Evet aslında neredeyse 10 senedir ufak tefek şeyler dışında hiç sorunumuz olmadı. Üçüyle de asla ağız dalaşı ya da günlerce süren kırgınlığımiz olmadı hep anlık şeylerdi şimdi yakında nasıl olur bilemiyorum hergün karşılaşmak ya da görmek aramızı bozar mı hoş yaşamadan da bilemeyiz ama düzenimiz bozulsun istemiyorum açıkçası bugüne kadar mesafe koymamı gerektirecek ya da gelmeyin diyecek kadar sıkmadılar beni offf anlayın çok kararsızımEğer daha önce sorunlarınız olmadıysa bu kadar dert etmeyin.
Istediğiniz yerde, içinize sinen evin keyfini çıkarın. Bu zamanda ev almak çok zor.
Eğer sorunlu insanlar olsaydilar ta ötelerden de yaparlardı.
Evet aslında neredeyse 10 senedir ufak tefek şeyler dışında hiç sorunumuz olmadı. Üçüyle de asla ağız dalaşı ya da günlerce süren kırgınlığımiz olmadı hep anlık şeylerdi şimdi yakında nasıl olur bilemiyorum hergün karşılaşmak ya da görmek aramızı bozar mı hoş yaşamadan da bilemeyiz ama düzenimiz bozulsun istemiyorum açıkçası bugüne kadar mesafe koymamı gerektirecek ya da gelmeyin diyecek kadar sıkmadılar beni offf anlayın çok kararsızım
Ya 3 gün bile kalmayabilir. Kv sürekli onu el altında görür ki. O geldi gel, su geldi sizw geliyoruz bilmem ne. Hiç riske girmw kardeşim.Çok doğru sakın gitmee. hepsinin haftada 1er kez gelse 3 gün . Birde haftada 1 kv gidersin 4 gün . Sana kaldı 3 gün en iyi ihtimalle .
bence de kendinizi doldurusa getirmeyin bende anneme yakın oturuyorum cocuga baktıgı ıcın ben bile bazen kendi anneme kızıyorum bu konuda haklısınız ama siz çizgileri belirledikten sonra cok fazla sorun yasayacagınızı sanmamBence düzeninizi bozmayin.
Durun bir önce hemen panik yapmayin. Belki sandiginiz gibi olmayacak. Eger olursa tatli dille soylersiniz bunu istemediginizi.
Kendinizi doldurşa getirip sonrasinda kendinizi yanlis ifade etmeyin. Önce sakinlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?