• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti-Görümce-Kv İmdat

Ayni durumu yasadim
Suan oturdugum ev babamin evi burda oturdugu uz surece kira vermeden oturun dedi ama sattirmaz yada kiraya verip bize vermez oyle kirasiz diye oturuyiruz yillardir ve esim terasli ev istiyo derken kayinvaldemin oturdugu semtte baya yakininda bulduk ev harika bitcemizede uyuyi derken kararsiz kaldim veeee baya dusundum
Bi kere cat kapi gelmeler kesin olucak
Benim iki cocugum var evim daginik olabilir arti habersiz gelen gideni cok sevmem
Onun disinda bi aksam biz size gelelim caya dicek bi aksam israr etcek illa siz gelin diye
Misafiri gelcek cagiracak bi geliver yardima hizmete..
Bi pasta borek yapiver seninki guzel oluyo
Hadi piknige vs..bi yere gidiyoz sizde gelin
Ya ne biliyim bi suru sey... Ben mic mic olmak istemiyorum ve vazgectim ne kadar uzak kafan o kadar rahat olur
Offf kabus gibi valla şu anda da fakat 1t dk mesafede oturuyorum haftada bir ya da iki görüşüyoruz ama emin olamıyorum mesafeyi koruyabilir miyim bilmiyorum

en güzel ev bermuda şeytan üçgeninden uzak evdir . sakın taşınmayın yoksa ruh sağlığınızı düzeltmek için hastanelere daha çok para ödersiniz . Huzurunu bozmalarına izin verme .

Bence düzeninizi bozmayin.

Durun bir önce hemen panik yapmayin. Belki sandiginiz gibi olmayacak. Eger olursa tatli dille soylersiniz bunu istemediginizi.

Kendinizi doldurşa getirip sonrasinda kendinizi yanlis ifade etmeyin. Önce sakinlik.

Kızlar merhaba
Ben şu anda kirada oturuyorum ve yıllardır bi ev almak için birikim yaptık çok şükür ki yaptık da fakat aylarca ev aramanıza rağmen istediğimiz evi bulamadık.Kimisi ufak kimisi karanlık kimisi de bütçemize uymadı.En sonunda her konuda içime sinen bir ev bulduk içinde de kiracısı vardı anlaşıp evi aldık.Yaklaşık iki senedir kredisini ödüyoruz.Kiracı da içinde hiçbir problem yaşamadık çok şükür fakat aldığım evin karşısında ki apartmana eltim taşındı kiracı olarak, görüncemde aynı sokakta başka bir eve taşınmayı planlıyor.Kaynanamda hepiniz bir sokaktasiniz mor tutku sen taşınırken bende orda ev bulurum diyor.Sorun şu ki yıllardır aynı semtte belli bir mesafede oturduk çok büyük sorunlar yaşamadık.Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum sırf bu yüzden evden içim soğudu o kadar hayal kurmuştum ki ev için tüm hevesim kursağımda kaldı.Kimsenin çat kapı gelmesini sürekli miç miç olmak istemiyorum.Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.Sizce kimseyi umursamayıp tasinayim mi yoksa hiç oralara adım atmayım mi.Lütfen yardım

Evi aldıysanız kiracı neden 2 senedir hala oturuyor acaba merak ettim? Dediğiniz gibi bizde ev aldık icinde kiracı vardı fakat 2 ay sure verdik cıkmaları icin evime taşınmak için sabırsızlanıyordum 2 sene hayatta bekleyemezdim :KK36:

Tamamen sana bagli
Mesafe koyabilen biriysen sorun yok
Hayir demeyi ogrenememissen asla tasinma

Allah icin icinizi genisletin...bu ne misafir sevmemektir kim olursa olsun gelsin ne varki yabanci degillerki birlikte yapin yiyin sohbet edin buda abarti değil yerine gote olsun...

Mesafe koymak da başka sorunları getirir bence. Gelin hiç gelip gitmiyor, hiç bizi evine davet etmiyor, hiç bizim içimize girmiyor, ... gibi çeşitli sözleri duyabilirsiniz. Bi kişi olsa neyse. 3 üne de yakın olmak çok sıkıntı. Bence uzakta olmak en iyisi.

hayir anlamadigim memlekette baska yer mi kalmamista ayni sokaga gozlerini dikmisler? acaba esiniz mi konustu boyle bizim evin orda kiralik var diye? kendi baslarina hemen ordan bakmazlardi herhalde

