• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti gemisi yürüyormuş gerçekten. ..

Arkadaşlar hepinize Merhaba. .. ben 3 yıllık evliyim. Bu zamanda hala benim gibileri varmı bilmiyorum ama ben görücü usulü evlendim. Eşim bitanedir görümceler desen kendi hallerindeler... gel gelelim elticime :KK57: benden 8 yaş büyük. Ben evlendiğimde 10 yıllık evliydi. Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından görmüş.sonradan görme kısacası:KK34: beni hep kıskandı. Ben ne aldıysam hep bi fazlasını alıp nispetler yaptı. İnceden inceden Şakayla karışık laflar soktu. Hep sustum. Geçen yıl kocasına da kendisinde
patladım. :mad: Bu kez susamadım.ve şu anda bırakın laf sokmayı kuzu oldular :KK73:demekki neymiş diş göstermek lazımmış:KK34:

Aynen canım o cesaret zaten ordan geliyo... para veriyoruz karşılığında alırız hesabı

Ah canım almasakta bu sefer biz napıcaz... Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı

Yukardaki mesajlar ışığında;
Elini ailesinin durumu kötü ne gördüyse kocasından gördü, ama siz de kv Kp den maddi yardım alıyorsunuz, dolayısıyla sen de kocanın ailesinden görmüş oluyorsun, onlardan para aldığın için de gelip kış boyu sende kalıyorlar, hem eltinin ailesi fakir diye belirtip aşağıladığına göre demek ki senin ailenin durumu iyi, p zaman maddi yardımı senin ailen yapsin böylece kv kp kışı sende geciremesin

Daha 1 hafta önce açtığınız konuyu ve buradaki insanlara verdiğiniz cevapları okudum. Anlaşıldı şimdi herşey. Elti çok kötü, pis kaka, sizi kıskanıyor, sizse doğrucu davut, melek filansınız. Yahu burada size hak vermeyen insanlara bile konunuzda hakaretler etmişsiniz. Tanımadığı inaanın 1 paragraf yorumundan hakaret eden, eltisine ne yapmaz...
İnsanlar o konuda da sormuş, ne oldu, ne yaşandı, bir örnek verin diye. Yok. "Elti kötü, elti ikiyüzlü" falan filan, bundan ötesi yok. Siz şuna "eltimi çekemiyorum, her şeyi batıyor. Kendi ailesindeki yoksulluğundan tut, şu günkü rahatlığını bile dert ediyorum" desenize? Diyemezsiniz tabii. Çünkü haksızlığınız çok belli olur. Burada direkt eltiye hakaret etmelisiniz, hatta karşıt yoruma da "sen benim neler yaşadığımı biliyor musun da..." diye başlayıp hakaretle biten bir tepki vermelisiniz ki, insanlar da ezbere yorum yapıp size hak versin.

Görünen o ki elti çekememezliği sizde hat safhada. Eltinizin sizden veya başkasından görerek aldığı ve yaptığı şeylerin üzerine bir soğuk soda için, hazmı kolaylaştırır. Sonra da kendi hayatınızla ilgilenin, eltinin hayatını izlemeyi bırakın.

Daha 1 hafta önce açtığınız konuyu ve buradaki insanlara verdiğiniz cevapları okudum. Anlaşıldı şimdi herşey. Elti çok kötü, pis kaka, sizi kıskanıyor, sizse doğrucu davut, melek filansınız. Yahu burada size hak vermeyen insanlara bile konunuzda hakaretler etmişsiniz. Tanımadığı inaanın 1 paragraf yorumundan hakaret eden, eltisine ne yapmaz...
İnsanlar o konuda da sormuş, ne oldu, ne yaşandı, bir örnek verin diye. Yok. "Elti kötü, elti ikiyüzlü" falan filan, bundan ötesi yok. Siz şuna "eltimi çekemiyorum, her şeyi batıyor. Kendi ailesindeki yoksulluğundan tut, şu günkü rahatlığını bile dert ediyorum" desenize? Diyemezsiniz tabii. Çünkü haksızlığınız çok belli olur. Burada direkt eltiye hakaret etmelisiniz, hatta karşıt yoruma da "sen benim neler yaşadığımı biliyor musun da..." diye başlayıp hakaretle biten bir tepki vermelisiniz ki, insanlar da ezbere yorum yapıp size hak versin.

