- 18 Mart 2011
- 8.376
- 26.131
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kesinlikle öyle akrabaya iyilik yapılmazGereksiz iyi niyetin sonu böyle oluyor.. annem bana istediği kadar kızsın zekatı yedi kat ele vereceğim bu mecrada gördüm ki akrabaya yaptığın iyilik bile başına bela olabiliy
o olayı aşamıyorum zaten sinirim öfkem geçmiyor. dedesi zannediyor onu tek yumurta ikizi oldukları için çocuk ne bilsin dedesi vefat etti . babasının cüzdanında resimler var benim annesinin dedesinin cüzdanı her bulduğunda resimleri alıp dedeeee dedeye gidelim diyor sürekliHepsi bir yana ama 2.5 yaşında dedesi ölmüş bir çocuk dedesi sanıp sarılmak istediğinde izin vermemesi beni paramparça etti. Allah'larından bulsunlar
Yavrum benim, gerçekten konuda o nokta beni öyle bir vurdu ki diğer yazdıklarınıza odaklanamadım bile..o olayı aşamıyorum zaten sinirim öfkem geçmiyor. dedesi zannediyor onu tek yumurta ikizi oldukları için çocuk ne bilsin dedesi vefat etti . babasının cüzdanında resimler var benim annesinin dedesinin cüzdanı her bulduğunda resimleri alıp dedeeee dedeye gidelim diyor sürekli
kayınpederim vefat etmeden evvel o kadar iyiydiler ki bu olanlara inanmakta zorlanıyorum. eşime de diyorum amcan öldüğünde yengeyi kovalım o zaman onlara göre eşi ölen gitmeliymiş yaYavrum benim, gerçekten konuda o nokta beni öyle bir vurdu ki diğer yazdıklarınıza odaklanamadım bile..
İnsanların kalbi ne kadar kötü, yedi kat el olsa hiç değilse çocuğun başını falan okşar
Onların derdi para, kadıncağız yalnız kaldı diye de cesaret bulmuşlarkayınpederim vefat etmeden evvel o kadar iyiydiler ki bu olanlara inanmakta zorlanıyorum. eşime de diyorum amcan öldüğünde yengeyi kovalım o zaman onlara göre eşi ölen gitmeliymiş ya
amca da emekli evleri kira değil elektriği suyu babaanne karşılıyor pazar parasını babaanne veriyo mezara mı götürecekler bu kadar parayı anlamıyorum sürekli bir 2 maaşlı 2 maaşlı lafı dolanıyor zaten emekli maaşı olmuş 7,5 bin 15 bin çok büyük bir para değil ki kirada oturuyorlar zaten kaynım daha evlenmedi ona birikim yapıyor . sanki trilyonları varOnların derdi para, kadıncağız yalnız kaldı diye de cesaret bulmuşlar
Bazı insanlar böyledir, gözleri doymaz. Utanmıyor mu torun torba sahibi adam pazar parasına kadar annesinden almayaamca da emekli evleri kira değil elektriği suyu babaanne karşılıyor pazar parasını babaanne veriyo mezara mı götürecekler bu kadar parayı anlamıyorum sürekli bir 2 maaşlı 2 maaşlı lafı dolanıyor zaten emekli maaşı olmuş 7,5 bin 15 bin çok büyük bir para değil ki kirada oturuyorlar zaten kaynım daha evlenmedi ona birikim yapıyor . sanki trilyonları var
işte benim kayınvalidem acayip iyi niyetli saf bir kadın kimseye kötülük edebileceğini hiç sanmıyorum .Valla bu yapılan safi kötülük başka hiç bir şey değil. Kötüyle de iyilikle uğraşılmaz . Kötüye kötü olunur becerebiliyorsa katlanır yoksa katlanamaz.
