Elti evine ilk ve son gidis

kayın valideye acıdım şimdi ..zavalli kadın bilmiyor ki gelinleri onu istemiyor..elti kurnaz çıkmış..sözde ihale sana kalmış

Eltiyi tanımıyorsunuz bile. Size yapılan her yoruma 'bence, olsa böyle olurdu' vs diye yorum yapıyorsunuz. Eltiniz haklı değil. Evine gelen misafire karşı tavrı hoş değil ama siz de haklı değilsiniz. Ben açarım dediği halde inatla kapıyı açmışsanız, ittirilmeyi hak etmeseniz bile kaşınmışsınız. Eşiniz evin borcunu ödemiş olabilir. Tapu kimin? Kayınvalidenin. Ev onunsa, sizin de ahkam kesmeye hakkınız yok. Ve mutfakta gidip bakmadığınız halde; boş yere girip çıkıyordu diye görmediğinizi yorumlayamazsınız. Belli ki o soğuk olduğu için yaklaşmamış. O yaklaşmadı diye siz de yakınlık göstermemişsiniz. Sebepsiz bir savaş var aranızda. İkiniz de masum değilsiniz.

sende
Kaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..

Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..

Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.

O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.

Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.

Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin:KK57:

Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti:KK57:

Ben sok herkes sok:KK57:

Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..

Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..

Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.

Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen:skandal:

Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..

Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..

Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi:KK70:

Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..

Ama kv ya kv:olamaz:

O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek:KK43:

Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti:işsiz:

Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten:kızgın:

Oyle iste kizlar dertliyim:KK43:
sende tavrını koy yok canım öyle gitsin yeni gelinini terbiye etsinler.... agızlarını açamazlar sana merak etme sen üstüne düşeni yapmışsın ki o bilinçli yapmış oyuna gelme kv gidip kalsın sen hiç görüşme...

Merhabalar oncelikle

Ben yazamadim ama gercekten bazi yorumlari hayretle okudum..

Birkac konuya aciklik getirmek istiyorum.
Oncelikle o ev kv ve kp in.

Kredi taksitlerini esim odedi.
Kaynim o sirada okulu uzatmisti. Esim hem kardesine okul harcligini yolladi hem o evin borcunu tamamladi.

Daha sonra kaynim mezun oldu calismaya basladi tabi. Ama taksitler hala esimde kaynim kendi bileziklerini yapti..

Biz kendi evimizi alirken kaynimin bileziklerini BORÇ olarak aldik ve geri ÖDEDİK..

Yani o evde bizim hakkimiz var ama kimsenin bizde hakki yok.

O evin borcunu esim odedi lafini soylemem bugune bugun ben bile bu ev benim demedim. Tum bunlardan bagimsiz 3. Bir sahsin gelipte bize ustune basa basa bu ev benim evim demesinden kaynakliydi.

Yani ben bile okadar fedakarlik yapmisken bu ev benim demedim..

Ha tabiki suan o yasadigi icin o evde orasi onun hanesi kimsenin buna itirazi yok. Bu terbiyesizligi yapmasina gerke yoktu. Zaten oyle dusunmesek en basta sorun cikarir kirada otursun derdik..

Umarim anlasilmistir buraya kadar..

Diger bir mesele mutfaga gidip yardim etme meselesi..

Arkadaslar sizi bilmem ama ben mesafe koyacagim diye adimi bile anmaktan imtina eden evine gelen misafire hal hatir sormayan bir insanin mutfagina girmem. Teklifte de bulunmam.

Biz orada yaklasik bir saat kaldik. Hersey hazir salatasindan sarmasina kadar hersey sofrada.. Yardim edilecek zaten birsey yok. Kimileri demis kiz mutfakta haldir haldir yemek yapiyor sen kv gibi oturuyorsun falan sanki goruyorlarmis gibi ithamda bulunmuslar. El insaf..

Mutfakta olmasinin sebebi kesinlikle bizimle diyaloga girmek istememesi.. yani giriyo cikiyo ne yanimizda oturuyo nede mutfakta sabit duruyo:confused:

Zaten yanimizda olsa o varken takdir edersiniz ki benim kapiya bakmam cok abes olur.

Kapi caldi. Kapida isten yorgun gelen bir insan var ve bekliyor yani kapinin acilmasi gerek diimi:deli:

Oan sadece bunu dusunerek kapiya yoneldim. Kapinin onune geldigimde kendisi mutfaktan cikti ve dikte edici bir tavirla siz oturun ben acarim dedi.

Yani bu tavir karsisinda kapiya uzanmak varken geri donmeyi dogru bulmadim ve actim. Asla pisman degilim.

Cunku eminim orda geri donmus olsam masadaki tuzluk bahane olacakti:KK51:

Gecmis konularimi sayip beni suclayanlar olmus. Takikmisin kiskandinmi diyenler..

Konu sayimin cetelesini tutacaginiza keske icerigine baksaydiniz:deli:

Konularim eltim anormal derecede mesafeli kv ile artik birlikte yasamak istemiyorum minvalinde..

Hatta simdi simdi dusunuyorum da hep uzerime oynamislar. Ozellikle dugunde eeehh yeter be deyip benim kavga cikarmami beklemisler gibi..

Konularimda var ozellikle kizin annesinin davranislari surekli bize mudehalede bulunmasi..

Ben oyunlarina gelmis olsaydim elti kavga cikardi olacakti ama hep sabrettim kendi ellerinde patladi..

Ben bu tuaf tutumlari konularimda dile getirdigimde elti iste nolacak arkadasin mi yok niye samimi olmaya calisiyorsun dendi.

Hicbirzaman samimi olmaya calismadim. Ortada mecburi bir akrabalik soz konusu samimi olmayalim ama cuzzamli gibi birbirimizden kacmayalim istedim..

Cocuklarimin baska amcasi yok halalri da yok. Cocuklar simdiden kuzenlerinin hayalini kuruyordu. Benim tarafim zaten memlekette. Encokta bu acilardan akrabalik iliskimiz sinirinda sursunsun istedim.

Fakat karsi taraf okadar on yargiliydiki actigim konular bunlari konu aliyor malesef..

Yani tutupta kimse sende eltine surda sunu yapmissin diyemez o yonden icim rahat..

Ayrica kiskanacagim ustun hicbir vasfi yok kendisinin. Ustelik ondan daha terbiyeli ve daha guzelim:KK45:

Saka bir yana bazi yorumlari gercekten dehsetle okudum. Herzaman kocama saf diyenler olmus adam arkamda kapi gibi durdugu icin demekki saf:KK70:

Kendi eksikligini ezikligini benim konum uzerinden benimle bastirmaya calisanlara sadece acidim..

Iftiraya kadar giden psikolojik sorunlarim oldugunu iddia eden ve bu terbiyesizligi yerinde bulup destek verenler eltim gibi hasta ruhlulardir. Onlara sifa diliyorum. Eltimide bu vesileyle tedavi gormeye baslayacagi icin mutluyum. Detay vermeme gerek yok saniyorum ama sorunlari varmis..

Benden uzakta olsun iyi olsun ne diyeyim..

Kv yi neden yanimda istemedigimi merak edenler lutfen ilk konuma baksin belki biraz fikir sahibi olunulabilir..

Sanirim soyleyeceklerim bukadar..

Sagduyulu yorum yapan herkese cok tesekkur ederim.

Sevgiler..:KK24:

Back
X