• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti eltiyi neden çekemez ???

nişanlıyım ve bir eltim var biz uzaktan akrabayız nişanlımla ve arada hep sorun olmus aileler arasında. nişanlım istemiyor bizdede olsun istemiyorum diyor hep. eltim bir gün evine cagırdı nişanlımda seyahtteydi o sabah geldi yorgun neyse gittik eltimlere oturuyoruz nişanlım oturdugu yerde uyuya kaldı yorgun oldugu için. kaynım ve eltim koltukta nispet eder gibi sarmas dolas oturmuslar bilgisayarda birşeye bakıyorlar kahkaha atıyorlar falan ben orda tabiri caizse sap gibi kaldım ne yapacagımı sasırdım resmen ya. kimse benimle muhatap olmuyo.. nişanlım olsun düzelir bunlar alısır onlarda falan diyorlar ama olmuyor yani. ben onlara gidince dogru düzgün konusmuyoruz bile.ama tasındılar artık yoklar burada böylesi uzak olmak daha iyi. takmıyorum onları kaaleye almıyorum:):) böyle mutluyum....

benim eltimde; evliliğimin ilk yılında ben eşimle tartışıp annemlere gittiğimde evime gelip evimi temizlemiş.ve kayınvalideme de ev çok pisti felan diye rapor vermiş... ya böyle acayip insanlar var. yüzüne gülüp de arkandan iş çevirenler... o zaman çok sinirlenmiştim. ama şuan düşünüyorum da komik geliyor...insanları umursamayın bence o kişinin karaktersizliği...

kızlar ne yalan söyliyim bende korkmaya başladım bu elti meselesinden:) aklıma bile gelmezdi eskiden ama şimdi benim kaynımda evlenecek kısmetse inş. bizde tanıştık nişanda oldu şimdilik iyi gibiyiz ben elimden geldiğince güzel davranıyorum hep güleryüzle yaklaşıyorum benden 4 yaş küçük inş. biz sorun yaşamayız. bugüne kadar eşim ve ailesiyle hiç sorunumuz olmadı maşallah diyim ama insan ister istemez tedirgin oluyor bi sorun olur mu diye. çalışan insanlarız gerçi bende 2 çocukda var sonuçta benim hiç vaktim olmaz yakın oturacağız ama çok sık görüşemeyiz diye düşünüyorum

kızlar ne yalan söyliyim bende korkmaya başladım bu elti meselesinden:) aklıma bile gelmezdi eskiden ama şimdi benim kaynımda evlenecek kısmetse inş. bizde tanıştık nişanda oldu şimdilik iyi gibiyiz ben elimden geldiğince güzel davranıyorum hep güleryüzle yaklaşıyorum benden 4 yaş küçük inş. biz sorun yaşamayız. bugüne kadar eşim ve ailesiyle hiç sorunumuz olmadı maşallah diyim ama insan ister istemez tedirgin oluyor bi sorun olur mu diye. çalışan insanlarız gerçi bende 2 çocukda var sonuçta benim hiç vaktim olmaz yakın oturacağız ama çok sık görüşemeyiz diye düşünüyorum

kızlar bende dün olan olayı anlatayım çalışan bir bayanım cumartesi msaifr kabul etmiştim altın günüm vardı bendeydiler neyse hemen misaifr gider gitmezde bir arkadaşa yemeğe davetliydik onunda ufak bebeği olduğu için evimi bulaşığımı bile toparlamadan yardımım dokunur belki diye misafiri uğurladığım gibi gittim sonra gece geç geldik pazarda temizlik işlerimi halederken o sıra kayınvalidem aradı görümceme köye gidiyorlarmış eltimlerde ordaymış nar ekşisi yapar görümcen ona yardıma gitmişler ama kadın ben iş yapıyorum dedim ilk hadi gel demedi bile yorma kendini kızım dedi kapattı ama asıl kaynana eltim miş meğer sonra eltimde eşimi aramış yok karını neden göndermiyorsun neden gelip çalışmıyor eşimde işi vardı ondan gelemedi demiş ya ona neee ben çalışan bayanım ha diyince gidemem birde eşime arayıp sorcağına beni neden arayıp sormuyor ve bu 2.ci yapışı ama 3.cide çok fena yapıcam sanırım

