Arkadaşlar biz eltimle tartıştık konuyu kısaca özetlersem, Eltim örneğin benimle ilgili ben ve eşimle ilgili bişey duyuyor herhangi bişey ve sonrada bana ona niye söylemememişim diye alınganlık yapıyor saçma sapan çocukca şeyler. O zaten duymuşda ben niye saklıyomuşum bişeyleri. Bende dedim yani sen biliyosun diye herşeyimi sana söylemek zorunda değilim dedim ne saçmalık anlamadım buna benzer bi kaç kere alındı en sonunda iş tartışma boyutuna gitti. Mesela benim birara eşimle bi sıkıntım olmuştu bunu kayınvalidemle paylaştık beraberce konuşalım diye ve konuştukda. Eltimde nasıl duyduysa bilmiyorum bi şekilde duymuş. Bende mesela onunla ilgili bişey olunca kulağıma geliyor ama ona bi güne bi gün bana niye söylemedin diye hesap sormuyorum böyle bi saçmalık olamaz yani herkez herkezle herşeyini paylaşmak zorunda değilki. O kadar meraklı bi insanki evime gelir nereye ne koymuşum onu bile merak eder. Benim aldıgım şeyin bi benzerini daha sonra onun evindede görürüm.Ben ömrümde böyle şey görmedim. Yeri gelir paylaşırsın ama çocuk gibi alınganlık yapmak neyin nesi. En sonunda sinirlerimi zıplattı benim. Boşuna demiyorlarmış kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez diye. Tabiki istisnalar hariç.