- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
O neydi gızzzzKaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..
Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..
Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.
O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.
Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.
Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin
Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti
Ben sok herkes sok
Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..
Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..
Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.
Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen
Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..
Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..
Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi
Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..
Ama kv ya kv
O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek
Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti
Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten
Oyle iste kizlar dertliyim
Eşini tebrık edıyorum cıdden cok güzel arkanda durmuş
Bence eltinin planı tıkır tıkır işlemiş. Onu da tebrik etmek lazım. Kış aylarını kv ile birlikte geçirmeye o da meraklı değildir.
Kayinvalidenizi ilgilendirmez ki. O yine gitsin zaten öyle anlasmisladı sanırım. Sen aranı bozma ben sebep olmayayım dersiniz. Eltiniz belki de bilerek yapmıştır. Kv gelmesin diye
zaten gecirmez akilli elti:) o kvdeyide kovarBence eltinin planı tıkır tıkır işlemiş. Onu da tebrik etmek lazım. Kış aylarını kv ile birlikte geçirmeye o da meraklı değildir.
anladigim kadariyla ev kayinvaldenin zatenKayinvalidenizi ilgilendirmez ki. O yine gitsin zaten öyle anlasmisladı sanırım. Sen aranı bozma ben sebep olmayayım dersiniz. Eltiniz belki de bilerek yapmıştır. Kv gelmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?