çocukları yok 50 yaşında evlendilerBazı insanlar böyledir, gözleri doymaz. Utanmıyor mu torun torba sahibi adam pazar parasına kadar annesinden almaya
50 küsür yaşında adam annesine destek olacağına karı koca kadının başına tebelleş olmuşlar. Gerçekten midem bulandı ya, Allah evladın da hayırlısını versinçocukları yok 50 yaşında evlendilerondan utanmıyorlar heralde yada küçükken o kendim baktım sıra annemde diyor heralde
![]()
65 yaşındalar Amin herşeyin hayırlısı gerçekten50 küsür yaşında adam annesine destek olacağına karı koca kadının başına tebelleş olmuşlar. Gerçekten midem bulandı ya, Allah evladın da hayırlısını versin
o çok iyi bir kadın allah var babaanneKeşke vermeseydi onun hakkı mı varmış o paradan da bankaya falan koysaydı daha iyi olurdu böyke kötü insanlardan herşey beklenir babanne iyi çıkmış en azından.
bir mal varlığı yok sadece hem babaannenin kendi evi var hemde kendi annesinin kendi evi var onların yasal mirasçısı da kim ölee kim kala o zamana kadar ki kocamla anılarımız var bu evde diye taşınmıyo
Ev babannnenin ise gözleri kalmıştır.Para hırsı işte kv iki maaşlı imiş.Zaten kendisine ayrı düzen kurma imkanı vardır.Arkadaşlar merhaba,
eski konumdan bilenler vardır belki 1 yıl evvel kayınpederim vefat etti . tam her şey yoluna girdi acı unutulmasa da hayatımıza bakmaya başladık derken yine saçma şeyler oluyor.
konu ya geçmeden kayınpederim tek yumurta ikizi idi birde amcamız var yani
1. olayı anlatayım kayınvalidem toplu bir para aldı . vefattan sonra kayınpederimin emeklisi de kayınvalideme bağlandı ve kayınvalidem toplu para aldığında amcaya da para vermiş miktarı bilmiyorum sormadım sadece ona da para verdiğini söyledi .
hafta sonu kayınvalideme gittiğimizde yolda amcayla karşılaştık 2,5 yaşındaki oğlum dedeeee diye koşup sarılmak istedi izin vermedi çocuğa acayip moralim bozuldu eşimde şaşırdı . ne oldu acaba çocuğu çok severdi sarılmasına bile izin vermedi diye kendi aramızda konuşup çıktık kayınvalideme ,
birde ne görelim kadın oturmuş ağlıyor . amcanın eşi olan kadın büyük babaannenin evinde kayınvalideme siz neden hala bu mahallede oturuyorsunuz gidin tarzı şeyler söylemiş . kayınvalidem de sinirlenmiş eşim öldü diye evimi yuvamı neden terk edeyim diye kavga etmişler kadın demiş 2 maaşlısın artık git başka yere diyormuş . büyük babaanneye ya ben ya o demiş kadın da onu göndermiş kocasını aramış karını al kocası öldü bu kadının ne biçim konuşuyor diye ağlamış atayım mı bunları ne yapayım istiyorsunuz diye baya ağlamış 80 yaşındaki kadın da şimdi büyük babaannenin üst katında oturuyor ama konuşmuyorlarmış ve bu olay 1 aydır bu şekildeymiş biz yeni öğrendik .
kayınvalideme diyorum takma para verdin toplu paradan belki yine beklentiye girmişlerdir dedim. oda diyor zaten büyük babaannenin maaşını komple alıyorlar . sıra bana mı gelmiş diyor oda verdiğine pişman olmuş.
bu şekilde huzursuz bir ortam mevcut. nasıl düzelir . ne yapabilirim
benim kayınvalidem kirada oturuyor amca ve eşi babaannenin evinin üst katında kira derdi olmayan onlarAnıları var ama böyle huzur bulamaz ki.
Elti evden de kira payı vs istiyor sanırım. Oysa ki kadının kendi evi ama kafalar farklı çalışıyor.
kayınvalidem kirada oturuyor ama 20 yıldır o evde oturuyorEv babannnenin ise gözleri kalmıştır.Para hırsı işte kv iki maaşlı imiş.Zaten kendisine ayrı düzen kurma imkanı vardır.
Amca 20 yıldır oturuyor.Anladim terbiyesizlik etmişler.kayınvalidem kirada oturuyor ama 20 yıldır o evde oturuyor