Elti gemisiiii

Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
Eltinizin size tavır yapması anlamsız olmuş, ama sakın bu konuyu kayınvalideniz ile atıp tutmayın kimin ne zaman iyi ne zaman kötü olacağı belli olmaz. Yani birden savunmaya da geçebilir, iki gün sonra onlar barışır siz kötü olursunuz.
Bence bu kargaşayı kendi lehinize çevirin ve olaylar gelişirken herkesin size karşı nasıl tavır aldığını ve sizinle nasıl konuştuğunu inceleyin.
Eltinize de ulaşmaya çalışmaktan vazgeçin saçmalık yani, ev sahibi siz değilsiniz ki onu çağırasınız. Çağrılması gerekiyorsa da bu kvnizin göreviydi.

Arkadaslar merahabaa. Benim üç yıllık bi ilişkim var. sevgilimin abisinin sevgilisii(x diyeyim) antalyada yaşıyor buraya okumaya gelmiş ünv tanıstılar sevgili oldular falan. İlişkileri bizden sonra basladı fakat onların ilişkisi daha ileri boyuta tasındı aileler falan tanıstı birbiriyle. X erkek arkadasımgilin evine hergün gidip geliyor aksam yemekleri kahvaltılar dügünler herşeye katılıyorr. Ona nazaran ben annesiyle sadece telde konstum hiç tanısma olmadıı. Taaki 5 gün öncesine kadar.. Sevgilim beni tanıstırmak icin evlerine götürdü tanıstık annesiyle gayet güzel geçti. Aksamınada x neden ben cagırılmadım diyerek kavga edip abisinden ayrılmış. Aileler birbirine girdi, x herkesle tartıstı. Cagırılmadıgını yedirememiş. Ben kndimi suclu hissettim ve kıza mesaj atacaktım num yoktu faceden yazmak istedim beni engellemiş. Yani amacı ne anlamadım ben kötü olmak istemiyorum sizce hatalı benmiyim?
ayyy elti değil cadı o bildiğin canım cadı :KK55::KK55::KK55::KK55:

Ne alaka çağrılmadı diye ayrılması anlamadım abartı değil mi siz de siz daha önce onla daha sonra tanışmasına rağmen onun aileyle sıkı fıkı olmasını düğünlere kahvaltılara katılmasını pek hoş görmemişsin gibi mesela benden sonra geldi hemen yer etti diye ayrıca bu zamana kadar hiç bir araya gelmediniz mi görüşmediniz mi kendisiyle barışırlar siz karışmayın bence. Sevmezsiniz mesafe koyarsınız olur biter. Senlik bir şey yok sevgilinin ağabeyi çağırsaymış.

Sizin bir konunuz var sevgilimi ağabeyinin sevgilisinden kıskanıyorum diye, facebookta sevgilinizle kızın ekli olmasındna kıskanmışsınız kızı silmişsiniz bu yüzden de olay çıkmış, ağabeyi kızdan ayılsa sevinicem falan demişsiniz bence sizde çok sütten çıkma ak kaşık değilsiniz kıza geçmişten bir gareziniz zaten var baştan soğuk davranmışsınız zaten. Ne alakaysa kıskanmalar falan. Ve aileye de yakın olunca tabii daha çok kıskanmışsınıdır bu duruma bakarak ne malum kızı sizin istemediğiniz ya da kızın öyle düşünmediği tüm bu sizin yaptığınız kıskanma yüzünden belki kız sizin onu istemediğinizi düşünmüştür olamaz mı. Sonuçta sevgilinizle kızın biraraya gelmesini istemezsiniz .

senin suçun yokki. ayrıca çağırmak zorunda değil kimse

Herkes soylemis zaten ben eksik kalmayayim.

Sakin arama. senin ilgilendiren bir durum degil. Ister kussun ister ayrilsin sevgilinin abisiyle. x in arasinda. Hatta sevgilinin annesine felan bile bahsetme bu konudan. Niye böyle oldu ben uzuldum felan deme. X yokmus gibi hic oyle birini tanimiyormussun gibi davran.

Siz beni nasil cagirmazsiniz ben ayriliyorum senden hadi byy diye olmamistir bence..
Kiz triplenmistir kaynin da ters bir laf soylediyse yaa demek oyle diyip siddetli kavga etmislerdir, tam olarak ayrildiklarini sanmiyorum, yakinda barisirlar heraldeHoppa

Ayy ayyyy ele karismak zor, benden bir yas kucuk gorumce bile bana gorumcelik yapmaya calisiyor:KK47:
Gelinlikte altin kural sanirim cazgir olmak..
Kocanin durusu da onemli tabi ailesine laf soyletmeyen biriyse,
keskin sirke kupune zarar misali yuz kere cazgir olsan ne fayda..

ya safmisiiin allahini seversen birak sevgilisi kimse o ugrassin. senin isin zor sen o cocukla evlenirsen bu huzur veemez sana bnden demesi sen simdiden mesafeyi koy dön sirtiniii gitsin.

Sizin bir konunuz var sevgilimi ağabeyinin sevgilisinden kıskanıyorum diye, facebookta sevgilinizle kızın ekli olmasındna kıskanmışsınız kızı silmişsiniz bu yüzden de olay çıkmış, ağabeyi kızdan ayılsa sevinicem falan demişsiniz bence sizde çok sütten çıkma ak kaşık değilsiniz kıza geçmişten bir gareziniz zaten var baştan soğuk davranmışsınız zaten. Ne alakaysa kıskanmalar falan. Ve aileye de yakın olunca tabii daha çok kıskanmışsınıdır bu duruma bakarak ne malum kızı sizin istemediğiniz ya da kızın öyle düşünmediği tüm bu sizin yaptığınız kıskanma yüzünden belki kız sizin onu istemediğinizi düşünmüştür olamaz mı. Sonuçta sevgilinizle kızın biraraya gelmesini istemezsiniz .
Ooo bir de madalyonun obur tarafi varmis..
Kiz gercekten istenmeyip dislandiysa bunu hissedip sevgilisine soylemistir,
abi de sevgilisini savunmadiysa kizin zoruna gitmis ayrilmistir..

