Elti olur da dert olmaz mı ?

Şimdi küsüz ama bir afralar bir taraflar sormayın kv kp gelince yalandan konuşuyoruz ama onlar yokken yabancıyız eltş ve kaynımla ne bileyim ya kardeş gibiydik keşke böyle yapmasaydı bazen denk geldiğimiz de sarılmak geliyor içimden ama hala aynı zihniyette soğuk soğuk alaylı bakıyor insan hiç mi pişman olmaz diyorum içimden
Hala sarılmak mı geliyor içinizden kendimi gördüm bir an sizde çok ezildim iyi niyetinize ezik düşmeyin bence

Keşke ben de öyle yapsaymışım çok fazla samimiyet kurmuşum o da tam tersi istemiyormuş demek ki ve böyle bir oyunla arayı açtı beni karalayarak
hala gec kalmadınız...sızde umursamayın...sakın ha adımıda siz atmayın...dinimizde evt kusluk guzel birsey degil ama ıftıra kul hakkına girer...Allah teala zulm etmeyın zulmede ugramayın...cenaze olur bayram olur merhaba merhaba...gerisini umursamayın...gercekler zamanla anlaşılır...siz durusunuzu belırleyın...degerlıye deger veren degerlenır...degersıze deger veren semerlenır unutmayın...ona vercegınız en buyuk ceza siz eşinizle cocuklarınızla ıyı olun...

Şimdi küsüz ama bir afralar bir taraflar sormayın kv kp gelince yalandan konuşuyoruz ama onlar yokken yabancıyız eltş ve kaynımla ne bileyim ya kardeş gibiydik keşke böyle yapmasaydı bazen denk geldiğimiz de sarılmak geliyor içimden ama hala aynı zihniyette soğuk soğuk alaylı bakıyor insan hiç mi pişman olmaz diyorum içimden
Bunlar hep kıskançlıktan çekememezlikten oluyo. Belli ki erkek doğurman ona baya bi dert olmuş. Bende de var da ondan biliyorum :D

Hala sarılmak mı geliyor içinizden kendimi gördüm bir an sizde çok ezildim iyi niyetinize ezik düşmeyin bence
Bir de ağzı çok iyi laf yapıyor kafa da böyle şeylere iyi çalışıyor eltimle kaynımın ben salak gibi sus pus kalıyorum hep iftiraları karşında kendimi doğru düzgün savunamadım bile şaşkınlık içindeydim zaten Allah islah etsin onları

Bunlar hep kıskançlıktan çekememezlikten oluyo. Belli ki erkek doğurman ona baya bi dert olmuş. Bende de var da ondan biliyorum :KK70:
Ben de hep kız istiyordum ama ne bileyim erkeğe bu kadar kıymet verdiklerini aklımın ucundan geçmedi erkek doğuruyorum oh aman diye :)) Onların geçiyormuş demek ki kafa başka çalışıyor ne de olsa :D

hala gec kalmadınız...sızde umursamayın...sakın ha adımıda siz atmayın...dinimizde evt kusluk guzel birsey degil ama ıftıra kul hakkına girer...Allah teala zulm etmeyın zulmede ugramayın...cenaze olur bayram olur merhaba merhaba...gerisini umursamayın...gercekler zamanla anlaşılır...siz durusunuzu belırleyın...degerlıye deger veren degerlenır...degersıze deger veren semerlenır unutmayın...ona vercegınız en buyuk ceza siz eşinizle cocuklarınızla ıyı olun...
Çok haklısın gerçekten doğru söylüyorsun kendime saygısızlık etmeyeyim iyice saf yerine düşmeyeyim adım atmayı düşünmedim değil ama daha kafamı çevirip bakmam

Çok yakınlık her zaman tez ayrılık getirmiştir.
Mesafe kadar güzel bişey yok şu hayatta Elti kim ki o kadar kıymetli olmuş sizin hayatınız da?
Besbelli durup dururken size küsen insan hep kıskanmış sizi.

Çok yakınlık her zaman tez ayrılık getirmiştir.
Mesafe kadar güzel bişey yok şu hayatta Elti kim ki o kadar kıymetli olmuş sizin hayatınız da?
Besbelli durup dururken size küsen insan hep kıskanmış sizi.

O kadar da yalnız hissetmesin diye ailesi uzak diye çabaladık kendi ailemle , onsuz gezmeye gitmedim onsuz yemedim ama içten içe böyle düşündüyse pes gerçekten hasetli kalp hep hasetli olarak kalıyor herhalde ilginç

O kadar da yalnız hissetmesin diye ailesi uzak diye çabaladık kendi ailemle , onsuz gezmeye gitmedim onsuz yemedim ama içten içe böyle düşündüyse pes gerçekten hasetli kalp hep hasetli olarak kalıyor herhalde ilginç
Bence Siz aşırı niyetle yaklaşmışsiniz ve hayatınızın merkezi olmuş ama kimse için değmez emin olun. Nankörlük yaptığı açıkça kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez demişler :)
2 tane eltim var oldukça mesafeliyiz çok mutluyum kafam rahat

Elti kim yahu ne cok buyutmuşsunuz. Abla, kardeş olmayan insanlari "kardes gibi" sifatlarina sokmadan ilişkilerinizi surdurseniz sizin icin daha iyi olur? Ha benim de kardesim yok ve kardes gibi buyudugumuz kuzenim var ama en azindan kardes cocuklariyiz ki onunla da bozulabiliriz. Elin kadini nerden kardesin gibi olacak?
Annenlerin eltinin evine kadar gitmesi apayri bir olay zaten. Eltimle tartissam veya aram bozulsa butun ailelerin umurunda olmaz heralde.