Arkadaşlar biz eltimle tartıştık konuyu kısaca özetlersem, Eltim örneğin benimle ilgili ben ve eşimle ilgili bişey duyuyor herhangi bişey ve sonrada bana ona niye söylemememişim diye alınganlık yapıyor saçma sapan çocukca şeyler. O zaten duymuşda ben niye saklıyomuşum bişeyleri. Bende dedim yani sen biliyosun diye herşeyimi sana söylemek zorunda değilim dedim ne saçmalık anlamadım buna benzer bi kaç kere alındı en sonunda iş tartışma boyutuna gitti. Mesela benim birara eşimle bi sıkıntım olmuştu bunu kayınvalidemle paylaştık beraberce konuşalım diye ve konuştukda. Eltimde nasıl duyduysa bilmiyorum bi şekilde duymuş. Bende mesela onunla ilgili bişey olunca kulağıma geliyor ama ona bi güne bi gün bana niye söylemedin diye hesap sormuyorum böyle bi saçmalık olamaz yani herkez herkezle herşeyini paylaşmak zorunda değilki. O kadar meraklı bi insanki evime gelir nereye ne koymuşum onu bile merak eder. Benim aldıgım şeyin bi benzerini daha sonra onun evindede görürüm.Ben ömrümde böyle şey görmedim. Yeri gelir paylaşırsın ama çocuk gibi alınganlık yapmak neyin nesi. En sonunda sinirlerimi zıplattı benim. Boşuna demiyorlarmış kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez diye. Tabiki istisnalar hariç.[/QUOTE
yazını okuyunca güldüm güldüm.. inanamıyorum ya bu kadar mı aynı olur. al benim eltiyi vur seninkine.. aynı şeyleri yaşıyoruz. aslında yaşıyordum. ben eltim yüzünden evimden oldum. dayanamadım kiraya çıktım

Arkadaşlar biz eltimle tartıştık konuyu kısaca özetlersem, Eltim örneğin benimle ilgili ben ve eşimle ilgili bişey duyuyor herhangi bişey ve sonrada bana ona niye söylemememişim diye alınganlık yapıyor saçma sapan çocukca şeyler. O zaten duymuşda ben niye saklıyomuşum bişeyleri. Bende dedim yani sen biliyosun diye herşeyimi sana söylemek zorunda değilim dedim ne saçmalık anlamadım buna benzer bi kaç kere alındı en sonunda iş tartışma boyutuna gitti. Mesela benim birara eşimle bi sıkıntım olmuştu bunu kayınvalidemle paylaştık beraberce konuşalım diye ve konuştukda. Eltimde nasıl duyduysa bilmiyorum bi şekilde duymuş. Bende mesela onunla ilgili bişey olunca kulağıma geliyor ama ona bi güne bi gün bana niye söylemedin diye hesap sormuyorum böyle bi saçmalık olamaz yani herkez herkezle herşeyini paylaşmak zorunda değilki. O kadar meraklı bi insanki evime gelir nereye ne koymuşum onu bile merak eder. Benim aldıgım şeyin bi benzerini daha sonra onun evindede görürüm.Ben ömrümde böyle şey görmedim. Yeri gelir paylaşırsın ama çocuk gibi alınganlık yapmak neyin nesi. En sonunda sinirlerimi zıplattı benim. Boşuna demiyorlarmış kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez diye. Tabiki istisnalar hariç.[/QUOTE
yazını okuyunca güldüm güldüm.. inanamıyorum ya bu kadar mı aynı olur. al benim eltiyi vur seninkine.. aynı şeyleri yaşıyoruz. aslında yaşıyordum. ben eltim yüzünden evimden oldum. dayanamadım kiraya çıktım

valla billa çok şanslıyım :) ne eltim var ne görümcem ne kaynım tek çocuğu aldım kendime isimlerinde bile meymenet yok nedir o elti, görümce, kaynata , kaynana, kayın :) yaw türk dil kurumuna söyleyecem değiştirsin bari isimleri zaten kendileri çekilmez isimelrden dolayıda soğuyor insan :)

