Neymiş bunlar ya ben anlamadım. Yani ben de sizin söylediklerinizden hoşlanmadım ama bu noktaya getirilecek şeyler de değil. En fazla mesafe koyarsın nedir yani kan davasına çevrilecek şey. Bir iyice anlatın neye bozulmuş bu kadın tam olarak?
Bence bu durumda yapılacak en doğru şey ilgilenmemeniz. Daha düğününüze var sanırım. Koyabiliyorsanız biraz mesafe koyun. Onların olmadığı zamanlar ziyaretlerinizi yapmaya çalışın.
Kaynını atlet don görmüş. Yok bir keresinde uzanmış kasığı görünmüş. 7/24 o evdesin evde bekar erkek var yatmadan yatmaya gidersen nişanlımıda atlet donla görürsün. Sanki bile isteye karşısına çıkmış.
Neymiş rahatsız mı oluyormuş nişanlım.
Abin kanser olur sen bakmazsın arayıp sormuyorsun abini demiş ki evleri karşılıklı zaten sürekli aynı evdeydiniz.
İsteme günü faceye fotografımızı atacaktı ben öf pöf yapmışım sözde.
Ben o yemek akşamı alındıklarını anlamadım 3 gün sonra abisi gelmiş konuşmuş böyle böyle diye sen "çocuk beni rahatsız etmiyor" demedin diye sana da alındık küstük demiş abisi.
Ben o şakayı yapınca nişanlım beni tersleyip susturacakmış.
Neymiş kardeşinin ayağına nasıl gidermiş o büyükmüş. O gelecekmiş ayağına.
Kocasına güvenmiyormuş kocası onu korumuyormuş (sallıyor)
Kan davalık konu yok kendince abartıyor.
Boşanmayı nasıl neden hangi hakla bana bağlar? Derdi neymiş. konuşmak istedim. Ama kendisi istemiyor gelsem konuşmazmış gidermiş o ortamdan. Sorunu var benimle ama sorunu konuşmakta istemiyor.
Nişanlımla adımızı dahi duymak istemiyormuş vs vs
Kimsenin hayatına burnumu soktuğum yok benim. Laf sokmak istesem çok fırsat verdi bana. Ben gidip kavgada ederdim. Boşanmayı benim üzerime atamaz. Neymiş benimle görüşmek istemiyormuş nişanlımlada görüşmek istemiyormuş. Abisinin de eşine bir şey dediği yok ille konuşacaksın demiyor.
Onlar aynı binadalar. Ben giderim gitmem gerektiğinde. Kendisi kaçar mı kavga mı çıkarır onun bileceği iş.
Kimse beni onunla konuşmaya zorlayamaz aramızıda kimse yapmaz. İzin vermem. İlgilenmiyorum. Boşanıyor mu?aldatıyor mu? beni mi suçluyor ne hali varsa görür.
Sürekli aynı ortama gireceğiz. Kimseye çocuk gibi tavır alacak halim yok. Ergenler gibi onlar varmış ben gelmem demem. Abide cins eşi de. Anlaşılması zor.
Tüm sülale kıskançlığından yapıyor diyormuş.