- 21 Ocak 2024
- 3
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mhendsanne89
-
Benimde oyle konu açtım linclendim bosver takma iyi biri benim eltim ama bana aşırı takıntılı napalm kaderimiz bu diyip bağrımıza basacagizSelam herkese
Eltim beni gizli gizli takip ediyor taklit ediyor her konuda ama ve bu beni acayip rahatsız ediyor ne yapmalıyım önerilere açığım
Taklitler aslını yaşatır,kafaya takacak bir şey değil buSelam herkese
Eltim beni gizli gizli takip ediyor taklit ediyor her konuda ama ve bu beni acayip rahatsız ediyor ne yapmalıyım önerilere açığım
Taklitler aslını yaşatır,kafaya takacak bir şey değil bu.
Beni taklit edecek bir eltim bile yok,bu yüzden empati yapamam aslında ama olsaydı pek umrumda olacağını sanmıyorumAklın yolu bir
Mizah geyik sohbetleri ne alaka konunuzla?Selam herkese
Öyle demeyin bazıları manyaklasiyorBeni taklit edecek bir eltim bile yok,bu yüzden empati yapamam aslında ama olsaydı pek umrumda olacağını sanmıyorum.
Beni taklit edecek bir eltim bile yok,bu yüzden empati yapamam aslında ama olsaydı pek umrumda olacağını sanmıyorum.
Kale almayın o kendi yolunu bulur.Selam herkese
Yani herkes evinde mutlu olsun diyip kapıyı kapatmak lazım,yoksa dertler bitmezBenim var bildiğim ve yaşadığım halde aynı şeyi düşünebiliyoruz. Bazılarına fazla anlam ve önem yüklüyorlar. Gerek yok ya
GörüşmeSelam herkese
Sizi rahatsız kısmı nedir ?Selam herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?