Görünen o ki elti çekememezliği sizde hat safhada. Eltinizin sizden veya başkasından görerek aldığı ve yaptığı şeylerin üzerine bir soğuk soda için, hazmı kolaylaştırır. Sonra da kendi hayatınızla ilgilenin, eltinin hayatını izlemeyi bırakın.

Yazmak istediğim herseyi toparlamışsın ağzın bal yesin, bana geçen konuda kızım işine bak defol tarzı bir özel mesaj atmıştı korktum detaylı yazmaya :KK53:

Bizler burda konu açarken herseyi yazabiliriz,herseyi...Çünkü karşı tarafın cevap hakkı yok, işte tam da bu nedenden kul hakkına girmemek için herşeyi olduğu gibi yazmalı, hak önemlidir,hak Yaradanın isimlerinden biridir

Şimdi ben burda kaynanam için pis pasaklı yemek bilmez is bilmez yazsam ben ne yazarsam ona göre cevap verip sayıp söveceksiniz,kul hakkına gireceksiniz benim yüzümden, çünkü aslı yol, temiz titiz becerikli kadındır, evet bence olumsuz yönleri var ama iyisini de yazmaliyım ki milleti de günaha sokmayım

Yazmak istediğim herseyi toparlamışsın ağzın bal yesin, bana geçen konuda kızım işine bak defol tarzı bir özel mesaj atmıştı korktum detaylı yazmaya :KK53:
Ben de zaten yazarken, bir hakaret tepkisi alacağımı tahmin edip de yazdım açıkçası. Buradan veya özelden bir hakaret etmezse hatrım kalır. :) Elim kib butonunda bekliyor olacağım. :)

Ben de zaten yazarken, bir hakaret tepkisi alacağımı tahmin edip de yazdım açıkçası. Buradan veya özelden bir hakaret etmezse hatrım kalır. :) Elim kib butonunda bekliyor olacağım. :)
Elin kib butonuna basınca egoların mı tatmin olacak arkadaşım :( ben buraya sıkıntılarımı üzüntülerimi yazıyorum. Eğer bir önceki konumda arkadaşa özelden mesaj attıysam birde onun yorumlarını oku istersen. Ben buraya yazıyorsa dertleşmek üzüntülerimi sizlerle paylaşıp sizin fikirlerinizi almak için. Ben iyi niyetimin böyle karşılık bulmasına üzülüyorum. Bu eltim yada başka birisi olabilir. Anlatabildimmi. Valla istediğin tuşa basmak için bekle. Sana o fırsatı vermem emin ol. :( belki o tuşa ben basıveririm dikkatli ol

KızlAr melabaa :KK61:elti faktörü artık canımı çok sıkmaya başladı. Kendisi benden yaşça büyük çoluğu çocuğu var. Evlendiğimden beri kendisi ve eşine dayanamayıp patladığım olmuştur. Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmış bir insan... patladığıMDA düzelmişti. Şimdi galiba yine yüz buldu. Saçma sapan patavassızca laf sokmaya başladı. Anlaşılan yine mesafe koymak lazım. Aldığım herşeyi kıskanıp daha da fazlasını aldı. Ses çıkamadım. Umursamadım. Kıskanç insan herkesi kendi gibi kıskanç sanarmış ya... Halbuki senden banane. Ben kendi işime bakarım :KK43: bugün yine şaka tarafına getirip laf soktu. Ya sabır şunun yüz göz olMayım dedim. Şimdi sibirden içim içimi yiyor:KK12::63: Hayır iyi olmak varken neden bu sinsi lik kıskançlık fesatlaklık anlamış dilim. Bazen kendimi zor tutuyorum. :KK14:
Bazıları öyle işte tatlım aynı bende senin gibiydim
Bir kere kıskandımı bu anlamsızlığı uzattıkca uzatıyorlar içlerinde sevgi denen şeyde olmayınca tabi
Düzelmelerini beklemekte saçma oluyo haliyle
Bir kere kavga edip haddini bildir bidaha hiç muhattap olma yokmuş gibi davran

