Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlımdan yana sorun yok.Yani sana şimdi evlenme desem dogru düzgün biriyle ilerde evleniceğinin garantisini kim verecek?
Benim gözlemlemelerime göre erkek tarafının ailelerinde hep sorun oluyor naparsan yap boyle tipler gelir seni bulur.
Valla nişanlından memlunsan ayrılma ama bence eltinle kaynınada kaf dağı kadar mesafe koy.
Aslında bu tarz durumları leyine cevirmeyi biliceksin.
Bak eltinle ömür boyu yüzyüze gelmemen için bir fırsat sana kullan bunu kullanabildiğin kadar:)
Senin yaptıgın bişey yok ama sen mazlumu oyna biraz nişanlın bugun telefonla arasa biraz ağla işte moralim cok bozuk benim yüzümden mi oldu şimdi falan de az biraz oda vicdan yapar hahah :) Durumu lehine çevir canım.
Bence elti adayınız sizle görüşmek istemiyor.Eşi de bunu kabul etmiyor ve bu yüzden tartışıyorlar.Durduk yere değil yani.Yapmayın Allah aşkına.
Saygı duyuyorum fikrinize.
Ben Nişanlıyım. Elti adayım 1.5yıldır evliler.
Dün akşam tüm aile otururken tartışmaya başlamış elti adayım eşi ile. Hoplamış, zıplamış, delirmis. Boşanacağımz diye tutturmuuuş. Kv., teyze herkes şok ağlamış kv sinirden. O ara nişanlımda evindeymiş iyi ki!
Abisi hemen nişanlımı aramış "mutlu musun boşanıyoruz" demiş. Sinirle bağırıp çağırıp küfretmiştir.
Aileiçi sorununu benim-bizim üzerimize atmaları çok kırdı beni. Uyuyamadım gece.
Huzurlarını ben bozmuşum gibi aktarıyor. Abide de ağırlık yok. Bizi suçlamaya. Olayı bize bağlamaya ne hakları var.
Babaanne, kv, hala, teyze siz gelin konuşun. Sizlik durum yok diyor.
Bunlar karı koca bize atıyor suçu. Aranızdaki sorunu hangi hakla bağlarsınız bize. Haklı görünmek için sanırım. Beni mi kötü göstermek derdi.
En sevmediğim kadın türü o da geldi eltim oldu. İleride de çok sorunlar çıkartacak gibi. Ben aile sorunlarına alışkın değilim. Ailece kendi halimizde yaşarız biz kimseye karışmayız.
Bugün gidip konuşalım madem öyle dedik. Abisi gelmesinler. Yine sorun çıkartabilir demis esi için. Anlamadım bu kadını. Derdi neyse.
Her şey 1 ay öncesi oldu. Onlarda otururken. Bebekleride var. Kv de kalıyordu bebek gece gündüz hastaydı o ara gece kv bırakamıyordu gelini çalıştıği için. Neyse konuyu açtılar yine bende kalıyor evleri soğuk vs dediler. Hep diyorlar bunu zaten. Bende düşünemedim alınacaklarını. Gayet gülerek "gece aglayacak nisanlimi uyandiracak bebek" dedim gulustuk. Gerci nisanlimin horlamasi uyandirir cocugu dedim.
Bundan dolayı nişanlimada tavır almıslar konusmuyorlarmış 1 aydır.
Akşamda olay çıkartıp benim kurdugum bu cümleye bagliyorlar. Ben oyle cumle kurdum diye sorunlar buyümüş sözde. Eşi ile arası da bozulmuş vs vs.
Biz öncesi konusacaktik ama hiç biraraya gelmedik. Evlerinede gitmek istemedim. Özür dilenecek bir durum yoktu. 2haftasonu gittiğimde de evde yoklardı zaten abiler.
Hangi kafayla bana bağlıyor sorunu anlamış değilim. Var mı böyle eltiler. Ayılıp bayılmalar numaralar kıskançlıklar.
Beynim yandı. Evlenmeden neler yaşıyorum. Evlenmesemm mi? Sorunlu aile korkuyor insan.