Son düzenleme:
valla billa çok şanslıyım :) ne eltim var ne görümcem ne kaynım tek çocuğu aldım kendime isimlerinde bile meymenet yok nedir o elti, görümce, kaynata , kaynana, kayın :) yaw türk dil kurumuna söyleyecem değiştirsin bari isimleri zaten kendileri çekilmez isimelrden dolayıda soğuyor insan :)

ne güzel şanslıymışın keyfini çıkar bende 3 tane elti var ve akşam beraberdik 60 dknın 50 dksını benle uğraştılar benimde çok ta tınnn onlar kendilerini yiyip dursunlar sende ne güzel kafanı dinle canım bilseydim bende tek erkekle evlenirdim ahhh bilemedim bilemedimmmm:50::50::50:

Herzaman anneme ve yengeme özenmisimdir. Görenler öz kardes sanar, okadar cok severler birbirlerini, okadar iyi anlasirlar.
Bende evlendim benimde bir eltim var. Bende okadar heveslenmistimki annemle yengem gibi dost olurum eltimle diye. Ona hediyeler aldim, ziyaret ettim, neler neler yaptim.
Ilk dügünden önce kendini gösterdi. Kayinvalideme gidip "biz senden araba icin para istiyoruz, param yok diyorsun, ama duygulu ya gelinlik almaya paran oluyor" demisti. Pijama ile evlenecegimi düsünmüstü herhalde.
Her neyse büyüklük bende kalsin dedim evime yemege cagirdim tüm aileyi. Son 1 saatte mesaj atti, biz gelmiyoruz diye. Sebebi (esi bir kavga sirasinda agzindan kacirmisti): Benim evim onunkinden güzelmis, gelipte psikolojisini bozamazmis!!! Evlendikten 1 ay sonra esime telefon acip: Söyle duyguluya altinlarini bozsun bizim borcumuz var" demis insan.
Fazla söze gerek yok sanirim.

valla tek çocukla evlenenler şanslı eltiydi görümceydi özellikle elti gözünün içine baka baka kıskanıyor insanı resmen tabii istisnalar vardır ama hep çevremdede duyuyorum hep bi rekabet bi kıskançlık oluyo yani.

benim eltim yok ama ablamın var. ablam eltisini çok kıskanıyor. eltisi ablamla uğraşmıyor ama ablam hep kötülüğünü istiyor. hatta kadın erkek çocuk yaptı diye ablam kahroldu :). neden böyle yapıyorsun dediğimde öyle cevaplar veriyor ki anladım yarış yapıyor onla. kaynanasına yaranmak için dicem, kaynanayla arası kötü. anlamadım gitti. eltiside pek iyi bir kadın, bizim ki cadı.

Sizinde ablanizla alip,veremediginiz sanirim yerden,yere vurmussunuz...:20::53:

hahaaa kiskanc,cins eltiler cok ortalikta maalesef..en guzel mesafeli olcaksin..