Elti gemisi öyle de yürüyor, böyle de...
Küçük kıskançlıkları hoş görmek lazım.
Benim aldığım kıyafetin aynısını alsa ne olur yani,
Yeterki lafımı etmesin, derim.

Bizler burda konu açarken herseyi yazabiliriz,herseyi...Çünkü karşı tarafın cevap hakkı yok, işte tam da bu nedenden kul hakkına girmemek için herşeyi olduğu gibi yazmalı, hak önemlidir,hak Yaradanın isimlerinden biridir

Şimdi ben burda kaynanam için pis pasaklı yemek bilmez is bilmez yazsam ben ne yazarsam ona göre cevap verip sayıp söveceksiniz,kul hakkına gireceksiniz benim yüzümden, çünkü aslı yol, temiz titiz becerikli kadındır, evet bence olumsuz yönleri var ama iyisini de yazmaliyım ki milleti de günaha sokmayım
İşte bu bahsettiğin objektiflik ve dürüstlük çok çok çok az insanda bulunuyor. Şuradaki konuların çoğunda suçlanan karşı tarafı dinlesek, kimbilir neler çıkar. Kaç tane konu sahibinin haksız olduğu meydana çıkar. Ama yazmazlar. Kiminin işine gelmez, kimi objektif olmayı bilmez. Kimi beceremez. Mesela bu konu sahibi, kaç kere sorulduğu halde bir tane bile yaşanmışlık örneği veremeden direkt pis kötü kıskanç diye saydırıyor karşı tarafa . Kimbilir işin gerçeği ne de, burdaki üyeler okuyunca ne sanıyor. Ama ben ezbere yorum yapamıyorum işte. Objektif bakmak istiyorum. Haksız yere birinin arkasından niye laf söyleyeyim, haksız birini niye yanlış yere takdir edeyim, doğru bulayım? Yok yani, yapamıyorum. Elle tutulur bir şey görmem lazım inanıp ciddiye almam için.

Bazıları öyle işte tatlım aynı bende senin gibiydim
Bir kere kıskandımı bu anlamsızlığı uzattıkca uzatıyorlar içlerinde sevgi denen şeyde olmayınca tabi
Düzelmelerini beklemekte saçma oluyo haliyle
Bir kere kavga edip haddini bildir bidaha hiç muhattap olma yokmuş gibi davran
Öyle canım işte haklısın. ... hayatta en sevmediğim kişilikle karşı karşıya kalmak can sıkıcı :( napalım bizde ona göre davranırız olur biter

İşte bu bahsettiğin objektiflik ve dürüstlük çok çok çok az insanda bulunuyor. Şuradaki konuların çoğunda suçlanan karşı tarafı dinlesek, kimbilir neler çıkar. Kaç tane konu sahibinin haksız olduğu meydana çıkar. Ama yazmazlar. Kiminin işine gelmez, kimi objektif olmayı bilmez. Kimi beceremez. Mesela bu konu sahibi, kaç kere sorulduğu halde bir tane bile yaşanmışlık örneği veremeden direkt pis kötü kıskanç diye saydırıyor karşı tarafa . Kimbilir işin gerçeği ne de, burdaki üyeler okuyunca ne sanıyor. Ama ben ezbere yorum yapamıyorum işte. Objektif bakmak istiyorum. Haksız yere birinin arkasından niye laf söyleyeyim, haksız birini niye yanlış yere takdir edeyim, doğru bulayım? Yok yani, yapamıyorum. Elle tutulur bir şey görmem lazım inanıp ciddiye almam için.
Birde senin açtığın konuları incelemek lazım o zaman. Acaba sende söylediğin kadar objektif misin... madem bu sitede yazılanları dürüst bulmuyorsun o zaman bu sitede ne işin var neden bu siteyi kötülüyorsun. Herkes kendi çektiği sıkıntıyı bilir.