Konu sahibi bir önceki konusunda söyledigi lafi dahi burada gorecegimizi bile bile degistirip öteki konusunda farkli bir sekilde yansitabilen biri oldugu icin anlattiklarinin eksizligine, dogruluguna kesinlikle inanmiyorum ben. Bu yüzden bisry diyrmeyecegim ama bana kesinlikle iyi niyetli gelmiyor konu sahibi o konuda eminim.
Önceki konusunu bilmiyorum. Ama dediğiniz gibiyse yanlış yapmış.
Benim zaten kimseye karıştığım yok.Bence elti adayınız sizle görüşmek istemiyor.Eşi de bunu kabul etmiyor ve bu yüzden tartışıyorlar.Durduk yere değil yani.
Anlattıklarınızdan belli neyin noldugu kimsenin bi şey yaptığı yok.Iyi niyetli iseniz özür dileyin ve bi daha kimsenin yaşantısına karışmayın sizi hiç ilgilendirmez çünkü öyle nerde yemek yedikleri nerde uyudukları.
Doğru diyorsunuz.Ayrıca karı koca koskoca insanlar ailelerinin önünde sizin yüzünüzden kavga ediyolar rezilliğe bakın.Evliliğin altın sırrı kesinlikle milletin önünde kocanla kavga etmiceksin,aranız kötü bile olsa kimseye çaktırmicaksın.Bunlar bide boşanıcaz edicez diyolar.Ne kadar seviyesizler!Bakın bence gerçekten kıskanmışlar nişanlınla ikinizi eltinizin kişiliği de tam oturmamış bu konuyu acil halletmezseniz zararlı çıkan siz olacaksınız.
Annesi babası ile kalsın dedim evet.Çok samimiyetsizsiniz ve ben sizin coook iyi niyetli oldugunuzu asla dusunmuyorum alttan yapip edip, iyi niyetli moduna giren birisiniz bence.
Ilk konunuzda boyle demistiniz.
gece ağlayacak çocuk nişanlımı uyandıracak annesi babası ile kalsın"
Bu yüzden cok elestirildiniz.
Bu konuda çevirmişsiniz bir guzel dediğiniz lafı. Buraya karsi bile durust oldugunuzu dusunmuyorum olumlu yorum alnak icin.
Olanları, söylenenleri olduğu gibi yazıyorum. İçerik degiştirmiyorum. Neyse o.
Yaptığım şaka kırmış. Tamam hatalıyım. Düşünemedim. Eş arası sorunla bunun alakası yok.
Gidip konuşmak için fırsat olmadı. Haftaiçi geç çıkıyor nişanlım. Biz haftasonu buluşuyoruz. Evlerinde de yoklardı. Nişanlım evlerine gidip konusmak istemedi. Yengemin sorunu varsa benimle konusmuyor abimi gönderiyor gitmem ayağına dedi.
Bu eş arası sorunlar tüm aile içinde yaşanınca abiside 'mutlu musun' diye arayınca. Bana yansıdı. Beni kötü göstermeye hakkı yok. Boşanacaksa boşansın.
Ben laf soksam çok fırsatım oldu laf sokmadım. İsteme günü öf püf yapmısim elti faceye fotografimizi atiyor diye öflemisim. Ki öflemedim ona da alınmış.
Muhlama yapacaktı kendisi. X yapacak dedi nişanlım için diyor. Yaparim demis nisanlim sozde. Demedi.
"Ne anlar X niye yapsin bilmezki. Sen asıl karadenizlisin bilirsin senin yapman lazım" gayet normal bir ses tonu normal bir konusma. Bunada bozulup alınmış.
Kusura bakmayın bilmeden yargılamayın.
O şakayı yapmayacaktım evet düşünemedim. Kocası ile arasının bozulmasında beni suçlayamaz kimse.
Olanları, söylenenleri olduğu gibi yazıyorum. İçerik degiştirmiyorum. Neyse o.
Yaptığım şaka kırmış. Tamam hatalıyım. Düşünemedim. Eş arası sorunla bunun alakası yok.
