Eşiniz sizi beğenmiş evlenmiş sizde kendinizi sevin beğenin. Gerisi boş şundan 20 yıl sonra hepimiz yaşlı çirkin olacağızKendimi cogu zaman güzel bulmuyorum mesela burnumda hafif yamukluk falan varama estetik vs falan filan yaptiramam karşıyım çünkü yamuk burnumu genelde seviyorum kiz yemin ederim foto atinca ifşa olmasam atarım canim yamuk burnumla kendimi
Ya öyle ama biz daha gençlik heycanlik vs dönemindeyiz tabi dur kiz yaşlandırma bizi hemenEşiniz sizi beğenmiş evlenmiş sizde kendinizi sevin beğenin. Gerisi boş şundan 20 yıl sonra hepimiz yaşlı çirkin olacağızgüzellik dediğin Çol geçici bir şey
Özelden atayimmi ama paylaşmak yokYa ben eltiyi aşırı aşırı merak ettim şuan offff
aaaaa biz nolcaaaz bizde merak ediyoz tabiÖzelden atayimmi ama paylaşmak yok
Bana da at valla paylaşmamÖzelden atayimmi ama paylaşmak yok
Hande reçeleMerak ettim eltiyi öyle bı anlatmışsınızbize de atsanız belki o kadar da güzel değildir.mesela kime benziyo unlulerden
Ay artık foto atman şart oldu çok merak ettim.bence gözünde buyutuyosunHande reçele
O zaman gerçekten güzeldir, ama zamanla alışıcaksınız ve güzelliği size normal gelmeye başlayacak benceHande reçele
bncedeVe kızı bende çok merak ettim ya buraya atın da herkes rahatlasın
Bende de yok ya sevgilimin iş arkadaşı ukraynalı bir kızdı spontane tanıştık benim kıza bir kanım ısındı içime sokasım geldi vallahi :) enerjisi bana çok iyi geldi.güzel diye kıskanmak aklıma gelmedi çünkü bende kendimi beğenirim güvenirim kendime, her şey güzellik değil sevgilim benimle beraber neden kıskanayım .Eltim yok ama olsaydı hiç kıskanmazdım herhalde, ben de hiç yok o kıskançlık duygusu. Hem güzellik yarışmasına katılmıyorsunuz ki, neden bu kadar dert edindiniz?
Nedensinirlenmeye başladım artik
Bana da bana da hahahahÖzelden atayimmi ama paylaşmak yok
Atmaz benceBana da bana da hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?