Merhabalar
Konuya direk giris yapiyorum o kadar doluyum ki ...
Eltim benden 7 yaş küçük ben o evlendiğinde gayet kucak açarak onu karşıladım o da o şekilde uyum sağladı sagolsun hersey guzeldi benim 2 bebegim var yardımcı oldu cok hakkini yiyemem zamanla ara ara boyle kıskanç tavırlarına denk geldim konuşurken de Hep böyle örnek vereyim ya benim kocam sagolsun hep yardimci seninki gibi değil sukur senin Allah yardımcın olsun iste sizden hic kavga sesi duymuyorum ( karşılıklı dairede oturuyoruz ) sizden su ses geliyor bu ses geliyor gibi hep gozu uzerimde gibi hissettim aile içinde sürekli gözü uzerimde artik rahatsiz olmaya başladım ama goz ardı ettim amaan dedim ta ki onun çocuğu olana kadar cocugu oldu bu tam 180 derece döndü cocugu kucağından indirmeden odadan cikmiyor ve bizlere kaynana dahil soguk telefonlara bakmıyor biz yanina gidince soguk konusuyor bir an da tavri degisti bende kaynanama ya lohusa olur o kadar hepimiz yaşadık dedim lohusa bitti hal tavır ayni bana bir gün yenge eşyalar var vereceğim simdi cocukla uyuyacağım kapidan verirsem senin cocuklar bebegi görmek ister falan zor olmasin ben eşyaları kapına biraktim alirsin dedi beynimden kaynar sular döküldü asiri sinirlendim yani hem çocuklarım ( biri 4 biri 2 yasinda ) görseler nolacak neyi sakiniyosun hemde kapiya atar gibi ne acelesi var eşyanın tamam dedim aldim eşyaları kapiyi çarptım ondan sonra da konuşmadım o da aynı şekilde sonra kaynanam fark edip neden konusmuyir bunlar diye kaynima sormuş o da ya bizimki yengeme kırılmış esya vermis o da kapiyi sertçe kapatmış o da çok alınmış demis ay bunu duyunca daha da sinir oldum o ne yaptığının farkında değil herhalde bende kaynanaya anlattım o da bana hak verdi onun degisik hareketlerinin farkında suan cunku gitti konuştu onunla düzelsin diye o da ben hatalıyım anne tamam duzeltcem kendimi dedi bende he he insaallah dedim duyunca çünkü o zaten kayinvalide ye bile bilendi sevmiyor ve diyordu ki bana ben senin gibi çocuklarım onlarin eline vermem cok bak benzedi ona diyordu o sakınıyor şuan tamamen ve köy evine gittik gecen düğün var diye hepimiz aynı evde kalıyoruz o annesinde kaldi cocugu görsünler diye köy evinde sadece 1 gun kaldi son gün böyle yine tavır farkli cocukla odadan çıkmamaya calisiyor biri laf eder diye o an hemen cocugu getiriyor sonra uykusu geldi ya da acikti diyip odaya geciyor sabahına kajvalti yapıldı yardim etti ve ev kapanacagi icin toparlanması gerek hic is yapma isteği olmadi cocuk uyurken basinda oturup telefonla ilgilendi sonrada benim kayinpeder kaynima siz önden gidin demiş kocası geldi hazırlan biz çıkıyoruz dedi ama ev her yer her yerde bende o ara basladim ise ve duydum sok oldum ve hazırlanıp odada bekledi kapiyi kapatıp sonra çıktılar ve ben sinirden deliye döndüm kaynanama hani birlik olunsun diyorsunuz ya ortak payda da birseyler yaptirmazsaniz hic kimse birsey anlamadan boylr gider ben yaparım birak dedi hemen o da hayır ben sana yaptırmak için demedim ama anlayin artik dedim o da ben napim siz burda naptiniz kocası yapti disarida yapılacaklari sende burada ona söyleseydin o zaman dediii he öyle mi bundan sonra tek kelime etmiyorum konuşmuyorum dedim