Elti fobisi

nilan70

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
52
36
98
İstanbul
Bir kayınvalidem var, başka şehirde eltimle müstakil ev de altlı üstlü yaşıyorlar. Elti hanım annenin evine karnını doyurmak, hizmetini yaptırmak, ısınma parası ödememek için çıkar,çocuğuna baktırır, devamlı hastayım der yatar. Kira ödemez, bir de kv nin maaşını bu şekilde sömürerek yer. Bense çalışıp ev borcu ödüyorum. Anne sesini hiç çıkarmaz yemeği yapar önüne koyar aman yanımdan çıkmasınlar diye çırpınıp durur. Bunu bilen elti şımarır da şımarır, kafası atınca da ben çıkacam diye ağlanır ama yıllardır da çıkamadı gitti. malesef yılda en az 6 kez ziyarete gideriz, eşim ölmüş babasına saygı olarak gitmek ister. Gitmeden bir ay önce krizlere giriyorum kadın sofra kurulurken yok, masaya oturulacakken aşağıdan yukarıya damlıyor,misafir olan benim ben ona hizmet ediyorum. Bulaşık yıkanacakken de eşi çağırıyor gel çocuğa bak diye. ikisi de acayip bencil. Misafir geliyor benden servis bekliyorlar. Şimdi yanlış anlaşılmasın ben hizmet beklemiyorum, yediğimi, yatağımı toplarım. Hiç hizmet beklemem. Git evine otur diyesim geliyor. Beni sinirlendirmek için yapıyor biliyorum ben sinirlenmiyorum ama sonra da oturup düşünüyorum böyle işte. Amacı tartışma çıkarıp yine ben çıkacaam diye ağlayıp herkesi sindirmek. Bizim oraya taşınmamız imkansızken, kv de halinden memnunken tartışma çıkarıp kv nin üzülmesini istemem. Sen istediğin zaman gel torunlarını gör desem de olmuyor eşim inat gitmek istiyor. Kv de hep biz alttan alalım istiyor . Biz inanın üvey evlat konumundayız. Evlendiğimden beri borç içindeyiz, çalışıyorum. Kv evlendiğimden beri tarhana dışında bir şey vermedi. Düğünümde hiç bir şey takmadı eltiden korktuğu için. Kv ye nasıl davranılır konusunda bir sıkıntım yok bana soğuk olana buz olduğumdan onunla başedebiliyorum.Siz olsanız nasıl davranırsınız bencil eltinin bu davranışları karşısında.

gıttıgın zaman ımalı laflar etsen ,
ıs yapılacagı zmn yardıma gel desen utanır belkı

Cnm sen de onun tattigini yap yoldan geldimbelim tutuldu kimildayamiuorum ay cok agriyo fidik mi ne oldum de azicik da agla filan esine oldu bitti iste

Ayy tam uyuz.
Böylelerine ne yapsan fayda etmez, ne söylesen ima etsen yüzsüzlüğe vurur.
Düzelmez ama sen içinden geleni söyle, laf vur bence.
En azından içine atıp sinir olmamış olursun, farkına varmayanlar da belki anlar bu sayede.
Allah yardımcın olsun canım işin zor.

Ben burda yeterince calisip hizmet ediyorum kayinvalidemize biraz da sen gelinlik yap dercesine davraniyormus:)takmayin zaten uzaktaymisiniz.siz de gittiginizde kendi eviniz gibi yemek hazirlayin hizmet edin vs ki bir de size hakki gecmesin iciniz rahat olsun..iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir,esiniz bilir..saglicakla..

oooh elti rahatı bulmuş. kvyi kullanması parasını yemesi fln kvnzin sorunu.hayatlarından memnunlarsa kendıleri bilir.
sizi ilgilendiren kısmı , sizi hizmetci gibi kullanması.son derece haklısınız laf carpıtın.orda mısafır oldugunuzu belli edin.gerekırsede söyleyın.iş de yapmayın o yapmassa.

Boşver canım ya takma kafana eve gündüz bir süpürge tut sadece temizlik yapma yol yordu hastayım falan de yemeğini ye bulaşığını yıka otur evinde de olsan yapacaktın öyle düşün çirkefe bulaşılmaz ha yakın olsaydın aynı binada hergün öyle olsaydı sende yapma derdim ama ayda yılda bir zaten hem kaynananın gözünde sen büyürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…