• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Elti meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama paylasamamissiniz. Konunuzu duzenlerseniz yorum yapabiliriz.

Ben küçuk eltiyim ama buyuk eltim hep beni kiskandi esim calisiyor onun esi calismiyor ikiside bos oturuyor neyse biz altli üstlu otururuyoruz benim kocamin boyu biraz kisa buda baska kusur bulamadiginda kaynanam ve ben eltim muhabbet ederken kaynanm eltimin cocuguna dediki kizim biraz cocuguna iyi bak zayifliktan uzamis oda bana bakarak niye kösemi olsun dedi sonrasi da var herşeyini anlatir beni kiskandirmaya calisirdi Nyse benim sorum biz konusmuyoruz bu sosyal meydada bana gondermeler yapiyor acaba engellemelimiyim engellersemde demesin migdesi kaldirmadi engelledi zaten arkadasliktn cikardimda oyle duruyor

Ben küçuk eltiyim ama buyuk eltim hep beni kiskandi esim calisiyor onun esi calismiyor ikiside bos oturuyor neyse biz altli üstlu otururuyoruz benim kocamin boyu biraz kisa buda baska kusur bulamadiginda kaynanam ve ben eltim muhabbet ederken kaynanm eltimin cocuguna dediki kizim biraz cocuguna iyi bak zayifliktan uzamis oda bana bakarak niye kösemi olsun dedi sonrasi da var herşeyini anlatir beni kiskandirmaya calisirdi Nyse benim sorum biz konusmuyoruz bu sosyal meydada bana gondermeler yapiyor acaba engellemelimiyim engellersemde demesin migdesi kaldirmadi engelledi zaten arkadasliktn cikardimda oyle duruyor

Arkadaşlıktan çıkardınızsa neden bakıyorsunuz ne paylaştığına? İşsiz olduklarını belirtmişsiniz size ne? Sizin veya kocanızın işinin ömürlük garantisi mi var? Bu ülkede her an her şey olabilir, herkes işinden oluyor. Ha bir de kıskanılacak neyiniz var, çok mu güzelsiniz ya da aşırı mı zengin? Altlı üstlü oturan aynı aileye gelin gelmiş insanlarsınız.

Arkadasliktan cikardiysaniz nereden gonderme yaptigini biliyorsunuz.

Acin kitap okuyun, hic bir ise yaramazsa internetinizi tuketmemis olursunuz.

Arkadaşlıktan çıkardınızsa neden bakıyorsunuz ne paylaştığına? İşsiz olduklarını belirtmişsiniz size ne? Sizin veya kocanızın işinin ömürlük garantisi mi var? Bu ülkede her an her şey olabilir, herkes işinden oluyor. Ha bir de kıskanılacak neyiniz var, çok mu güzelsiniz ya da aşırı mı zengin? Altlı üstlü oturan aynı aileye

Sizde baya işsiz görünüyorsunuz.
Sadece sizden fikir almak istedm buyuk olarak

Arkadaşlıktan çıkardınızsa neden bakıyorsunuz ne paylaştığına? İşsiz olduklarını belirtmişsiniz size ne? Sizin veya kocanızın işinin ömürlük garantisi mi var? Bu ülkede her an her şey olabilir, herkes işinden oluyor. Ha bir de kıskanılacak neyiniz var, çok mu güzelsiniz ya da aşırı mı zengin? Altlı üstlü oturan aynı aileye gelin gelmiş insanlarsınız.
Bende anlaşabilmeyi çok isterdim ama eltim beni kocasindan kiskandi bunuda belirtmeyi unuttm

Sadece sizden fikir almak istedm buyuk olarak
Engellemeyin ve bakmayın da neler paylaştığına. Koskoca evli kadınların eline akıllı telefon alıp, akılsız laf sokmalı Facebook gönderileri paylaşması komik duruyor ve yakışmıyor. O yapıyorsa siz yapmayın, dediğim gibi bakmayın da. Bu düşüncelerden de arının, işsizlikten birbirinize sarmışsınız sadece.

Silmeyin ama sessize alın bakmayın görmeyin. Ben çok sallamam yani

Mide olarak yazılır.

inan bana kıskanç elti sendromu çoğu evde var.Tabiki bendede...anlatsam satırlara sığmaz yaptıkları ve yaşattıkları sonrasında da kendi yaşadıkları
İlahi adalete güven.Eltin kötüyse hiçbirşey yapma Allaha havale et ve bekle
Sosyal medyadan çıkartmışsın zaten bırak kendi kendini rahatlatsın o ergen saçması paylaşımlarıyla
Görme bilme takip etme... Bir araya gelmemeye çalış gelirsenizde mıhatap olma dinleme cevap verme.kendini ispatlama çabasına girme asla hiçbir konuyu yanında konuşma.Bir süre sonra onu kaale almadığını görünce vazgeçecektir saçmalamaktan...
Zaman herşeyin ilacı bırak eltini kendi evliliğine odaklan eşinle mutlu olmaya bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X