Elti evine ilk ve son gidis

Kaynim bi 6ay kadar once evlendi. Ve bizi haftasonu yemege cagirdilar koyden de kv ziyarete gelmis onlardaydi ogun..

Biz gittik oturduk bekliyoruz kaynim isten gelecek sofraya gececegiz..

Gelin hanim mutfaktaydi biz kv ile oturuyoruz.

O sirada kapi caldi kapiya en yakin benim ve kendisi mutfakta oldugu icin kapiyi acmak icin kalktim.

Ben kapinin onundeyim kendiside o sira mutfaktan cikti ben acarim siz oturun dedi.

Ben yakindim ve kapiyi actim. Vay bunu yapan sen misin:KK57:

Beni ittirdi ve benim evim ben acarim kapiyi diye sesini yukseltti:KK57:

Ben sok herkes sok:KK57:

Kv ve esimde bire bir bu olaya sahit oluyorlar gorus alanindayiz..

Esim ne oluyo bu ne terbiyesizlik dedi. Bu sefer de esime bagiriyo burasi benim evim Kocama ben acarim kapiyi falan..

Biz daha once o evde bi sure kv ile birlikte oturduk ve kaynim da tabi ozaman bekardi.

Sanirim bu evin hanimi benim tribine girdi. Yani sizin devriniz kapandi bu evin hakimiyeti bende bu mesaji vermeye calisti ama micti resmen:skandal:

Terbiyesiz diyebildim sadece elim ayagim icim titredi resmen..

Kaynim olayi anlamaya calisiyor dondu kaldi adam ozur diledi ama esim coktan ayaklanmisti boyle saygisizlik olmaz kalkiyoruz dedi apar topar giyinip evi terk ettik..

Simdi bir daha eltimle birdaha gorusmeyecegiz diye dertlendigimi sanmayin tabi:KK70:

Ilk gunden kalitesini belli etti umrum degil..

Ama kv ya kv:olamaz:

O kislari o eve gelecekti yani adresi orasi olacakti ama simdi biz o eve ayak basmayacagimiza gore kv bize gelecek:KK43:

Yani ben yemege kahvaltiya davet edecek yatili almama gerek kalmayacakti:işsiz:

Simdi bu acidan cok kotu oldu zira ben kv ile ayni cati altinda kalmak istemiyorum yeterince bu konuda doluyum zaten:kızgın:

Oyle iste kizlar dertliyim:KK43:
Eşin çok güzel arkanda durmuş :nazar: siz oraya gitmiceksiniz diye kaynana niye size geliyo ki.Sonuçta ona karşı yapılan bişey yok.

Belki de sofrayı kurarken yardım etmeyip içerde oturmanıza rağmen kapı çalarken hemen koşmanıza bozulmuştur. Hakimiyet çabası değil ev onun evi zaten hakimiyet onda o çabaya giren siz olmuşsunuz. Ne yazık ki tepkisi çok yanlış olmuş suçlu durumuna düşen kendisi olmuş.
Yani bende buna takıldım,gelin hanım mutfakta uğraşıyor,elti kişisi de kv ile içerde oturuyor ama kapı çalınca bi anda yardım edesi geliyor..
Kapı kolu elimde bile olsa “bırak ben açarım”dediği anda açmadan döner yerime otururdum.belli ki gelin sizden pek hazetmemiş..
ayrıca Hakimiyete gerek yok o ev zaten onun evi siz misafir gitmişsiniz oraya.
Herkesin gözü önünde olmuş iyi olmuş belki de boşanacaklar daha mı iyi olur ..
evet gelin hanım masum demiyorum çok ayıp etmiş ama siz de çok fenasınız fesatsınız .

Yani bende buna takıldım,gelin hanım mutfakta uğraşıyor,elti kişisi de kv ile içerde oturuyor ama kapı çalınca bi anda yardım edesi geliyor..
Kapı kolu elimde bile olsa “bırak ben açarım”dediği anda açmadan döner yerime otururdum.belli ki gelin sizden pek hazetmemiş..
ayrıca Hakimiyete gerek yok o ev zaten onun evi siz misafir gitmişsiniz oraya.
Herkesin gözü önünde olmuş iyi olmuş belki de boşanacaklar daha mı iyi olur ..
evet gelin hanım masum demiyorum çok ayıp etmiş ama siz de çok fenasınız fesatsınız .
aynen bende katiliyorum soze

Herkesin önünde cereyan etti de ne oldu. Evde kıyamet kopmuş. Belki de ayrılacaklar. Demekki sizi sevmiyor. illa sinir olacağını düşünüyorsanız.... belli ki formaliteden davet etmişler ama evin hanımı istememiş. Keşke gitmeseydiniz.

Herkesin kendi gozuyle gordugu iyi oldu cunku soyle oldu boyle oldu diye kimseye laf anlatmama gerek kalmadi

Terbiyesizligini kendisi gosterdi

Bence iyiki gitmisiz bidaha suratini gormek zorunda degilim artik

Herkesin kendi gozuyle gordugu iyi oldu cunku soyle oldu boyle oldu diye kimseye laf anlatmama gerek kalmadi

sizde zaten böyle birsey bekliyorsunuz;) istediginiz yani. Madem mutfakta size yemek hazirliyor yardim etseydiniz?! Kapi calinca hadi kalktin ama ben acarim demis .... yani otursaydiniz yerinize. Sizin eltinizden farkiniz yok emin olun;)

Bunlar sizin söyledikleriniz, eltinizi dinlesek oda neler söyler kimbilir. Oda size bayılmamış zaten.

sizde zaten böyle birsey bekliyorsunuz;) istediginiz yani. Madem mutfakta size yemek hazirliyor yardim etseydiniz?! Kapi calinca hadi kalktin ama ben acarim demis .... yani otursaydiniz yerinize. Sizin eltinizden farkiniz yok emin olun;)

katılıyorum size. Sanki daha eve giderken birşey bekleniyormuş. düşünüyorum da kimse evine gelmiş misafire durduk yere böyle birşey yapmaz. Belki de gerçekten "biz o evde yaşadık sen sonradan geldin" muamelesi gördü elti hanım.
o değil de, yeni evli bir çift kavga etmiş belkide ayrılacaklar, konu sahibi iyi oldu herkesin önünde olduğu diyor. pes ya pes.

Aslında bende kimin evi olursa olsun evin sahibi dururken kalkıp kendim kapıyı acmam
Araniz samimi olsa aranızda böyle şeylerin lafı olmasa normalde ...
Mesela ben mutfaktayken kapım çaldı mi misafirim kalkıp kapımı açsın istemem
Kalkmaya yeltense rica ederim lütfen oturun geleni taktir edersiniz ki ben karsilamaliyim derim yani
Sonuçta ne münasebet ...

Elti baya dişli çıkmış açıkça çok sert ve net çizgisini sınırını çizmiş evindeki misafire asla öyle bagiramaz ne olursa olsun çok ayıp etmiş . Benim kurduğum cümleler gibi kursa kendini güzel ifade ederdi bunun yerine kötü olmayı seçmiş

Hani amacınız yardım etmekmis ya mutfakta eltimizde birlikte ona yardım etmeniz içerde oturmak yerine belki birbirinizi tanımaya bir bağ kurmaya sohbet olustursaniz daha iyi olabilirdi .

Baya gerginlik ve kötü olmuş eşinizi tebrik etmek lazım sizi ezdirmemesi saygılı düzgün bı insan olduğunu gösteriyor

Sıkmayin canınızı bosverin hiç olmamış o hiç yokmuş gibi davranın gitsin canınızı sıktığınıza değmez

Back
X