- Konu Sahibi son mecnun
Her kelimesine katılıyorumBakin konuyu tam diger taraftan gostermeye calisicam size.
Bu forumda ne zaman yazsam tepki alir bu konu. Ama var boyle bir sey. Ablam kayinvalidem teyzem vesaire farketmez ne kadar yakin olursa olsun kimsenin evine gittigimde suyu bile almam. Ev sahibi getirsin. Masaya falan da yardim etmem cunku misafirim. Agirlamayacaksa ne diye cagirdi? Benim evimde de kimse almasin. Mutfaga girseler cok rahatsiz olurum mesela.
Benim evimde kapi calsa biri yonelse yine rahatsiz olurum. Ona ne? Konu esime kapi acmak degil. Belki catkapi dayanan komsu var ve ben kapiyi acmayip evde yok numarasi yapicam. Belki kapicidan bir sey istedim, belki surpriz hazirladim misafirime, belki bizim mahallede cok pazarlamaci geziyor...
Illa kotu veya belli bir sebep aramayin
Bir kisi evinin artisina eksisine en hakim kisidir. Birakin o karar versin. Misafir gibi davranin.
Benim tepkim ittirmek bagirmak falan olmazdi. Kocam da kapiyi anahtarla acip kendi girer kapida karsilamam. Ama ben acma dememe ragmen misafir kapiyi aciyorsa pek de tatli olmayan bir dille bunu neden yaptigini sorarim. Konu hakimiyet kurma falan degil. Kendi evimde ben hakimim zaten. Baskasi mi hakim olacakti?
Mevzu kocama kapıyı ben açarım değil kesinlikle...
Benimde eşim anahtarla kendisi girer ama evimde misafir varken kapım çaldığında misafir açmaya kalkarsa hayırdır? derim bunu herkes der aslında ama niyeyse bir muhalefet olasilari tuttu :)
Anahtar kelimeler var aslında konunun aslinı belli eden
Konu sahibinin eltiyle dolu konuları
O evde bende oturdum parasının birazını eşim ödedi gibi cümleleri
6 ay boyunca ilk kez evine gitmesi gittiğinde üst başa kurulması
Kim bilir içeri nasıl bir giriş yaptiki elti tırnaklarını çıkardı .
Sonuçta kimseyi tanimayiz etmeyiz objektif yorum yapıyoruz