- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda konu sahibine herşeyi gösteriyor Allah ama işte insan görmek istemiyor tabi :/Onlar degisebilir ama asil onemli olan nisanlinizin arkanizda olmamasi. Ayrica nikahtan sonra eskisi gibi onemsememesi en buyuk sorun.
Bosanirim diye tehdit edin.. hatta gidin bosanin bu aileden bir cacik olmaz.. sizinle dalga gecmisler.. kendinizi neden ezdiriyorsunuz ... Agizlarinin payini verin..Tavsiyeleriniz için cok tesekkur ederim kizlar gercekten en azindan paylaşınca bile rahatliyor insan. Evliliğin iptali için okudim şimdi akil sağlığı şu bu birsürü prosedür var birde bizim resmi nikahin üstünden 6 ay gecti zamanaşımıda olmuş. Ayrilik konusunu açmıştım ortada nikah var ziynet var olur düzelir şeklinde yaklaştılar bende anlayamiyorm inanin dertleri ne
haklisiniz insan görmek istemiyor belki ama görmek zorundayim artik. Rabbim herkese herşeyin hayırlısıni versin inşallahhAslinda konu sahibine herşeyi gösteriyor Allah ama işte insan görmek istemiyor tabi :/
Aslinda konu sahibine herşeyi gösteriyor Allah ama işte insan görmek istemiyor tabi :/
Sadece fikir edinmek için soruyorum; bi şekilde ev ve eşya işi hallolsa "nişanlımı çok seviyorum düğüne gerek yok" diyerek evliliğinizi başlatmak ister misiniz? Yoksa "düğün olmazsa kesinlikle bu iş olmaz" şeklinde mi düşünüyorsunuz?aynen boyle sadece nişan nikah altinlar ve olamayan düğün![]()
asla böyle biseyi kabul edemem ki ona surekli rest çeken bi insanim ayrilamaz bosanamazda sanmıyor dedigim gibi cok rest cektim. Düğün olmadan mi bu evden cikicam benim hic mi degerim yok aslaaSadece fikir edinmek için soruyorum; bi şekilde ev ve eşya işi hallolsa "nişanlımı çok seviyorum düğüne gerek yok" diyerek evliliğinizi başlatmak ister misiniz? Yoksa "düğün olmazsa kesinlikle bu iş olmaz" şeklinde mi düşünüyorsunuz?
çok rest çekmişsin ama pek te ise yaramamis.. ve hatta hiç umursanmamissin...asla böyle biseyi kabul edemem ki ona surekli rest çeken bi insanim ayrilamaz bosanamazda sanmıyor dedigim gibi cok rest cektim. Düğün olmadan mi bu evden cikicam benim hic mi degerim yok aslaa
Saçmalık ! Hiçbir zaman anlam verememisimdir ne alakaya isteyen istedigi zaman evlensin kısmeti çıkana mani olmak nedir yaaa !Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
saka gibi..nasip kismet denilen birsey vardir ailesi bilmiyor galiba.. ilk adimi atmadan once akillarina neden gelmemis acaba bu durum..hakkinizda hayirlisi olsun insallah..Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
inşallah Rabbim onlarada layigini versin. Çünkü uzadikca sarpa sariyor iyce kötüye gidiyor yada nikahtan sonra gerçek yüzlerini gösteriyor Allah bana bilemiyorum tek duam hayirsizsa bu düğün olmadan bitsin ki oyle olacaga benziyor bosanirim ayrilirim diye cok tehtit ettim bugün ku kavgamizda polislik mevzusu yüzünden oldu. Askeriyede calisiyor ve uc yil sonra alacagi tazminatla ailesinin yaninda is kurmak istiyor bende bunu istemediğim için polislige basvur dedim. Bana hayirdir esim polis mi diyeceksin kendin ogretmensin diye dedi.nankor halbuki ben onu hayatima aldigimda babasinin yaninda çalışan bi esnafti sadece ben işe güce bakmadim ogretmenim diye buyuklenmedim adam diye hayatima aldim simdi bana kalkp bu lafi ettiSaçmalık ! Hiçbir zaman anlam verememisimdir ne alakaya isteyen istedigi zaman evlensin kısmeti çıkana mani olmak nedir yaaa !
güya ailesi nikahi kiyma demis ama bu dinlememis. Aminn inşallah sağolunsaka gibi..nasip kismet denilen birsey vardir ailesi bilmiyor galiba.. ilk adimi atmadan once akillarina neden gelmemis acaba bu durum..hakkinizda hayirlisi olsun insallah..
nişanlım asla abisi yüzünden olmadığını babasının kredi cekemedigini cekse zaten babasının da cok isteğini söylüyor . İş konusuna gelince bana ettiği o lafi fitil fitil burnundan getirecegim. Benim arkadaşlarım düzenli maaşı bile yok sen ogretmen olcaksin nasıl olacak dediklerinde bile ben ona olan askimdan ağızlarınin payini vermiştim.beyefendi simdi kalkmis bana esim polis mi diyeceksin niye bu kadar istiyosun diyor kompleksi olduğunu daha yeni yeni görüyorumRestin babasini cekerdim ama bu tantanayi cekmezdim.
Kardesim senin herif kompleksli. Ne demek millete kocam polis mi diceksin.
Insan karisinin/kocasinin basarisiyla gururlanmaz mi hic mi koltuklari kabarmaz bu cok mu anormal bir sey.
Bir de 6 ay olmus nikahlanali, birak eylulu dugun yaz bitmeden yapilmaliydi bile.
Abinin hayatinda biri yokmus bile.
Bak biri ciksa bile anca gorucu usulu bulurlar apar topar.
Gorucu usulleri genelde de uzatilmaz 3 ay paket program bitti gitti.
Abiye yuzugu takarlar gorucu usulu diye kiz tarafi bekletmek istemiyoruz kizimizi diye talepte bulundu derler abiye yaparlar o anli sanli dugunu size de arta kalan parayla yetinin bile diyebilirler.
Nisanlin bekleyelim mi diyor ne diyor??
keşkee cok pişmanım hic bi sorun olmasa bile bi garanti hali oluyor buda gerçekten cok kotu bişeyDüğünden önce nikah yapmasaydınız keşke![]()
nişanlım asla abisi yüzünden olmadığını babasının kredi cekemedigini cekse zaten babasının da cok isteğini söylüyor . İş konusuna gelince bana ettiği o lafi fitil fitil burnundan getirecegim. Benim arkadaşlarım düzenli maaşı bile yok sen ogretmen olcaksin nasıl olacak dediklerinde bile ben ona olan askimdan ağızlarınin payini vermiştim.beyefendi simdi kalkmis bana esim polis mi diyeceksin niye bu kadar istiyosun diyor kompleksi olduğunu daha yeni yeni görüyorum
nişanlım asla abisi yüzünden olmadığını babasının kredi cekemedigini cekse zaten babasının da cok isteğini söylüyor . İş konusuna gelince bana ettiği o lafi fitil fitil burnundan getirecegim. Benim arkadaşlarım düzenli maaşı bile yok sen ogretmen olcaksin nasıl olacak dediklerinde bile ben ona olan askimdan ağızlarınin payini vermiştim.beyefendi simdi kalkmis bana esim polis mi diyeceksin niye bu kadar istiyosun diyor kompleksi olduğunu daha yeni yeni görüyorum