Elti evine ilk ve son gidis

Konu acar belki sizde alkis tutarsiniz bu terbiyesizlige zihnoyet ayniysa demekki
yavaş hanımefendi yavaş. Ben yukarıda yorumunda "eve gelen misafir kim olursa olsun yapılan çoook yanlış" yazdım. Benim zihniyetim belli. Ama sizin ki de belli. Siz resmen kv sizin başınıza kaldı diye üzülüyorsunuz. bir yuva yıkılacak diye değil.

Konu sahibi bende şunu anlamadım evin kredisini eşiniz ödemişse ödemiş eşiniz ödedi diye gelinin olamaz mı bu ev şimdi?
“Öyle bir öz güven yani” demişsiniz bir yorumda eltiye. Evi biz aldık artistlendiği duruma bak der gibi ima etmişsiniz bence çok ayıp.
Eltinizin yaptığı ayıp sizin yorumlarda bir ayrı ayıp.

Bizden sonra kaynim restini cekmis

Annesi gelmis kizini goturmus falan

Cok kotu yani kari koca evlilikleri sallantiya girdi

Biz sebep olmayalim dedik siz kari koca iyi olun biz gelip gitmeyiz diye konustu esim..

Evet anne acisindan oyle malesef..

Ama ben esim hatirina yeterince annesine katlandim biarada kalmanin zorlugunu yasadim

Daha tahammulum yok
Demek ki aslında başka büyük sorunlar var kabak size patlamış

Ben buraya yorum yazanların herşeyi anlattığını sanmıyorum pek çok konuda gördüm. Eğer bir evde ev sahibi bana sen otur kapıyı ben açarım derse otururum o açsın. Siz de biraz üstünlük kurmaya çalışmışsınız gibi. Kız da biraz fazla tepki vermiş. Yazık evliliğinde sorun yaşıyor ama ben çok masum olduğunuzu sanmıyorum. 6 ay hiç gitmediginizin eve ilk gitmenizde kalkıp kapı açmaya gerek de yok hele kız yapma demişken.

Yani bende buna takıldım,gelin hanım mutfakta uğraşıyor,elti kişisi de kv ile içerde oturuyor ama kapı çalınca bi anda yardım edesi geliyor..
Kapı kolu elimde bile olsa “bırak ben açarım”dediği anda açmadan döner yerime otururdum.belli ki gelin sizden pek hazetmemiş..
ayrıca Hakimiyete gerek yok o ev zaten onun evi siz misafir gitmişsiniz oraya.
Herkesin gözü önünde olmuş iyi olmuş belki de boşanacaklar daha mı iyi olur ..
evet gelin hanım masum demiyorum çok ayıp etmiş ama siz de çok fenasınız fesatsınız .

Valla is fesatliga giderse o mutfaktayken kilimi kipirdatmasam suna bak madem mutfaga gitmedin kapiya bakar insan der diyecek olan..

Fesatlik arayan heryede bi fesatlik bulur yani

Mutfak biraz icerde kaliyor ve kapiya en akin bendim ve bunda bir beis gormedim

Ben yanlis yaptigimi dusunmuyorum

Ayrica ikindiden baslamis sofrayi kurmus kv soyledi

Hersey hazirmis yalandan giriyo cikiyo yanimizda durup nasilsiniz bile demedi

Oyle insanin mutfagina girilir mi Kapisi bukadar kiymetli olanin mutfagi nasldir kim bilir:halay:

Çok ilgin ya resmen amaçlı yapılmış bir davranış. Birilerinden kurtulmaya çalışmış belli. Siz de kendinizi düşünüyorsunuz haklı olarak.

Ben buraya yorum yazanların herşeyi anlattığını sanmıyorum pek çok konuda gördüm. Eğer bir evde ev sahibi bana sen otur kapıyı ben açarım derse otururum o açsın. Siz de biraz üstünlük kurmaya çalışmışsınız gibi. Kız da biraz fazla tepki vermiş. Yazık evliliğinde sorun yaşıyor ama ben çok masum olduğunuzu sanmıyorum. 6 ay hiç gitmediginizin eve ilk gitmenizde kalkıp kapı açmaya gerek de yok hele kız yapma demişken.