Elin kib butonuna basınca egoların mı tatmin olacak arkadaşım :KK43: ben buraya sıkıntılarımı üzüntülerimi yazıyorum. Eğer bir önceki konumda arkadaşa özelden mesaj attıysam birde onun yorumlarını oku istersen. Ben buraya yazıyorsa dertleşmek üzüntülerimi sizlerle paylaşıp sizin fikirlerinizi almak için. Ben iyi niyetimin böyle karşılık bulmasına üzülüyorum. Bu eltim yada başka birisi olabilir. Anlatabildimmi. Valla istediğin tuşa basmak için bekle. Sana o fırsatı vermem emin ol. :KK43: belki o tuşa ben basıveririm dikkatli ol
Kib butonunun fırsatla ve egoyla alakası yok. Sen kimi neyle korkuttuğunu sanıyorsun? Ben kendi yorumuna buranın kurallarına uymadığı için kib basmış, kendini banlatmış insanım. Burada hakaret edersem zevkle kib yapabilirsin, aynı hak bana ve herkese de ait.

Burada insanlar saygı sınırlarını aşmadığı sürece istediği yorumu yapar. Sen kimseye "ukala, kaval, defol" diye karşılık veremezsin, daha önce yaptığın gibi.
Lütfen bana ezberden iyi niyet filan demeyin ya. Ne iyi niyetiymiş bu, derdin ne, açıkça yaz. Sonra biz senin niyetin ne kadar iyiydi de ne karşılık buldu anlarız.

Kib butonunun fırsatla ve egoyla alakası yok. Sen kimi neyle korkuttuğunu sanıyorsun? Ben kendi yorumuna buranın kurallarına uymadığı için kib basmış, kendini banlatmış insanım. Burada hakaret edersem zevkle kib yapabilirsin, aynı hak bana ve herkese de ait.

Burada insanlar saygı sınırlarını aşmadığı sürece istediği yorumu yapar. Sen kimseye "ukala, kaval, defol" diye karşılık veremezsin, daha önce yaptığın gibi.
Lütfen bana ezberden iyi niyet filan demeyin ya. Ne iyi niyetiymiş bu, derdin ne, açıkça yaz. Sonra biz senin niyetin ne kadar iyiydi de ne karşılık buldu anlarız.
Seni görmezden geliyorum senin seviyede inmemiş seninle mutattapta olmam ok. Byyy ğ

aldığınız şeylerin başkasında olmasını istemiyorsanız özel üretim yaptıracaksınız bir zahmet. Bende bu düşünceye anlayamıyorum demekki beğenmiş almış benim daha çok hoşuma giderdi zevkliyimki aldıklarım başkasının dikkatini çekiyor almak istiyorlar diye düşünürdüm :KK14:

Sevdenin seviyesinde ne var pardon, hakaret mi etmiş ne yapmış yorumlarında, hayret birsey hoşa gidene ay canım ah canım diye başlayan yorumlar hoşa gitmeyene ayar, ayrıca istediğin kadar kibe bas, yorumlara bakar yöneticiler, olumsuz yorum yaptı diye kimse ban yemez, hakaret var mı ona bakarlar

Somut örnek dedik, kendimden örnek vereyim, biz kaynım ve eltimle görüşmüyoruz çünkü bizi evden kovdular,bize öyle gelmedi baya baya kalkın gidin dediler hatta kaynım vantilatöre vurdu alet kırıldı,ha bize vurmuş ha o alete, bizde kalktık gittik, benim somut nedenim bu

Back
X