Zaten konu sahibinin mülayim mülayim konuşmalarından bir bit yenigi olduğunu sezmistim.konu sahibi biliyor musun kötü olmak kolay değildir sizin gibiler zoru başarıyor

Konu sahibinin eski konusunu okuyun bence. Eltiye karşı ciddi bir kıskançlık var. Eltinin ve tüm ailenin bundan haberi olmuş. İlk konuda ciddi anlamda haksız bulunmuş zaten. Şimdi de böyle bir melek timsali yazması 0ek inandırıcı gelmedi.

Zaten böyle bir olay sonrası aklı başında bir insan gidip mesaj atmayı düşünmez.

bence cok haklı
bende esımın kardesının sevgılılerı evde toplandıgında cagrılmamıstım ve yaklasık 2 ay kadar hem surat asıp hem hıc gıtmedım ve aramadım
ama burada suclu olan sız degılsınız, cocugun aılesı hatalı keza bızdede kaynanamlar hatalı
Ama ben tektim ilk tanısmaydı. Kızın daha önceki ilk tanısmamızda nispet yapar gibi sevgilime saclarına baban bişey demedimi yok dünkü yemegi ben yaptım bilmem ne tarzında onların evinde yaptıklarını anlattıgı icin bende gelmesine pek sıcak bakmadım ama bunu dile getirmedim tabii. Siz dogru oldugunu dşündügünz icin bunlarl anlattm :)

Hayır ben gelmesini istemeidm ama bunu dile getirmedim. Evet kıza uyuz oluyordum ama gördüügm gün bile tek kelime etmedim kendisi hakkında iyi vea kötü. Ön yargıyla yaklaştm cünkü kıza fakat belki anlaşırız diyerek tek kelime etmedim onun hakkında. O beni kötüler gibi konusmus. Ayrıca kız sevgilisini oglanın ablasından bile kıskanıyormş yani bikaç ay öncesinden sıkıntı yapmaya baslamış sonunda brnim gitmemle patlak vermiş. Yani sütten cıkmış ak kaşık olmasam bile kza mesaj atmayıda düşündüm kötü niyetli degilm.

Ooo bir de madalyonun obur tarafi varmis..
Kiz gercekten istenmeyip dislandiysa bunu hissedip sevgilisine soylemistir,
abi de sevgilisini savunmadiysa kizin zoruna gitmis ayrilmistir..
Kızın dışlanacagı bir konu yok aksine ailenin icinde zaten onu yakın görüp seviyorşar dıslanan durumdaki bendim

Konu sahibinin eski konusunu okuyun bence. Eltiye karşı ciddi bir kıskançlık var. Eltinin ve tüm ailenin bundan haberi olmuş. İlk konuda ciddi anlamda haksız bulunmuş zaten. Şimdi de böyle bir melek timsali yazması 0ek inandırıcı gelmedi.

Zaten böyle bir olay sonrası aklı başında bir insan gidip mesaj atmayı düşünmez.
Melek timsalimi? Ben kızı degil ailesinin o kıza yakın davrnaıp beni dıslamalarndan rahatsız oldgumu sölemek istedim kız umrmda ble olmaz tnaımıyorm etmiyorum sonucta kıskanmadım sinir oldum dogru ama. Ayrıca benim ne niyetli yazdgmı nereden biliyrsunzda melek timsali oluyorr? Geçeekten dşünerek söledim bunu. Orda ayeıyken üzgünken kendim yüzümden zannettim

Zaten konu sahibinin mülayim mülayim konuşmalarından bir bit yenigi olduğunu sezmistim.konu sahibi biliyor musun kötü olmak kolay değildir sizin gibiler zoru başarıyor
Allah aşkına kötü oldugumu nereden cıkardınız? Yahu ben gerçekren kıza sinir oldum ettim ama tanımıyordum o zaman. Kızla bi kere otrdum ondada belki anlaşırız dedim. Hem ailesiyle tanısmadıgm icindi tüm bu sinir olmalar tanıstıktan sonra neden kzın ayrılmasını isteyimki? Konuyu ne zaman açmışım bi tarhlere bakın lütfen o o zamanki snirle açılmış bişey. Burada tnaımadıgnz insanların yorum yazmasıyla bişeyler seziyorsanız bravo size.

eski konuyu okudum ve sözümü geri alıyorum eltinize de üzülmeye başladım büyük ihtimalle olay da yazdıgınız gibi yaşanmamıştır.

eski konuyu okudum ve sözümü geri alıyorum eltinize de üzülmeye başladım büyük ihtimalle olay da yazdıgınız gibi yaşanmamıştır.
Hanımefendi olay tam olarak yazdıgım gibi yaşandı ayrıca neredeyse bir yıl önceki konumdn bahsediyoruz. O geçen zaman icinde cok şey degişti. O konuyu actıgım zaman kendisiyle herhangi bir konusmam görüşmem yoktu. Sinirle açılmış bir konuydu. O olaydan baskada hiç bi şekilde münasebetmz olmadı. Zatn ayrılsalar svinirim demişim orda hala öyle düşünüyor olsaydım bu vakitlerimi burada size bişey anlatmak icin degil sevinmek icin harcardım.

Back
X