da sona kadar çok okumadım abisi istememiş oraya kadar okudum bunların amacı neymiş ki o zamanOlay o değil ki mallaesefyoksa düğın çok önemli değil kızı resmen saf yerine koymuşlar
![]()
Aranan elti bulundu sorunlar çözüldü hehheehhee![]()
lutfen dalga geçilecek bi mevzu degil
bende böyle soyledigim zman diyorlar ki bizde esnafiz cevremiz var ilk kez oglan evlendircez şanlı bi düğün olmali diyorlar .bence bekar olan ablasi ve düğünde takilarin hepsinin benim nisanlima gelecegini düşünen abisi, kendisinden küçük olanin evlenmesinden duydugu fesatlik yüzünden . Ama aci olan nikah kiyildiktan sonra bu sekil degismeleri!Bence abi olayi bahane. Cocuklari sirayla evlemdirmek isteyen aileler biliyorum, sirasi gelmeyene kiz bile istemediler. Sizin baya baya isteme nisan nikah olmus. Demek ki sira pekte onemli degil. Bunlarin derdi nasilsa nikah oldu diye dugunsuz gelin almak.
Siz nisanlaninca aklî neredeymis? Simdimi gönül koyuyor ? Evlenin siz boyle isler uzatmaya gelmzIyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
Artık olay inada bindi zaten bence kesinlikle kabul etme en baştan söylenilseydi tabiri caizse seni aptal yerine koymasalardı olurdu belki, ama artık nikah olmuş hop düğün yapamıyoruz ne demek 2 güne nişanlında artık evliyiz gel ev tutalım demeye başlar yeme bunları.Kendi arkadaşlarim nikahinda var napacaksin düğünü Beni evi tutun gidin dedi ama beyaz gelinlik giymeyecek miyim ben ;(
bende böyle soyledigim zman diyorlar ki bizde esnafiz cevremiz var ilk kez oglan evlendircez şanlı bi düğün olmali diyorlar .bence bekar olan ablasi ve düğünde takilarin hepsinin benim nisanlima gelecegini düşünen abisi, kendisinden küçük olanin evlenmesinden duydugu fesatlik yüzünden . Ama aci olan nikah kiyildiktan sonra bu sekil degismeleri!