Gidip konuşmak için fırsat olmadı. Haftaiçi geç çıkıyor nişanlım. Biz haftasonu buluşuyoruz. Evlerinde de yoklardı. Nişanlım evlerine gidip konusmak istemedi. Yengemin sorunu varsa benimle konusmuyor abimi gönderiyor gitmem ayağına dedi.
Bu eş arası sorunlar tüm aile içinde yaşanınca abiside 'mutlu musun' diye arayınca. Bana yansıdı. Beni kötü göstermeye hakkı yok. Boşanacaksa boşansın.
Ben laf soksam çok fırsatım oldu laf sokmadım. İsteme günü öf püf yapmısim elti faceye fotografimizi atiyor diye öflemisim. Ki öflemedim ona da alınmış.
Muhlama yapacaktı kendisi. X yapacak dedi nişanlım için diyor. Yaparim demis nisanlim sozde. Demedi.
"Ne anlar X niye yapsin bilmezki. Sen asıl karadenizlisin bilirsin senin yapman lazım" gayet normal bir ses tonu normal bir konusma. Bunada bozulup alınmış.
Kusura bakmayın bilmeden yargılamayın.
O şakayı yapmayacaktım evet düşünemedim. Kocası ile arasının bozulmasında beni suçlayamaz kimse.
Taktik evet... Vicdanım rahat. Siz de beni haksız bularak rahatlayın.Ya konu sahibi gercekten Allah senin gibi elti kardes gorumce vermesin cok iyi taktik ama ben ne yaptim ki ben ne dedim ki. Sizi de hakli gorenlere hayret ediyorum su an.
Payım yok benim.Belki elti sizin saka diye dusundugunuz seyi ciddi gorup kirilmistir cocugunun besigini almistir araya mesafe girmistir eside bunu problem edince kavgalar olmustur
Emin olun tam olarak degil ama sizin o kavgada payiniz var
Ve si eltinin bozuldugunu biliyorsunuz isteseniz bi gun bi tatli alip kapisini calabilirdiniz lutfen calisiyirdu benim vakrim yok gibi bahanelere siginmayin isteyen insan ne yapio edip kendini affetmenin yollarini arardi
Yani o kavganin cikmasi gerekmez bence onceden uygun bi dille durumu anlatip konusabilirdiniz
Bazen insan konusarak kendini iyi ifade edemez ama bi mesajla en guzel sekilde durumu izah edebilirdiniz
Anlam veremedik.valla eski konularınızda ben sizi eleştirmiştim. gereksiz şakalar yapmıştınız, üzerinize vazife olan bişey yoktu, kadın da kendince alınmakta haklıydı. ama ortada bu kadar abartılacak bişey yok.
Ben laf sokmak istesem lafların alasını sokardım ona.Eski konunu biliyorum,oraya da yazmıştım. Üstelik burada olayı değiştirerek anlatıp kendine sen haklısın dememizi bekliyorsun.
Gülerek laf sokmanın adı şaka olmuş,ama bu sizin kötü elti adayı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Diğer konunda herkes,özür dilemelisin dediğinde; özür dilenecek bir şey yapmadım diyerek hatanızı kabul bile etmemiştiniz. Müstakbel eltin senden ne kadar uzak durursa o kadar iyi olacağını farketmiş ki eşine ve ailesine boşanma kozunu kullanarak mesafenin dik alasını koymaya çalışıyor.
Daha evlenmeden,anne olmadan kimsenin çocuğu için şakaydı canımm yaaa diyerek lafsokmayın olur mu?Anne olunca laf sokmamanız gerektiğini öğrenirsiniz .( umarım)
Akşam o olayı yaşıyorlar ertesi gün siz gelin konuşun diyorlar bizimle ne alakası var boşanmasının kocası ile sorunun bizimle ne alakası vaar.Hasta bi bebekle ilgili espri yapman yersiz olmuş. Açıkcası bende bozulurdum. Ama konu sadece bundan ibaretse herşeyi sana bağlamaları saçma. Başka problemlerde olmuş gibi belki sen farketmedin ama başka şeylerede alınmış olabilir.