- 24 Kasım 2021
- 8
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sultanilknur
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlıktan çıkardınızsa neden bakıyorsunuz ne paylaştığına? İşsiz olduklarını belirtmişsiniz size ne? Sizin veya kocanızın işinin ömürlük garantisi mi var? Bu ülkede her an her şey olabilir, herkes işinden oluyor. Ha bir de kıskanılacak neyiniz var, çok mu güzelsiniz ya da aşırı mı zengin? Altlı üstlü oturan aynı aileye
Sadece sizden fikir almak istedm buyuk olarakSizde baya işsiz görünüyorsunuz.
Bende anlaşabilmeyi çok isterdim ama eltim beni kocasindan kiskandi bunuda belirtmeyi unuttmArkadaşlıktan çıkardınızsa neden bakıyorsunuz ne paylaştığına? İşsiz olduklarını belirtmişsiniz size ne? Sizin veya kocanızın işinin ömürlük garantisi mi var? Bu ülkede her an her şey olabilir, herkes işinden oluyor. Ha bir de kıskanılacak neyiniz var, çok mu güzelsiniz ya da aşırı mı zengin? Altlı üstlü oturan aynı aileye gelin gelmiş insanlarsınız.
Engellemeyin ve bakmayın da neler paylaştığına. Koskoca evli kadınların eline akıllı telefon alıp, akılsız laf sokmalı Facebook gönderileri paylaşması komik duruyor ve yakışmıyor. O yapıyorsa siz yapmayın, dediğim gibi bakmayın da. Bu düşüncelerden de arının, işsizlikten birbirinize sarmışsınız sadece.Sadece sizden fikir almak istedm buyuk olarak
Abla bisey sorcam bu actigim hesab kapanabiliyormu yada sordugum soru silinyormu oylesine sorup silmek istemiştim
Hesabı pasifleştirebilirsin ama konuyu silemezsin yasakAbla bisey sorcam bu actigim hesab kapanabiliyormu yada sordugum soru silinyormu oylesine sorup silmek istemiştim
Pasiflestirirsem nasil.olur ve nasil yapabilirimHesabı pasifleştirebilirsin ama konuyu silemezsin yasak
Niye bir şey mi yaşandı?Bende anlaşabilmeyi çok isterdim ama eltim beni kocasindan kiskandi bunuda belirtmeyi unuttm
Mide olarak yazılır.Ben küçuk eltiyim ama buyuk eltim hep beni kiskandi esim calisiyor onun esi calismiyor ikiside bos oturuyor neyse biz altli üstlu otururuyoruz benim kocamin boyu biraz kisa buda baska kusur bulamadiginda kaynanam ve ben eltim muhabbet ederken kaynanm eltimin cocuguna dediki kizim biraz cocuguna iyi bak zayifliktan uzamis oda bana bakarak niye kösemi olsun dedi sonrasi da var herşeyini anlatir beni kiskandirmaya calisirdi Nyse benim sorum biz konusmuyoruz bu sosyal meydada bana gondermeler yapiyor acaba engellemelimiyim engellersemde demesin migdesi kaldirmadi engelledi zaten arkadasliktn cikardimda oyle duruyor