Evt canım kesinlikle mesafe, git yedi kat yabancıya anlat derdini ama eltine anlatma. Merhaba merhaba en güzeli. Samimi oldukça işin cılkı çıkıyo. Kıskançlıklarda cabası. Birde benim eltim o kadar yapmacık bi insanki sırf insanlara yaranmak için boşboş laflar eder canım cicim gibi konuşur kayınpederime babacım vs. der. Sırf yaransında ne olursa olsun. İlk evlendiğindede kayınpederimin arkasından atıp tutardı şimdi babacım oldu. Böyle yapmacık hareketlerle insanlara yaranmaya çalışıyo.

evet bence de bu biraz kişilik meselesi benım eski sevglimin abisimnin karısı beni hiç çekemezdi daha evlenmeden nitekim yeni sevgilisini de ona o buldu..

benimde eltim olacak bu durumdan dolayı çok stresliyim kız hem hemşire hem arabası var bunlara çok güveniyo havalı yani o havalı durunca bende duruyorum bana ne:1: ben eltisiyle anlaşanı hiç görmedim nasıl olur bu işler bilmiyorum en güzeli mesafeni koruyup gerektiğinde konuşmak galiba

kızlar size başka bi bakış açısı sunayım;
ben 6 yıldır evliyim, ve eşimin 2 erkek kardeşi var,
abiside bizden 2 yıl önce evlenmiş,ben eltimle öyle iyi geçinirim kiiiii
onun çocukları benim çocuğum gibidir,başıma bir iş gelse annmden önce onu ararımm
ben20 haftalık bebeğimi kaybettiğimde aylarca (hatta benden çok)ağladı,
ve onların maddi durumu bizden daha iyi ama bizim aramızda hiç mevzu olmadı
ben sıkıştığım zamanlarda evimin alış verişini bile yapardı
bende onun çocuklarının genç odasını düzdüm,bisikletlerini aldım vsvs
düşününki ehliyet kursuna berabe gittik diye kurs paramı bile ödedi yaniiiii
allahım ararmızı bozmasın
bence herşey karşılıklı ve birazda karşındaki insanın yetişme tarzına bağlı

kızlar size başka bi bakış açısı sunayım;
ben 6 yıldır evliyim, ve eşimin 2 erkek kardeşi var,
abiside bizden 2 yıl önce evlenmiş,ben eltimle öyle iyi geçinirim kiiiii
onun çocukları benim çocuğum gibidir,başıma bir iş gelse annmden önce onu ararımm
ben20 haftalık bebeğimi kaybettiğimde aylarca (hatta benden çok)ağladı,
ve onların maddi durumu bizden daha iyi ama bizim aramızda hiç mevzu olmadı
ben sıkıştığım zamanlarda evimin alış verişini bile yapardı
bende onun çocuklarının genç odasını düzdüm,bisikletlerini aldım vsvs
düşününki ehliyet kursuna berabe gittik diye kurs paramı bile ödedi yaniiiii
allahım ararmızı bozmasın
bence herşey karşılıklı ve birazda karşındaki insanın yetişme tarzına bağlı

Evt canım herşey karşılıklı olma konusunda sana katılıyorum. Ama yetişme tarzı çok etkiliyo insanı. Ben bana bir gelene bin giderim yeterki o samimiyeti hissedeyim. Ama insan farklı şeyler görünce ister istemez mesafeli duruyor.

Evt canım herşey karşılıklı olma konusunda sana katılıyorum. Ama yetişme tarzı çok etkiliyo insanı. Ben bana bir gelene bin giderim yeterki o samimiyeti hissedeyim. Ama insan farklı şeyler görünce ister istemez mesafeli duruyor.

doğru söylüyorsun ben ne eltimden ne de kayınannem ve kayınbabamdan,eşimin kardeşlerinden tek bir hareket görmedim,tek bir söz duymadım,kardeşleri özellikle ararlar eşim evde yokken gelir beni alırlar gezeriz yeriz içeriz canım sıkılmasın diyee,,
ben bööle yaşadığım için yabancı bu konular bana ama etrafımda da çook bu sorunu yaşayan
ve bizim evlermizin anahtarları bile ortaktır, kimse misafir gibi gidip gelmez,eltimin evi benim evimm

Back
X