Bence Siz aşırı niyetle yaklaşmışsiniz ve hayatınızın merkezi olmuş ama kimse için değmez emin olun. Nankörlük yaptığı açıkça kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez demişler :)
2 tane eltim var oldukça mesafeliyiz çok mutluyum kafam rahat

Ne güzel biz de ki akılsızlık işte hemen sıkı fıkı olduk bir daha tövbe ama dersimi aldım yorumlar sonra da emin oldum yani uzaklığın iyi olduğuna

Elti kim yahu ne cok buyutmuşsunuz. Abla, kardeş olmayan insanlari "kardes gibi" sifatlarina sokmadan ilişkilerinizi surdurseniz sizin icin daha iyi olur? Ha benim de kardesim yok ve kardes gibi buyudugumuz kuzenim var ama en azindan kardes cocuklariyiz ki onunla da bozulabiliriz. Elin kadini nerden kardesin gibi olacak?
Annenlerin eltinin evine kadar gitmesi apayri bir olay zaten. Eltimle tartissam veya aram bozulsa butun ailelerin umurunda olmaz heralde.

Biz de hep iyi oluruz sandık büyük aile gibş oluruz diye düşündük nerden bilelim ki ? Güzel bir ders oldu ama..

Ne güzel biz de ki akılsızlık işte hemen sıkı fıkı olduk bir daha tövbe ama dersimi aldım yorumlar sonra da emin oldum yani uzaklığın iyi olduğuna
Yani yaşadığımız her olay bizim için imtihan oluyor. Bundan sonra sizde ona göre davranırsiniz. Devir mesafe devri malesef..

Ay bir de aklıma geldi bakın benim bir de kızım oldu 4 ay önce kv refakat ediyordu bana kaynımla eltim kp zoruyla hastaneye bizi görmeye geldiler eltim yüzünü astı geçti köşeye neyse çıktılar odadan kaynım geri döndü altını unuttum diye pıırrr fırlattı altını kv ye öyle sinir oldum ki anlatamam

küçük değilsiniz.ama eltinizin kemik yaşı 27 mantık yaşı baya baya kucuk..
Hic kendini üzme arkadaşım.eltin diye akraba had safhada dostluk kurma.kimseyle sınırsız şekilde dost olma.simdi gece gece atasözü aklıma gelemedi.
Konuyla alakalı yazmak istedim.ama neyse takılmaya değmez

Biz eltimle hic iyi olamadik herkese karsi cok iyiyimdir. Ama o ilk gunden tavrini koymustu. Hal oyleyken bende hicbir zaman altta kalmadim bana nasil davraniyorsa oyle davrandim..

Kaynimla kardes gibiyDIK dik diyorum cunku artik oyle degiliz.. cunku fazla samimiyet iyi degil.. bu devirde kardeş kardeşligini yapmiyor ki esinin kardesi ya da eltin yapsin..

O yuzden ustune dusme demekki ederi buymus de gec.. seni sen biliyorsun esin biliyo allah biliyo gerisi bos gerisi onemli degil.. ama eminim eltin geri gelecek. Dayanamayip gelecek.

Sende o zaman kapini acip acmayacagina karar ver. ama yaptiklari unutulurmu bilemem..

Iftira derken ben anlamadım sosyal medyadan ona laf sokar gibi paylaşım yapmanız mi sorun olmuş?
Tek dertleri bu mu sizi bununla mi itham ettiler ?
Benim bildiğim iftira namusa dil uzatmak ne bileyim hırsız yalancı vs.diye karalamaktir.
Bunun yaptığı olsa olsa dedikodu veya entrika çevirmek diyebiliriz.
Hayır ayrıca anneniz falan neden ayağına gidiyor taa evine kadar kendinizi düşürmeyin bu kadar.
Olan olmuş artık kadın sizi hayatında istemiyor belli ki siz de tutmuş arada sarilasim geliyor diyorsunuz bu kadar da ezik olmayın lütfen.
Ayrıca ben olsam bu saatten sonra hepsine mesafe koyardım kv kp sizin arkanızda durmamış çünkü.
O eltiyle de bir araya hayatta gelmezdim aynı zamanda gitmeyin kv 'ye yalandan da olsa selam vermeyin zorunda değilsiniz görmezden gelin.

Back
X