Elti ile aynı apartmanda oturanlar bakabilir mi?

0

off kötü bi durumm.
Keşke oturmama imkanım olsa .
Umarım oturmayiz .ama şimdilik oyle görünüyo.
Çok ama çok resmi olacağım
Aynen vur kapini otur.
malesef ama cok gerekmedikce cay corba islerine girme
cokta iyi biliyorum ku sonu mutlaka kavga
ondan dolayi sinirlarini kati cix

Vallah burda elti konulari okudukca insan korkuyor ama her elti ayno degildir. Ben esimin amcalari ile ve yengelerle tanistim türkiye de ve en büyük elti hepsinin ablasi gibi öbür gelinlere iyi davraniyor hepsine abla gibi kücük eltiler yani yengeler öyle dedi kendi agitlarindan duydum. Ama ben disarsan geldim ilk defa görsüm o insanlari iclerinde degilim ama olabilir yani niye olmasin

Valla benim tanigim eltiler annem ve amcamin 3 hanimi....
4 eltiler ayri evlerde ayni apartmanda mutlu mesut yasiyorlar...
2 yengem daha var onlarda dedemin kardesinin gelinleri...
Etti 6 gelin...
Birbirlerine gelip giderler vs. Ben buyuk tartismalarina sahit olmadim su ana kadar ...
Masaallah deyim ne diyim :)

Vallah burda elti konulari okudukca insan korkuyor ama her elti ayno degildir. Ben esimin amcalari ile ve yengelerle tanistim türkiye de ve en büyük elti hepsinin ablasi gibi öbür gelinlere iyi davraniyor hepsine abla gibi kücük eltiler yani yengeler öyle dedi kendi agitlarindan duydum. Ama ben disarsan geldim ilk defa görsüm o insanlari iclerinde degilim ama olabilir yani niye olmasin
Mesafe şart ama

Valla benim tanigim eltiler annem ve amcamin 3 hanimi....
4 eltiler ayri evlerde ayni apartmanda mutlu mesut yasiyorlar...
2 yengem daha var onlarda dedemin kardesinin gelinleri...
Etti 6 gelin...
Birbirlerine gelip giderler vs. Ben buyuk tartismalarina sahit olmadim su ana kadar ...
Masaallah deyim ne diyim :)
Ne güzel .muhtemelen bi resmiyet vardır aralarında...

bende eltilerimle ayni binada oturuyorum. ara sira tartişmalarimz oluyo ama saygi cercevesinde. her gün olmasada gün aşiri birbirimize kahveye çaya geliyoruz. bu arada aramzdaki yaş farki fazla yok. arkadaş gibiyiz

Sınırlarınızı bellı etmenız lazım.. Ben kımsenın evınde musade almadan herhangı bır esyasını alıp kullanmam, yerını bıle degıstırmem.. Bunun ıcın musade ısterım.. Yakınlık bile olsa.. Su anki asamada hayatınıza bu kadar rahat mudahale edebılen bırılerıyle muhatap olmak zorunda kalacaksanız, yakınlık derecesı fark etmez sıkıntı yasarsınız.. Dıkkat etmek lazım..

Sınırlarınızı bellı etmenız lazım.. Ben kımsenın evınde musade almadan herhangı bır esyasını alıp kullanmam, yerını bıle degıstırmem.. Bunun ıcın musade ısterım.. Yakınlık bile olsa.. Su anki asamada hayatınıza bu kadar rahat mudahale edebılen bırılerıyle muhatap olmak zorunda kalacaksanız, yakınlık derecesı fark etmez sıkıntı yasarsınız.. Dıkkat etmek lazım..
Ewet..buna dikkat etmek istiyorum

Back
X