• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti-Görümce-Kv İmdat

mor tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
130
116
103
Kızlar merhaba
Ben şu anda kirada oturuyorum ve yıllardır bi ev almak için birikim yaptık çok şükür ki yaptık da fakat aylarca ev aramanıza rağmen istediğimiz evi bulamadık.Kimisi ufak kimisi karanlık kimisi de bütçemize uymadı.En sonunda her konuda içime sinen bir ev bulduk içinde de kiracısı vardı anlaşıp evi aldık.Yaklaşık iki senedir kredisini ödüyoruz.Kiracı da içinde hiçbir problem yaşamadık çok şükür fakat aldığım evin karşısında ki apartmana eltim taşındı kiracı olarak, görüncemde aynı sokakta başka bir eve taşınmayı planlıyor.Kaynanamda hepiniz bir sokaktasiniz mor tutku sen taşınırken bende orda ev bulurum diyor.Sorun şu ki yıllardır aynı semtte belli bir mesafede oturduk çok büyük sorunlar yaşamadık.Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum sırf bu yüzden evden içim soğudu o kadar hayal kurmuştum ki ev için tüm hevesim kursağımda kaldı.Kimsenin çat kapı gelmesini sürekli miç miç olmak istemiyorum.Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.Sizce kimseyi umursamayıp tasinayim mi yoksa hiç oralara adım atmayım mi.Lütfen yardım

Calisiyorsaniz sorun olmaz ama evdeyseniz damlarlar ,

Ayni durumu yasadim
Suan oturdugum ev babamin evi burda oturdugu uz surece kira vermeden oturun dedi ama sattirmaz yada kiraya verip bize vermez oyle kirasiz diye oturuyiruz yillardir ve esim terasli ev istiyo derken kayinvaldemin oturdugu semtte baya yakininda bulduk ev harika bitcemizede uyuyi derken kararsiz kaldim veeee baya dusundum
Bi kere cat kapi gelmeler kesin olucak
Benim iki cocugum var evim daginik olabilir arti habersiz gelen gideni cok sevmem
Onun disinda bi aksam biz size gelelim caya dicek bi aksam israr etcek illa siz gelin diye
Misafiri gelcek cagiracak bi geliver yardima hizmete..
Bi pasta borek yapiver seninki guzel oluyo
Hadi piknige vs..bi yere gidiyoz sizde gelin
Ya ne biliyim bi suru sey... Ben mic mic olmak istemiyorum ve vazgectim ne kadar uzak kafan o kadar rahat olur

İyi anlaşıyorsanız sorun yok diyeceğim ama ben de sıkı fıkı olmaktan hoşlanmazdım.
Satın yenisini alın :)

Tasinmayin bes sene kiraci otursun icinde.

Bu arada belki biraz daha birikim yapar bes sene de kredi bitince satar baska muhitten alirsiniz.

Ayyy boşverin aynı düzen devam edin, kiracı otursun evde, sizde şuanki evde oturun... Ne kadar uzak okadar iyi..

Varsın eviniz eski olsun, güneş görmesin, kira olsun, yeterki huzurunuz bozulmasın huzurunuz yerinde olsun..

İnsanlar neden bu kadar düşüncesizki.
Sen bana yakın olmak istiyosun da ben istiyo muyum bakalım?!
De mi ama...
Neyseki kiracılarmış.

Ben de şehir değiştirip ev alıcam kısmetse, inanın "ona yakın olmasın, buna yakın olmasın" diye diye semt bulamadım koskoca şehirde:rolleyes:

Allahım allahım :) allah kolaylık versin canım işin zor.
Valla bilemedim ya mecbur oturcan galiba yapacakda bisey yok gibi ama ne oyle mantar gibi bitmisler....
Amac ne ki ?
Valla ayni sehirde zor birak bide ayni mahalle ayni sokak düşünemiyorum

Dipdibe oldum mu sizin mesafenizi kimse takmaz. Uzaaaaak uzak bir semte taşının.

Derdin mi yok kardeş ?
Yani o yüzden mi bu muhteşem 3lü ile oturacaksın, başına dert alacaksın ?

Back
X