• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti kisisi

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Klasik bir konuyla karsinizdayim:dondurma:

Kaynim onumizdeki haftalarda evleniyor. Gecen gun de nikahi vardi.. Nikah sahidi olarak kaynim sahitlik yapmami rica etti hay hay dedim. Diger bir sahitte kaynimin bir arkadasi.. Neyse memuru bekliyoruz salona gecicez eltim geldi kv me annecigim benim sahidim sen olur musun lutfenn dedi. Tabii kv mest:-) kabul etti. Iyi hos tam kalktik salona geciyoruz bu defa bizimki yine demez mi kendi annesine anne ahmet in sahidi sen olur musun:işsiz:

Annesi cikisti ne gerek var on kisi mi sahit olacak diye..

Velhasili kizlar o gune kadar zaten kendisiyle bi iyi yada kotu bi olayimiz olmadi. Sadece soz yuzuk nisan merasimlerinde bi araya geldik. O da hosgeldin nasilsin gule guleyi gecmedi. Simdi bu tavirlar insanin yuzune bakmamalar yok yerine saymalar nedir allasen:KK14:

Mesafe anlayisi bu sanirim baska turlusune anlam veremedim. Hayir yasi da kucuk degil ayni yaslardayiz belki de benden buyuktur ergence davranmasi hic hos degildi irrite oldum.

Zavalli kvm de boyle sicak yakin aile iliskilerini pek sever kahrindan gidiverir kadincagiz:KK14:

Bakalim daha neler gorecegiz:-)

Sizin şahit olmanızı mı istemedi, yoksa 2. Şahit olarak mı annesini ve kv sini istedi

Kaynın senden rica edince, eltin durumdan rahatsız olmuş belliki..
Böyle şeyleri eşler daha önce kendi aralarında planlamalı,oracıkta seçilecek şey değilki nikah şahidi, hani seçilirde, ozamanda böyle saçma olaylar oluşuyo, kaçınılmaz..
Neyse takılma bence, bu zihninde ona karşı bi önyargı olarak kalmasın, belki ilerde birbirinizi seversiniz, bi şans daha ver kendisine ;)

Bence eltin Kv ye yaranmak için sen ol şahidim demiş

Sonra bakmış kendi annesine ayıp olacak onu satmış, hemen kocasının ailesine yaranmış gibi olacak ona da sen de eşimin şahidi ol demiş

Bence olayın sizinle ilgisi yok

Yalnız merak ettim kaynınızla eskiden gelen bir tanışıklığınız mı var ya da yaşadığınız şehirde saygın tanınan bir kişi misiniz yani neden siz şahitsiniz eşiniz vs değil de

Kaynın senden rica edince, eltin durumdan rahatsız olmuş belliki..
Böyle şeyleri eşler daha önce kendi aralarında planlamalı,oracıkta seçilecek şey değilki nikah şahidi, hani seçilirde, ozamanda böyle saçma olaylar oluşuyo, kaçınılmaz..
Neyse takılma bence, bu zihninde ona karşı bi önyargı olarak kalmasın, belki ilerde birbirinizi seversiniz, bi şans daha ver kendisine :KK66:
Planliydi aslinda ben ve kanimin yakin arkadasi olacakti.. Sonradan kvm ve annesini dahil etmek istedi sanki bizi yok sayarcasina tuafti yani..

Bence eltin Kv ye yaranmak için sen ol şahidim demiş

Sonra bakmış kendi annesine ayıp olacak onu satmış, hemen kocasının ailesine yaranmış gibi olacak ona da sen de eşimin şahidi ol demiş

Bence olayın sizinle ilgisi yok

Yalnız merak ettim kaynınızla eskiden gelen bir tanışıklığınız mı var ya da yaşadığınız şehirde saygın tanınan bir kişi misiniz yani neden siz şahitsiniz eşiniz vs değil de

Evet kvm icin ben de oyle dusunuyorum..

Benim sahitligime gelince sehri bilmem ama kaynimin gozunde bisayginligim var demekki ki benden rica etti.

Planliydi aslinda ben ve kanimin yakin arkadasi olacakti.. Sonradan kvm ve annesini dahil etmek istedi sanki bizi yok sayarcasina tuafti yani..
Sende erkek tarafısın, kaynının arkadaşıda..
Kızcağız annesini dahil ederek bitanede benim tarafımdan olsun diye düşünmüş olabilir..
Takılma bence..

Ama işte neden

Belki de eltin kıskanmıştır

Burada çok konu var eşimle eltim gülüştü gıcık oldum diye

Kaynimla aslinda resmi diyebilecegim hatta tam olarak boyle bi iliskimiz var hep birbirimizi sever sayariz. Yani oyle kiskanilacak rahatsiz edecek kesinlikle vicik vicik bi diyalogumuz olmadi olmaz da.

Benim icin de surpriz oldu kaynimdan boyle bir jest beklemiyordum.

Aniden sorulup vazgeçilse o an stresle panikle olur derdim de planlanan şeyden dönülmesi ayıp ve emrivaki olmuş... Eltinizi biraz politik gördüm büyütmeyin derim ama aklınızın bir köşesinden de çıkarmayın

Ben de olsam bozulurdum.ama sen de takma dugun zamanları boyle oluyor.eltim beni de takmazdı.sımdı canciğer kuzu sarması:KK45:

Back
X