6ay bu sebepten gitmedik zaten kiz ilk gunden acayip mesafeliydi

Bende ayni sekilde mesafeli durdum

Ogun buyugumuz gelmis diye gittik

Bence bir kapi icin eve gelen misafirle kavga eden ve yuva yikan dusunmelidir bunu insanlarin bir gecmisi var siz enistenizin kardesinize kapi yuzunden bagirmasini istermisiniz hayir tabiki buda oyle
Doğru söylüyorsunuz.gelin çok ayıp etmiş söyledim bunu.
Eltinin yazdıklarına bakılırsa iyi niyette olmadığını düşünüyorum.
O evin borcunu eşim ödedi,evde hakimiyet kuruyor,şimdi kavga çıktı kv benim başıma kaldı kv mi istemiyorum, olay herkesin gözü önünde oldu iyi oldu vs vs..
bu elti o eve giderken dolu gitmiş,gelin açma demesine rağmen inadına kapıya yapışıp açmış
( Konu kapı değil ) gelin bi patlama yaşamış kendini çok fena bi duruma düşürmüş.
Yine söylüyorum Nolursa olsun ben evime gelen birine böyle bi densizlik yapmazdım ama bu elti de hiç sevimli değil

Varmis evet biz kaynima uzuluyoruz

Kendisi diyo ben ne gunah isledim acaba diye

Kavgalari oluyormus malesef
Kayniniz size karısını mi çekiştiriyor
Sizde bunu dinliyor musunuz
Yapmayın lütfen bence birdaha eşinin dedikodusunu yaparsa kocaman insansınız kendi aranızda halledin iyi olmanız için yapacağım şey varsa yaparım deyip konuyu kapatın derim
İkinizde o ailenin gelinisiniz birinizin diğerinden farkı eksiği yok ve olmamalı

yavaş hanımefendi yavaş. Ben yukarıda yorumunda "eve gelen misafir kim olursa olsun yapılan çoook yanlış" yazdım. Benim zihniyetim belli. Ama sizin ki de belli. Siz resmen kv sizin başınıza kaldı diye üzülüyorsunuz. bir yuva yıkılacak diye değil.

Yuvasini dusunen insan esinin misafiri terbiyesizlik yapsa bile esinin hatrina o rezilligi cikarmaz degil mi hanimefendi

Kemdi yuvasini o mu dusunecek ben mi

Valla is fesatliga giderse o mutfaktayken kilimi kipirdatmasam suna bak madem mutfaga gitmedin kapiya bakar insan der diyecek olan..

Fesatlik arayan heryede bi fesatlik bulur yani

Mutfak biraz icerde kaliyor ve kapiya en akin bendim ve bunda bir beis gormedim

Ben yanlis yaptigimi dusunmuyorum

Ayrica ikindiden baslamis sofrayi kurmus kv soyledi

Hersey hazirmis yalandan giriyo cikiyo yanimizda durup nasilsiniz bile demedi

Oyle insanin mutfagina girilir mi Kapisi bukadar kiymetli olanin mutfagi nasldir kim bilir:halay:
Ee baştan belliymiş işte kapısı kıymetli ne diye yapıştın kapı koluna

Birincisi ben de eşim geldiğinde kapımı kendim açmak isterim ha bunun için kimseyi itecek mizacım yok fakat tercihim o yönde olur.İkincisi siz de eltiniz de ava giderken avlanmışsınız ,o sizi hepten o evden etmeyi planlarken kendi yuvası sallantıya girmiş ,siz de onu ezeyim derken istemediğiniz bir durum olan kv yi uzun süreli ağırlama “tehliyesiyle “karşı karşıya kaldınız.Tabi bu benim sadece tahminim elbetteki hanginiz daha masum Allah bilir ve inşallah Allah ikinizin de gönlüne göre verir...

Evleneli 6 ay olmus ve ilk defa mi gidiliyor o eve? Oysa yeni evlenen ciftin ev ziyaretine gidilir benim bildigim. Hem de bu kisiler elti ve esiyse...
Elti mutfakta haldir haldir yemek yaparken neden yardim edilmedi?
Kapiyi ben acarim dendigi halde neden israrla acildi?
Bu olayda sadece kv ile ayni evde yasama olasiligina mi uzuldunuz?

Evleneli 6 ay olmus ve ilk defa mi gidiliyor o eve? Oysa yeni evlenen ciftin ev ziyaretine gidilir benim bildigim. Hem de bu kisiler elti ve esiyse...
Elti mutfakta haldir haldir yemek yaparken neden yardim edilmedi?
Kapiyi ben acarim dendigi halde neden israrla acildi?
Bu olayda sadece kv ile ayni evde yasama olasiligina mi uzuldunuz?
Katılıyorum

Back
X