• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti bulamadığım için düğünüm olmuyor !!

Ooooo bu aile ilerde daha nelere taş koyarda kocanız sesini çıkarmaz benden söylemesi. Çok karşıyım düğünden önce resmi yada dini nikaha. Bizde düğünün ortasında kıyılır resmi nikah çift eve bırakılmadan önce de dini nikah kıyılır çünkü kına/düğün günü dönen insanlar gördük biz. Şimdi ısrar etseniz evlenme meraklısı diye dedikodunuzu da yaparlar.

Ooooo bu aile ilerde daha nelere taş koyarda kocanız sesini çıkarmaz benden söylemesi. Çok karşıyım düğünden önce resmi yada dini nikaha. Bizde düğünün ortasında kıyılır resmi nikah çift eve bırakılmadan önce de dini nikah kıyılır çünkü kına/düğün günü dönen insanlar gördük biz. Şimdi ısrar etseniz evlenme meraklısı diye dedikodunuzu da yaparlar.
Bir kız babasi ya nikah düğün de kıyılir ya bu iş olmaz diye şart koşmuştu bunu duyduğum da ne saçma ne önemi var nikah tarihinin demiştim su an farklı düşünüyorum adam haklıymış

Saçmalık yani ayrılığa kadar götürürdüm mevzuyu o abiyle de muhattap olmazdım

Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
Ooo kıskanmaz mı kıskanır tuhaflar dünyada bir sürü insan evleniyor kardeşimi niye kıskanayım evde kaldıysam

Resmi nikahi kiymak neyin nesi?
Daha dugun tam anlamiyla konusulmis demek nikah niye kiyiyosunuz?
Ne aceleniz var.
Nisan olsa atarsin biter simdi ya bekliceksiniz yada bosanicaksiniz.

İnsanlar yapici degil demekki tavirdanda belli zaten.

Bence resmî nikah nasılsa yapıldı düğün için masraf etmek istememişler paşa paşa gelcek kız da oturacak diye düşündüler. Bu arada düğünde unutulacak arada kaynıycak

bana yapılsa ortalığı kaldırmıştım ayağa
ne münasebet

boşver ya siz şuan kanun önünde evlisiniz. Düğün neymiş? bu da bana çok saçma geliyor. Adam resmi nikahlı ya gerisinin ne önemi var?

Iyi aksamlar kizlar. Sürekli takipteyim ama ilk kez konu açıyorum. 2 yil önce tanıştık kpss döneminde sinava hazirlanirken. Ben ogretmenlik okudum , o ayni ilde farklı bir ilçede, lise mezunu ,babasinin isyerinde çalışarak ona yardimci olan biriydi. İşe güce bakmadan sadece karakteriyle yargilayarak ve cok severek hayatima aldım. Koruyucu sahiplrnici istedigim insan oydu. Bana bu işin adini koyalim dedi. ( bir ablasi ve 2 abisi var bekar) onlar ne olacak dedim ya önce onlar evlenmek isterse sen en küçüksun dedim (25 yaşındayız) sirasi gelen evlenir dedi. Neyse biz söz nişan yaptik eyluldede düğünümz olcakti o yüzden resmi nikahi kiydik. Ama bunlar demesin mi abisi gönül koyuyor ,rızasını vermiyor onun parmağına yüzüğü takalim sonra Sizin düğün diye! Bizim düğün ertelendi önümüzdeki bahara. Aklim almiyor insan kardeşini niye kiskanir?
sen bu adamı seviyor ve istiyormusun?
önce buna karar ver.
sana yapılan büyük terbiyesizlik.
6 ay olmuş nikahlanmışssınız düğün yok.
saçma bahanelerle oyalanıyorsun.
herşeyi etraflıca düşün taşın.
ggeekirse boşan yapacak bişey yok.
adamların niyeti bozuk

Alti ay resmi evli olup ayrı evlerde yaşamak saçma.
İş abisi falan değil iş para da değil kaç kişiler ya alti ayda insan bi düğün parasi çıkaramaz mı?
Şuan sizi herkese rezil ediyorlar ve umurlarinda değil
Bence kendi ailenizi olaya dahil edin.
Ya düğün yapın ya davayı açalım desinler.
Karşı taraf zaten istemiyoruz yapmiyoruz derse evliliği sürdürmenin yararı yok.

bir de evlensin kendi gibi biriyle o zaman gör kıskançlığı

hiç beklemezse daha iyi çocuk niye abisini bekliyo ki.. illa elti mi gerekiyormuşş tövbe yarabbim...
bakin
banada ayni şey sölendi..
abim benden önce evlencekti ama kız bulursa eğer...
eşimin ailesi bu duruma hoş karşılamadi tabi..
kız bulamadi.. nasip degildi öncelige aldi beni.
ben evlendim sora 1 yıl sorada abim evlendi..
bence evlilk işi abinin nasibi degil senin nasibindir..

5 yıl önce biz de nişan yaptık abisini beklemeye başladk. eşim abisine 1 yıl süren var dedi. zira o görücü usulu evlenecekti. evlenmedi o bir yılda biz evlendik eşimle. ama bir kazık yedik. davetiyeye takısızdır yazdırdılar. o gelecek takılar abininmiş sırayı bozmuşuz. neyse biz evlendik. 4 yılı bitirdik. abiyi yeni nişanladık. yani bunlar kısmet işi. ya abisi bizimki gibi çıkarsa. nikahlı bir şekilde 4-5 yıl bekleyecekmiymişsin. burda iş eşine düşüyor kardeşim. ağırlığını koysun. herkesin hayatı farklı sonuçta

Resmi nikahiniz varmış , zaten evlisiniz.
Aile arasında bir nikah yemeği/daveti verin olsun bitsin.
Çok buyutmemek lazim düğün dernek işlerini.
Kocanız da bir zahmet açsın ağzını.

5 yıl önce biz de nişan yaptık abisini beklemeye başladk. eşim abisine 1 yıl süren var dedi. zira o görücü usulu evlenecekti. evlenmedi o bir yılda biz evlendik eşimle. ama bir kazık yedik. davetiyeye takısızdır yazdırdılar. o gelecek takılar abininmiş sırayı bozmuşuz. neyse biz evlendik. 4 yılı bitirdik. abiyi yeni nişanladık. yani bunlar kısmet işi. ya abisi bizimki gibi çıkarsa. nikahlı bir şekilde 4-5 yıl bekleyecekmiymişsin. burda iş eşine düşüyor kardeşim. ağırlığını koysun. herkesin hayatı farklı sonuçta

Nasil ya takisizdir ne demek :oha:
Keske davetiyeleri kabul etmeyip kendiniz bastirsaydiniz.

Back
X