Yok ben sanırım beceremiyorum

Hayır en çok da gücüme giden önce sesini duymak istedim diye giriş yapıp sonra sana bir şey anlatmak istiyorum demesi. Ben ona huzur veriyotmuşum. Kendini iyi hissediyor uş benle konuştuktan sonra. Resmen psikolog gibi görmüyot mu beni sizce?
Dediğim gibi bence seni duygusal çöp kutusu olarak görüyor. Hep o anlatır, kendini rahatlatır ve seni düşünmez.
Benim burda anlamadığım konu neden bu kişiyle baş edemiyorsun? Yani hepimizin hayatından böyle insanlar geçmiştir.
Herkes sınırını bilmeli, bilmiyorsa göstermek gerekiyor, görmüyorsa da uzaklaşmak veya silmek gerekiyor. Bunun üzerine kafa yoracak çok bir şey yok.
Çok hassas bir yapın var galiba, o yüzden zorlanıyor olabilirsin. Tecrübe kazandıkça zamanla bu sınırları çok daha rahat çizersin.

Son düzenleme:
Dediğim gibi bence seni duygusal çöp kutusu olarak görüyor. Hep o anlatır, kendini rahatlatır ve seni düşünmez.
Benim burda anlamadığım konu neden bu kişiyle baş edemiyorsun? Yani hepimizin hayatından böyle insanlar geçmiştir.
Herkes sınırını bilmeli, bilmiyorsa göstermek gerekiyor, görmüyorsa da uzaklaşmak veya silmek gerekiyor. Bunun üzerine kafa yoracak çok bir şey yok.
Çok hassas bir yapın var galiba, o yüzden zorlanıyor olabilirsin. Tecrübe kazandıkça zamanla bu sınırları çok daha rahat çizersin.
Çünkü yıllardır arkadaşız ve zor günler geçiriyor o da benim gibi yalnı bir de ben üzmek, ona arkasını dönmek istemiyorum. Bunu herkes söylüyor inanın annem bile:) ben de amlamıyorum inanın yalnız kalmak değil korkum alışkınım zaten ha bi eksik bi fazla

Evet açık açık dedim konuşmalarımız hep bu eksende gidiyor ben senin arkadaşınım psikoloğun değil diye😬artık doldum çünkü açık açık demek gerekiyor bazı insanlar imadan anlamıyor sanırım ama şimdi de soğudum öesela içimden yazmak gelmiyor. Çünkü me zaman sorsam sanki ona tekrar koz vermiş gibi hissediyorum tekrar anlatması için. Bakın anlatcak tabi susup oturcal değiliz ama dozu kaçtı. İletişim tek taraflı olmaya başladı. Kendimi ilk yatdım hattı gibi hissediyorum ağlayınca konulcak omuz. Ama kimse beni düşünmüyor acaba kaldırabilir miyim. Neymiş dostlar bugün için varmış oldu başka..

öff sıkıldım bunaldım okurken gençlik atesi muhtemelen erkek arkadası olduğunda seni hayatından çıkarıcak kendni yorup yıpratma istemiyorsan aramalarını açma kötü niyetle olmasa dahi bazı insanlar böyle oluyor dönem dönem görüşmek istemiyor canım ve görüşmüyorum yani bizde yasadı kettik herseyi çok heyecanlı olabilirsin belki bazen üzgün ama her görüşmede saatlerce seni konusamayız kaç yasında insanlarız ver eline düdüğü çalsın sabaha kadar bu tarz insanlar

öff sıkıldım bunaldım okurken gençlik atesi muhtemelen erkek arkadası olduğunda seni hayatından çıkarıcak kendni yorup yıpratma istemiyorsan aramalarını açma kötü niyetle olmasa dahi bazı insanlar böyle oluyor dönem dönem görüşmek istemiyor canım ve görüşmüyorum yani bizde yasadı kettik herseyi çok heyecanlı olabilirsin belki bazen üzgün ama her görüşmede saatlerce seni konusamayız kaç yasında insanlarız ver eline düdüğü çalsın sabaha kadar bu tarz insanlar
O biraz sanırım ee ne konuşcaz o zaman moduna gircek bence.bakıyorum yüzde 90 o ve onun hayatıyla ilgili olmuş sohbetlerimiz ki buna sohbet denir mi bilmiyorum. Buraya yazıp soruyorum çünkü acaba herkesün de az çok böyle mi ilişkileri ben öi çok abartıyorum diye. Ama mesela başka bi arkadaşım daha var çok zor zamanlar geçiriyor biliyorum ama kısa keser hatta arada kusura bakma seni de üzmek istemiyorum der ve konu bana geçer yani bi o bi ben. Ben şunu sevmiyorum artık çocuk kandırır gibi kendimi salak gibi hissediyotum sesini duymak istedim diyor sonra diyo ki sana bi şey anlatcaktım çünkü zor bir gün geçirdim bugün tamam da ok arkadaşlar bunun için de var ama yeter neden bi kere sormuyor seni sıkıyormuyum diye benim mi söylemem lazım

O biraz sanırım ee ne konuşcaz o zaman moduna gircek bence.bakıyorum yüzde 90 o ve onun hayatıyla ilgili olmuş sohbetlerimiz ki buna sohbet denir mi bilmiyorum. Buraya yazıp soruyorum çünkü acaba herkesün de az çok böyle mi ilişkileri ben öi çok abartıyorum diye. Ama mesela başka bi arkadaşım daha var çok zor zamanlar geçiriyor biliyorum ama kısa keser hatta arada kusura bakma seni de üzmek istemiyorum der ve konu bana geçer yani bi o bi ben. Ben şunu sevmiyorum artık çocuk kandırır gibi kendimi salak gibi hissediyotum sesini duymak istedim diyor sonra diyo ki sana bi şey anlatcaktım çünkü zor bir gün geçirdim bugün tamam da ok arkadaşlar bunun için de var ama yeter neden bi kere sormuyor seni sıkıyormuyum diye benim mi söylemem lazım
Bazı insanlar hayat onların çevresinde dönüyo gibi basrol onalrmıs gibi yasar hayatı sımarıktır öyledir yani bi noktada belki anlar belki anlamaz bazende durum öyle gelişir yani o konusmayı çok seviyodur ama siz çokta sevmiyosunuzdur derdiniz yoktur veya bi heyecanınız o bosluğu doldurur da doldurur ya da sizin anlatasınız yoktur o otu boku anlatır yani bence mesafe koy zaten sabrın kalmamıs o da kendini anlar törpüler belki yada böyle devam eder yasın 23 se bundan sonra hayatından birileri eksilicek üzülme en yakınında olsa bazenj bakıyosun olmasada olurmus faydası yokmus

Back
X