Sen istemedikten sonra kimse çat kapı gelemez alistirmayla alakali ama benim fikrim eğer sartlarinizi zorlamayacaksa eve geçmeden evi satıp başka yerden alın. En iyisi ile bile zamanla sıkıntı yaşama ihtimaliniz var ve birinden biri ile de sikintiniz olsa sokakta yururken
markete giderken pazara giderken vs acaba karsilacakmiyim moralim bozulacak mi kaygıları yasamicaksiniz

Kaynanasına çok yakın oturan biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum imkanım olsa biran önce kaçar kurtarırim kendimi kaynanam hayatı zehir etti bize gezmeye gidersin laf eder hamileligimde herseye müdahale etti eşimi doldurma desen o konuya hiç girmeyeyim hee bide her misafirde sende gel her temizliktte gel yardım et ahh anlatsam bitmez kaç kurtar kendini

Kesinlikle uzak bir yerden ev almalısın.Şimdi iyi olsa bile aranız kayınvalide görümce kısmına güven olmaz ilerde sıkıntı yaşayabilirsin.Hiç gerek yok bu riske bence.Ne yuvalar bozuldu bu mıç mıç kaynana görümce ilişkilerinden bilsen :KK43:

Bence taşınmayın bi beş sene daha nasıl olsa kiradasınız . Evinizden gelen kira şimdiki oturduğun evi karşılıyordur öyle yasa git. Belki beş sene içinde birileri taşınır gider. Bi arada oturmak zor sana her ne kadar mesafeni koru da deseler huzurun olmaz. Giderken gelirken onları görmek bile sıkıntı yaratır. Gezdiğine karışılır gelene gidene karışılır . Sürekli bi arada olmak isterler . Bunlara katlanmazsın eninde sonunda kötü olur. Yani illaki sana karışacaklar en karışmam diyen benimki var sanırdım önceden safmışım kadın beni yönetiyormuş da haberim yokmuş . Gözümü yeni açtım

bencede asla tasinma illaki gelirler.bizim gelini pek sevmeyiz simdi kiralik ev ariyolar babam diyor gelin burada kiralayin yakin oluruz diye.annem babsma nasil kiziyor sus ne akillarina sokuyosun diyor boyle uzak gayet guzel mesafeli yoksa ne oyle hergun her hafta cok rahat gelini cekemeyiz valla.mesafe en iyisidir.bende uzagim 4 eltim var onlar ayni mahallede her hafta hafta ici kv deler.kocalarida oyle ben ayda bir giderim zor dayanirim orda otursam benide surekli cagircaklar cok sukur uzagimda kafam rahat.
elti gorumce kv cok iyi dusunnn

Evi aldıysanız kiracı neden 2 senedir hala oturuyor acaba merak ettim? Dediğiniz gibi bizde ev aldık icinde kiracı vardı fakat 2 ay sure verdik cıkmaları icin evime taşınmak için sabırsızlanıyordum 2 sene hayatta bekleyemezdim :KK36:
Çünkü kredinin yanı sıra eldende borç para alarak borçlandk evin kira getirisi çok iyi en azından elden aldığımız borclari kapatıp sadece kredi borcumuzla oturmak istedik

Aynen öyle valla çok kararsızım ya yapamazsam diye
En bastan mesafeyi koy. Cat kapi gelene bazen acma kapiyi sonra de uyumusum keske haber verip gelsen. Bi daha oyle yapalim olur mu hep musait olmuyorum dersin. Surekli cagirirlarsa 5 davetin birine gidersen salca olamazlar fazla. Yani hayir diyemezsen bittin sen :)

hayir anlamadigim memlekette baska yer mi kalmamista ayni sokaga gozlerini dikmisler? acaba esiniz mi konustu boyle bizim evin orda kiralik var diye? kendi baslarina hemen ordan bakmazlardi herhalde
Esim asla söylemez gelin diye hatta o bile tedirgin benden dolayı tanisinmayalim desem tutturup taşınalım demez. Ama hayalimdeki evde oturamamak sıkıyor beni acaba yapabilen var mı merak etmiştim

Eğer daha önce sorunlarınız olmadıysa bu kadar dert etmeyin.
Istediğiniz yerde, içinize sinen evin keyfini çıkarın. Bu zamanda ev almak çok zor.

Eğer sorunlu insanlar olsaydilar ta ötelerden de yaparlardı.

Aranızda problem yaşanmamış daha önce, sınırınızı mesafenizi ayarladıktan sonra niye endişe ediyorsunuz ki?
Ben taşınırdım mis gibi kendi evim varken, niye kirada oturayım.

Back
X